SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
wolfie

#27676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by wolfie »

Bice da je taj Golf vec nekad prije dozivio udes pa je zato gore prosao ovaj put jer je sasija svakog auta dizajnirana da podnese jedan jaci udar i to je to, ostalo je sve lutrija nakon popravke, varenja, krpljenja, itd.
Tercius

#27677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Prioritet je oprema naravno,da rezultate rada koji su vec dobri postanu jos bolji.Za sve ostalo su tu odnosi sa javnoscu suda i tuzilastva.
Nepass

#27678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Nepass »

drugi profil wrote:Jesu ga hvalili, ali meni se cini po svemu sto govori i radi, da je to obican ublehas.
Nefic V2.0
Da dva poteza sam po svom uradi nebi ga bilo, onda bi dosao novi i sve tako.
Ne branim ga da ko pogresno ne protumaci. Sve su to jedan te isti covjek, samo drugacija imena
Filter

#27679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Filter »

Tercius wrote:Prioritet je oprema naravno,da rezultate rada koji su vec dobri postanu jos bolji.Za sve ostalo su tu odnosi sa javnoscu suda i tuzilastva.
al sad da narucite auta sa ispravnim zmigavcima.
ne pamtim kad sam vidio policijsko auto da upali zmigalo dok skrece... a mozda i nije do zmigavca :mrgreen: :mrgreen:

dzaba vam oprema kad ce isti topuzi sjediti u njoj
Logovan

#27680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Code: Select all

http://radiosarajevo.ba/novost/215980/sarajevo-pijani-mladici-pretukli-policajce
A zamislite da su bili trijezni... :skoljka:
Last edited by Logovan on 11/02/2016 11:26, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

jes mi gadno kad vidim da se neko 1980 druži sa 1995
o čemu oni pričaju :D
supercali

#27682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Black swan wrote:jes mi gadno kad vidim da se neko 1980 druži sa 1995
Sta je tu gadno?
Mozda imaju isti hobi
Stripovi fudbala igraju na terminu igre milion drugih stvari
Logovan

#27683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Ne znam što ti je to gadno. Evo ja imam druga, 10-11 godina stariji od mene, pa se nađe tema za razgovor.
Truba

#27684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

Logovan wrote:
Ne znam što ti je to gadno. Evo ja imam druga, 10-11 godina stariji od mene, pa se nađe tema za razgovor.
ma ne znam iskreno...možda pretjerujem... meni tu odmah na neku manipulaciju vuče... ili da neko nekog iskorištava ili da je neko stao u razvijanju

neki dan slušam razgovor ofucalog 35godišnjaka s nekim može biti ponavljač u srednjoj...i ovaj mu spomenu ime... šuti ba šta ti to pričaš ne spominji mi ime ne znaš ko sluša ja imam sina koji je stariji od tebe... koje si godište... ovo nisam čuo... e moj sin je 1994 sa 13 sam ga napravio vabračno :D na aneksu :lol: :lol: :lol:
Kombat

#27685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kombat »

O'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/jusko-ob ... /160210062
Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Ismir Jusko kazao je Feni da je obnova voznog parka prioritet u 2016. godini te da će ubrzo raspisati i tender za kupovinu novih vozila.
Haj ako Jusko tako kaže :roll:
koji ce im kurac? Treba ih razoruzati i dati im bicikla. Indeks efikasnosti bi ostao isti a fizicka sprema porasla.
Kombat

#27686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kombat »

Tercius wrote:Prioritet je oprema naravno,da rezultate rada koji su vec dobri postanu jos bolji.Za sve ostalo su tu odnosi sa javnoscu suda i tuzilastva.

:lol: :lol: :lol:

zabavan mladic sa zanimljivim i nadasve originalnim smislom za humor...
supercali

#27687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Black swan wrote:
Logovan wrote:
ma ne znam iskreno...možda pretjerujem... meni tu odmah na neku manipulaciju vuče... ili da neko nekog iskorištava ili da je neko stao u razvijanju

neki dan slušam razgovor ofucalog 35godišnjaka s nekim može biti ponavljač u srednjoj...i ovaj mu spomenu ime... šuti ba šta ti to pričaš ne spominji mi ime ne znaš ko sluša ja imam sina koji je stariji od tebe... koje si godište... ovo nisam čuo... e moj sin je 1994 sa 13 sam ga napravio vabračno :D na aneksu :lol: :lol: :lol:
Uzmi forumske kafe npr
Onaj ima 45 onaj 35 a onaj 25 djevojke jedna 39 druga 33 treca 24 recimo
Tema milion

Ps. Ja pricam s ovom 24 na temu ljubav i seks
Truba

#27688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

pa sam si se pronašao u mom postu
što se ukopavaš?
supercali

#27689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Sta se imam ukopavati?
Nigdje nisam napisao da se ne druzim sa mladjim ili starijim a onda da branim to
Jednostavno ne pije ti vode to sta ovaj '80 radi sa '95
O'zone
Globalni moderator

#27690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Da zamolim i ovdje da ukoliko neko eventualno pronađe dokumente može da me kontaktira preko P.P. I da maksuz Selamim Jusku sa njegovim prioritetima računajući da se otimačina desila par desetaka metara od policijske stanice...
11. februar 2016. u 14:16
Filmska scena: Sarajki ukrali torbicu iz automobila dok je dijete vadila iz sjedalice

Još jednom su sarajevski razbojnici nadmašli sami sebe. U širokom spektru krivičnih djela kojima su posljednjih mjeseci i godina često šokirali stanovnike bosanskohercegovačke prijestolnice, jutros su napravili nešto dosad nezabilježeno. Naime...

Čitateljka portala Radiosarajevo.ba Alisa Vatreš Trlin javila se našoj redakciji svjedočeći o krađi torbice iz automobila u ulici Marka Marulića u Sarajevu.
Njoj je, kako je ispričala, nepoznati razbojnik prišao dok je vadila dijete iz sjedalice u vozilu i oteo joj torbicu s dokumentima. Potom je pobjegao u nepoznatom pravcu.

''Jutros mi je u ulici Marka Marulića ukradena tašna iz auta dok sam dijete vadila iz sjedalice. Ako neko slučajno pronađe dokumenta na moje ime, molim da mi pomogne i vrati ih. Pretpostavljam da će ih naći na području Hrasnog ili Dolac-Malte'', ispričala je čitateljka.

Informacija je za portal Radiosarajevo.ba potvrđena i u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo.

''Krađa je prijavljena jutros, ukradena je torbica s ličnim dokumentima. Istraga je toku'', kazali su nam.
BadBoy

#27691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

supercali wrote:Sta se imam ukopavati?
Nigdje nisam napisao da se ne druzim sa mladjim ili starijim a onda da branim to
Pije vode, petnaest godina razlike nije malo, pogotovo kod ovog što je '95. godište.

Da jedan ima 55 a drugi 40 godina onda se tu razlika već koliko-toliko briše, a ovako šta ovaj čovjek radi sa balavcem od 20 godina ?
gnjev

#27692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gnjev »

BadBoy wrote:
Pije vode, petnaest godina razlike nije malo, pogotovo kod ovog što je '95. godište.

Da jedan ima 55 a drugi 40 godina onda se tu razlika već koliko-toliko briše, a ovako šta ovaj čovjek radi sa balavcem od 20 godina ?
Nisu u vezi ..
supercali

#27693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

BadBoy wrote:

Naveo sam primjer mozda zajedno igraju fudbala mozda mu je ovo rod neki igraju igrica zajedno rade u istoj firmu
Milion kombinacija sta jedan od 20 godina radi sa nekim od 35
Yapi Yapo

#27694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Yapi Yapo »

Bianconeri1988 wrote:
Yapi Yapo wrote: zašto nigdje nema informacija o ovome?
Kruže glasine da je u pitanju neki momak iz Hrasnice u zelenom džipu. Sad meni jaran reče.
i dalje ga nisu našli? znaš li ime ovog momka što je povrijeđen?
Drvosjeca iz Dejcica

#27695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

jao_situacije wrote:
O'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/jusko-ob ... /160210062
Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Ismir Jusko kazao je Feni da je obnova voznog parka prioritet u 2016. godini te da će ubrzo raspisati i tender za kupovinu novih vozila.
Haj ako Jusko tako kaže :roll:
jebo nerad policije bitno je nove vau vau kupiti :bih: :thumbup:

nahvališe čovjeka a njemu najbitnija stvar da se kupe nova auta
I treba da se kupi jer je između ostalog vozilo za policiju sredstvo rada kao hirurgu skalpel ili operacioni stol. Policija valjda trebada vozi Škode Felicije iz 1997? Vjerujem da bi tada kukali kako nam je policija nikakva.

P.S Gledam na RTL-u reportaža o nekakvoj pošti u Zagrebu koja je zadnju deceniju opljačkana nekoliko desetina puta. Iznose podatak da su u prošloj godini pošte u Zagrebu opljačkane čak 28 puta.
jao_situacije

#27696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
I treba da se kupi jer je između ostalog vozilo za policiju sredstvo rada kao hirurgu skalpel ili operacioni stol. Policija valjda trebada vozi Škode Felicije iz 1997? Vjerujem da bi tada kukali kako nam je policija nikakva.

P.S Gledam na RTL-u reportaža o nekakvoj pošti u Zagrebu koja je opljačkana nekoliko desetina puta. Iznose podatak da su u prošloj godini pošte u Zagrebu opljačkane čak 28 puta.
ubiše se od rada, 2100 policajaca u gradu od 450 000 stanovnika
Drvosjeca iz Dejcica

#27697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

jao_situacije wrote:

P.S Gledam na RTL-u reportaža o nekakvoj pošti u Zagrebu koja je opljačkana nekoliko desetina puta. Iznose podatak da su u prošloj godini pošte u Zagrebu opljačkane čak 28 puta.
Ja i? Koliko je bilo prije rata, koliki je odnos policajaca po stanovniku u EU? Po meni problem nije u policiji već u tužilaštvu i sudijama (sudovima) a i u zakonu. To što neko očekuje da policija stoji na svakom uglu je druga stvar samo ne nerad policije.
jao_situacije

#27698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

jao_situacije wrote:

Ja i? Koliko je bilo prije rata, koliki je odnos policajaca po stanovniku u EU? Po meni problem nije u policiji već u tužilaštvu i sudijama (sudovima) a i u zakonu. To što neko očekuje da policija stoji na svakom uglu je druga stvar samo ne nerad policije.
neki dan udes kod američke ambasade znaš koliko je policiji trebalo da dođe

45 minuta.

i to nakon što su ovi iz ambasade zvali.

znaš li koliko je udaljena policijska stanica od američke ambasade, manje od kilometar

o čemu mi ovdje pričamo oni ne rade ništa, ljudi ti se smiju kad prijaviš kd pa ne može ni doći do suda kad oni ništa ne rade
eto nek tebe štiti policija ako ti je dobra, a ja ih ni u zlu neću zvati
Better Man

#27699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Better Man »

Ma ne bih ja njima dao bilo kakvu mogučnost da kupe nova vozil a sve dok ne budu zaveli red i i sigurnost u gradu i iskorijenili manijake koji voze brzo, kriminalce itd.
Drvosjeca iz Dejcica

#27700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

jao_situacije wrote:
neki dan udes kod američke ambasade znaš koliko je policiji trebalo da dođe

45 minuta.

i to nakon što su ovi iz ambasade zvali.

znaš li koliko je udaljena policijska stanica od američke ambasade, manje od kilometar

o čemu mi ovdje pričamo oni ne rade ništa, ljudi ti se smiju kad prijaviš kd pa ne može ni doći do suda kad oni ništa ne rade
eto nek tebe štiti policija ako ti je dobra, a ja ih ni u zlu neću zvati
Ne odgovori ti meni koliko je prosjek policajaca u EU? Kada to nađeš onda ću ti odgovoriti na ovo, do tada nastavi priču u prazno kao do sada.
Locked