SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- cappy_tempo1
#26 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja ga ne bi diro bez kombinerki 
- mali Ninja
#27 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
odvojise ga od zivota.KPNCTNJAH wrote:Odvoj ga od struje...mali Ninja wrote:http://www.ekskluziva.ba/vijest-8655
šta je ovo???????
šta da radim????
nije smjesno, ali ne mogu....
- haris0032
#28 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
glupo je smijati se tudjoj muci, iz bilo kojeg razloga i koliko god to nekima smijesno izgledalo...
- Skyfox
#30 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Danas oko 14h kod pilica. On se uvalio s trotoara ona nije kocila...

dogovorili se bez drotova

dogovorili se bez drotova
- Don Zivconi
- daxon
#32 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da, nije smiješno i ne dao Bog nikome.mali Ninja wrote:http://www.ekskluziva.ba/vijest-8655
šta je ovo???????
šta da radim????
nije smjesno, ali ne mogu....
Sreća u nesreći je što je dotični gospodin "parking papak", te je i pored znaka "zabrana zaustavljanja i parkiranja", pored znaka obavještenja da ima na raspolaganju garažu, on je ipak odlučio da ne parkira na mjesto predviđeno za posjetioce "Grand centra". Da je kojim slučajem bio kulturan i savjestan građanin koji poštuje zakon i propise, te parkirao u garažu, poslijedice su mogle biti daleko teže
-
amko76
#33 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ćuj Memo papak, Allaha mi ti veze nemaš. Znaš li ti ko je Memo, đamije mi ti si papćina prava. Oca mi.
-
TRŠ
#35 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da li je onaj momak sto je na Skenderiji izazvao saobracajnu nesrecu jos uvijek u pritvoru ? Kako je djevojka koja se nalazila u autu ?
Da li je onaj momak sto je kod pozorista izazvao saobracajnu nesrecu jos uvijek u pritvoru ? Kako je djevojka koja se nalazila u autu ?
Da li je onaj ministar ili sta vec sto je udario zenu autom u pritvoru ?
Ima li iko od njih da je osudjen ?
Ima jos mali milion ovih slucajeva, ovo su samo neki kojih se mogu sjetiti na prvu..
Da li je onaj momak sto je kod pozorista izazvao saobracajnu nesrecu jos uvijek u pritvoru ? Kako je djevojka koja se nalazila u autu ?
Ima jos mali milion ovih slucajeva, ovo su samo neki kojih se mogu sjetiti na prvu..
-
Cafe Camargue
#36 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Idealno bi bilo kad bi mogli pratit tok suđenja svih ovih idiota što izazivaju nesreće, pucaju, ubijaju, čakijaju, pljačkaju...TRŠ wrote:Da li je onaj momak sto je na Skenderiji izazvao saobracajnu nesrecu jos uvijek u pritvoru ? Kako je djevojka koja se nalazila u autu ?
- Reglan
#37 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
TRŠ wrote:Da li je onaj momak sto je na Skenderiji izazvao saobracajnu nesrecu jos uvijek u pritvoru ? Kako je djevojka koja se nalazila u autu ?
Momak koji je udario onu zenu upravo ide na Ekonomiju.Najzanimljivije od svega covjek bio u zatvoru kad je bio prijemni al zato sad uredno studira.To iz zatvora polagao prijemni
-
TRŠ
#38 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa dobro, mene to nista ne cudi kad oni koji su osudjeni imaju godisnji odmor...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#39 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vjerovatno se koke lože na njega 
mene zanima godinama šta je s onim likom što je upucan u SA klubu baš u vrijeme kad je bilo u vezi s denisom
čini mi se da je bio u komi
mene zanima godinama šta je s onim likom što je upucan u SA klubu baš u vrijeme kad je bilo u vezi s denisom
čini mi se da je bio u komi
- kokuz_sa
#40 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
veceras oko 19h u troli u hrasnom..bila mala tuca
trola puna ona mala..neki sminker stao na ulazna vrata
frizurica se neka nabacila..bijela kosulja..kragna se podigla nekih 20-tak godina..
i ulazi neki covjek sijed..nekih 65 godina..
i sminkercic nece da se pomakne i kako je ciko prolazio ono malo nezgodno bi pa dodje do guranja..i prodje ciko kad mali njemu
"idi u PM"
a ciko to cuo pa mu nije bilo mrsko da se vrati da malog ufati prvo za kragnu pa za frizuru i da mu da koju vaspitnu preko usta
trola puna ona mala..neki sminker stao na ulazna vrata
frizurica se neka nabacila..bijela kosulja..kragna se podigla nekih 20-tak godina..
i ulazi neki covjek sijed..nekih 65 godina..
i sminkercic nece da se pomakne i kako je ciko prolazio ono malo nezgodno bi pa dodje do guranja..i prodje ciko kad mali njemu
"idi u PM"
a ciko to cuo pa mu nije bilo mrsko da se vrati da malog ufati prvo za kragnu pa za frizuru i da mu da koju vaspitnu preko usta
- Hemera
#41 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jesu vala ovi slinarosi od 14 do 23-24 godine se uskurazili na svakom cosku stoka
- Logovan
#42 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121009098
Momku želim brz oporavak...
Raznih mangupa u gradu. 
Momku želim brz oporavak...
- Truba
#43 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mojoj su mami strgnuli lančič s vrata danas
šta reći koju posluku porati
šta reći koju posluku porati
- zli_hordas
#44 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dobro nam je vratili smo se u 91 prvu,bice bolje ne do bog gore.
-
bonkla
#45 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa *ebote sad mi dodje da monitor kroz prozor bacimzlo87 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121009098
Momku želim brz oporavak...Raznih mangupa u gradu.
- zli_hordas
#46 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Meni cesto dodze da se bacim kroz prozor.bonkla wrote:Pa *ebote sad mi dodje da monitor kroz prozor bacimzlo87 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121009098
Momku želim brz oporavak...Raznih mangupa u gradu.
- Truba
#47 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
u polupraznom tramvaju... po priči čini mi se da niš nije skontala kao ni okolni putnici
samo je malo zaboljelo jer je prekinuo lanac dok je trzao... i vidjela je nekog kako trči
ajd nek je živa glava
samo je malo zaboljelo jer je prekinuo lanac dok je trzao... i vidjela je nekog kako trči
ajd nek je živa glava
- O'zone
- Globalni moderator
#48 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Haj ti sad skontaj kad si na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme prije nego što ti neko razbije glavu pajserom
U ULICI AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ U SARAJEVU: Kemal Mustajbašić (20) metalnom šipkom pretukao maloljetnika, M.H. zadobio povrede opasne po život
Utorak | 09.10.2012.
Kemal Mustajbašić (20) pretukao je metalnom šipkom, bez ikakvog povoda, maloljetnog M.H. iz Sarajeva i nanio mu teške povrede opasne po život i krvarenje u mozgu, saznaju Nezavisne novine
pretučen metalnom šipkomMaloljetnik je pretučen u ponedjeljak naveče, u u Ulici Azize Šaćirbegović, u sarajevskoj općini Novo Sarajevo. On se slučajno zadesio na tom mjestu.
M.H. je u ponedjeljak oko devet sati naveče dovezen u Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.
Nakon toga je povrijeđeni prevezen u Klinički univerzitetski centar u Sarajevu (KCUS), gdje su mu konstantovane teške povrede opasne po život.
Biljana Jandrić, glasnogovornica KUCS-a, kazala je da je M.H. na kliniku dovezen oko 22.10, te da je zbog izuzetno teških povreda odmah smješten na Odjelu za neurohirurgiju.
"Zadobio je teške povrede glave i konstatovan mu je epiduralni hematon s krvarenjem u mozgu. U ovom trenutku vitalni parametri su mu stabilni, ali su njegove povrede opasne po život", rekla je danas popodne Jandrićeva.
Stanje M.H. ostalo je nepromijenjeno do zaključenja ovog broja Nezavisnih novina.
"Pripadnici MUP-a KS uhapsili su jednog mladića koji je osumnjičen za premlaćivanje maloljetnika", potvrdio je Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS.
Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je Mustajbašić (20), koji je rođen u Beranima, u Crnoj Gori, a koji živi u Sarajevu.
Osumnjičeni je na saslušanju u policiji priznao krivnju, a pronađena je i metalna šipka kojom je pretučen M.H.
-
4L0n3
#49 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Smrad najobicniji. U svakom slucaju kakvo je nase pravosudje, eto njega nama opet na ulice za par dana
nego sve to treba poredat uz zid i strijeljat momentalno, pa cemo vidjet hoce li iko jos pomislit da takvo nesto uradi.
- cappy_tempo
#50 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ali jebote 98% ovih mangupa na bateriju je doslo iz neke vukojebine
ako napadnuti frajer fakat nije kriv onda mu zelim brz oporavak,a ovom "mangupu" tesku i bolnu bolest.
ako napadnuti frajer fakat nije kriv onda mu zelim brz oporavak,a ovom "mangupu" tesku i bolnu bolest.