SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
wolfie
#27676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bice da je taj Golf vec nekad prije dozivio udes pa je zato gore prosao ovaj put jer je sasija svakog auta dizajnirana da podnese jedan jaci udar i to je to, ostalo je sve lutrija nakon popravke, varenja, krpljenja, itd.
- Tercius
#27677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prioritet je oprema naravno,da rezultate rada koji su vec dobri postanu jos bolji.Za sve ostalo su tu odnosi sa javnoscu suda i tuzilastva.
-
Nepass
#27678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da dva poteza sam po svom uradi nebi ga bilo, onda bi dosao novi i sve tako.drugi profil wrote:Jesu ga hvalili, ali meni se cini po svemu sto govori i radi, da je to obican ublehas.
Nefic V2.0
Ne branim ga da ko pogresno ne protumaci. Sve su to jedan te isti covjek, samo drugacija imena
- Filter
#27679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
al sad da narucite auta sa ispravnim zmigavcima.Tercius wrote:Prioritet je oprema naravno,da rezultate rada koji su vec dobri postanu jos bolji.Za sve ostalo su tu odnosi sa javnoscu suda i tuzilastva.
ne pamtim kad sam vidio policijsko auto da upali zmigalo dok skrece... a mozda i nije do zmigavca
dzaba vam oprema kad ce isti topuzi sjediti u njoj
- Logovan
#27680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Code: Select all
http://radiosarajevo.ba/novost/215980/sarajevo-pijani-mladici-pretukli-policajce
Last edited by Logovan on 11/02/2016 11:26, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jes mi gadno kad vidim da se neko 1980 druži sa 1995
o čemu oni pričaju
o čemu oni pričaju
- supercali
#27682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta je tu gadno?Black swan wrote:jes mi gadno kad vidim da se neko 1980 druži sa 1995
o čemu oni pričaju
Mozda imaju isti hobi
Stripovi fudbala igraju na terminu igre milion drugih stvari
- Logovan
#27683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne znam što ti je to gadno. Evo ja imam druga, 10-11 godina stariji od mene, pa se nađe tema za razgovor.Black swan wrote:jes mi gadno kad vidim da se neko 1980 druži sa 1995
o čemu oni pričaju
- Truba
#27684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma ne znam iskreno...možda pretjerujem... meni tu odmah na neku manipulaciju vuče... ili da neko nekog iskorištava ili da je neko stao u razvijanjuLogovan wrote:Ne znam što ti je to gadno. Evo ja imam druga, 10-11 godina stariji od mene, pa se nađe tema za razgovor.Black swan wrote:jes mi gadno kad vidim da se neko 1980 druži sa 1995
o čemu oni pričaju
neki dan slušam razgovor ofucalog 35godišnjaka s nekim može biti ponavljač u srednjoj...i ovaj mu spomenu ime... šuti ba šta ti to pričaš ne spominji mi ime ne znaš ko sluša ja imam sina koji je stariji od tebe... koje si godište... ovo nisam čuo... e moj sin je 1994 sa 13 sam ga napravio vabračno
- Kombat
#27685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
koji ce im kurac? Treba ih razoruzati i dati im bicikla. Indeks efikasnosti bi ostao isti a fizicka sprema porasla.O'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/jusko-ob ... /160210062
Haj ako Jusko tako kažeMinistar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Ismir Jusko kazao je Feni da je obnova voznog parka prioritet u 2016. godini te da će ubrzo raspisati i tender za kupovinu novih vozila.
- Kombat
#27686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tercius wrote:Prioritet je oprema naravno,da rezultate rada koji su vec dobri postanu jos bolji.Za sve ostalo su tu odnosi sa javnoscu suda i tuzilastva.
zabavan mladic sa zanimljivim i nadasve originalnim smislom za humor...
- supercali
#27687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Uzmi forumske kafe nprBlack swan wrote:ma ne znam iskreno...možda pretjerujem... meni tu odmah na neku manipulaciju vuče... ili da neko nekog iskorištava ili da je neko stao u razvijanjuLogovan wrote:Ne znam što ti je to gadno. Evo ja imam druga, 10-11 godina stariji od mene, pa se nađe tema za razgovor.Black swan wrote:jes mi gadno kad vidim da se neko 1980 druži sa 1995
o čemu oni pričaju
neki dan slušam razgovor ofucalog 35godišnjaka s nekim može biti ponavljač u srednjoj...i ovaj mu spomenu ime... šuti ba šta ti to pričaš ne spominji mi ime ne znaš ko sluša ja imam sina koji je stariji od tebe... koje si godište... ovo nisam čuo... e moj sin je 1994 sa 13 sam ga napravio vabračnona aneksu
![]()
![]()
Onaj ima 45 onaj 35 a onaj 25 djevojke jedna 39 druga 33 treca 24 recimo
Tema milion
Ps. Ja pricam s ovom 24 na temu ljubav i seks
- Truba
#27688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa sam si se pronašao u mom postu
što se ukopavaš?
što se ukopavaš?
- supercali
#27689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta se imam ukopavati?
Nigdje nisam napisao da se ne druzim sa mladjim ili starijim a onda da branim to
Jednostavno ne pije ti vode to sta ovaj '80 radi sa '95
Nigdje nisam napisao da se ne druzim sa mladjim ili starijim a onda da branim to
- O'zone
- Globalni moderator
#27690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da zamolim i ovdje da ukoliko neko eventualno pronađe dokumente može da me kontaktira preko P.P. I da maksuz Selamim Jusku sa njegovim prioritetima računajući da se otimačina desila par desetaka metara od policijske stanice...
11. februar 2016. u 14:16
Filmska scena: Sarajki ukrali torbicu iz automobila dok je dijete vadila iz sjedalice
Još jednom su sarajevski razbojnici nadmašli sami sebe. U širokom spektru krivičnih djela kojima su posljednjih mjeseci i godina često šokirali stanovnike bosanskohercegovačke prijestolnice, jutros su napravili nešto dosad nezabilježeno. Naime...
Čitateljka portala Radiosarajevo.ba Alisa Vatreš Trlin javila se našoj redakciji svjedočeći o krađi torbice iz automobila u ulici Marka Marulića u Sarajevu.
Njoj je, kako je ispričala, nepoznati razbojnik prišao dok je vadila dijete iz sjedalice u vozilu i oteo joj torbicu s dokumentima. Potom je pobjegao u nepoznatom pravcu.
''Jutros mi je u ulici Marka Marulića ukradena tašna iz auta dok sam dijete vadila iz sjedalice. Ako neko slučajno pronađe dokumenta na moje ime, molim da mi pomogne i vrati ih. Pretpostavljam da će ih naći na području Hrasnog ili Dolac-Malte'', ispričala je čitateljka.
Informacija je za portal Radiosarajevo.ba potvrđena i u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo.
''Krađa je prijavljena jutros, ukradena je torbica s ličnim dokumentima. Istraga je toku'', kazali su nam.
-
BadBoy
#27691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pije vode, petnaest godina razlike nije malo, pogotovo kod ovog što je '95. godište.supercali wrote:Sta se imam ukopavati?
Da jedan ima 55 a drugi 40 godina onda se tu razlika već koliko-toliko briše, a ovako šta ovaj čovjek radi sa balavcem od 20 godina ?
- gnjev
#27692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nisu u vezi ..BadBoy wrote:Pije vode, petnaest godina razlike nije malo, pogotovo kod ovog što je '95. godište.supercali wrote:Sta se imam ukopavati?
Da jedan ima 55 a drugi 40 godina onda se tu razlika već koliko-toliko briše, a ovako šta ovaj čovjek radi sa balavcem od 20 godina ?
- supercali
#27693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Naveo sam primjer mozda zajedno igraju fudbala mozda mu je ovo rod neki igraju igrica zajedno rade u istoj firmuBadBoy wrote:Pije vode, petnaest godina razlike nije malo, pogotovo kod ovog što je '95. godište.supercali wrote:Sta se imam ukopavati?
Milion kombinacija sta jedan od 20 godina radi sa nekim od 35
-
Yapi Yapo
#27694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i dalje ga nisu našli? znaš li ime ovog momka što je povrijeđen?Bianconeri1988 wrote:Kruže glasine da je u pitanju neki momak iz Hrasnice u zelenom džipu. Sad meni jaran reče.Yapi Yapo wrote: zašto nigdje nema informacija o ovome?
- Drvosjeca iz Dejcica
#27695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I treba da se kupi jer je između ostalog vozilo za policiju sredstvo rada kao hirurgu skalpel ili operacioni stol. Policija valjda trebada vozi Škode Felicije iz 1997? Vjerujem da bi tada kukali kako nam je policija nikakva.jao_situacije wrote:jebo nerad policije bitno je nove vau vau kupitiO'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/jusko-ob ... /160210062
Haj ako Jusko tako kažeMinistar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Ismir Jusko kazao je Feni da je obnova voznog parka prioritet u 2016. godini te da će ubrzo raspisati i tender za kupovinu novih vozila.![]()
![]()
nahvališe čovjeka a njemu najbitnija stvar da se kupe nova auta
P.S Gledam na RTL-u reportaža o nekakvoj pošti u Zagrebu koja je zadnju deceniju opljačkana nekoliko desetina puta. Iznose podatak da su u prošloj godini pošte u Zagrebu opljačkane čak 28 puta.
- jao_situacije
#27696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ubiše se od rada, 2100 policajaca u gradu od 450 000 stanovnikaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
I treba da se kupi jer je između ostalog vozilo za policiju sredstvo rada kao hirurgu skalpel ili operacioni stol. Policija valjda trebada vozi Škode Felicije iz 1997? Vjerujem da bi tada kukali kako nam je policija nikakva.
P.S Gledam na RTL-u reportaža o nekakvoj pošti u Zagrebu koja je opljačkana nekoliko desetina puta. Iznose podatak da su u prošloj godini pošte u Zagrebu opljačkane čak 28 puta.
- Drvosjeca iz Dejcica
#27697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja i? Koliko je bilo prije rata, koliki je odnos policajaca po stanovniku u EU? Po meni problem nije u policiji već u tužilaštvu i sudijama (sudovima) a i u zakonu. To što neko očekuje da policija stoji na svakom uglu je druga stvar samo ne nerad policije.jao_situacije wrote:ubiše se od rada, 2100 policajaca u gradu od 450 000 stanovnikaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
I treba da se kupi jer je između ostalog vozilo za policiju sredstvo rada kao hirurgu skalpel ili operacioni stol. Policija valjda trebada vozi Škode Felicije iz 1997? Vjerujem da bi tada kukali kako nam je policija nikakva.
P.S Gledam na RTL-u reportaža o nekakvoj pošti u Zagrebu koja je opljačkana nekoliko desetina puta. Iznose podatak da su u prošloj godini pošte u Zagrebu opljačkane čak 28 puta.
- jao_situacije
#27698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
neki dan udes kod američke ambasade znaš koliko je policiji trebalo da dođeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ja i? Koliko je bilo prije rata, koliki je odnos policajaca po stanovniku u EU? Po meni problem nije u policiji već u tužilaštvu i sudijama (sudovima) a i u zakonu. To što neko očekuje da policija stoji na svakom uglu je druga stvar samo ne nerad policije.jao_situacije wrote:ubiše se od rada, 2100 policajaca u gradu od 450 000 stanovnikaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
45 minuta.
i to nakon što su ovi iz ambasade zvali.
znaš li koliko je udaljena policijska stanica od američke ambasade, manje od kilometar
o čemu mi ovdje pričamo oni ne rade ništa, ljudi ti se smiju kad prijaviš kd pa ne može ni doći do suda kad oni ništa ne rade
eto nek tebe štiti policija ako ti je dobra, a ja ih ni u zlu neću zvati
- Better Man
#27699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ne bih ja njima dao bilo kakvu mogučnost da kupe nova vozil a sve dok ne budu zaveli red i i sigurnost u gradu i iskorijenili manijake koji voze brzo, kriminalce itd.
- Drvosjeca iz Dejcica
#27700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne odgovori ti meni koliko je prosjek policajaca u EU? Kada to nađeš onda ću ti odgovoriti na ovo, do tada nastavi priču u prazno kao do sada.jao_situacije wrote:
neki dan udes kod američke ambasade znaš koliko je policiji trebalo da dođe
45 minuta.
i to nakon što su ovi iz ambasade zvali.
znaš li koliko je udaljena policijska stanica od američke ambasade, manje od kilometar
o čemu mi ovdje pričamo oni ne rade ništa, ljudi ti se smiju kad prijaviš kd pa ne može ni doći do suda kad oni ništa ne rade
eto nek tebe štiti policija ako ti je dobra, a ja ih ni u zlu neću zvati