SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
vješalica

#15376 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

dobro je da nisu nekoga ubili na pješačkom slučajno ili okolo na trotoaru ili da su zgromili stajalište :roll:
BadBoy

#15377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

vješalica wrote:kakav je to nered na pofalićima na raskrsnici?
Idem u smjeru prema Ilidži večeras u vrijeme ovog sudara i vidim havarija teška. Završim što sam imao i vraćam se kući i kontam idem preko tranzita da se ne gužvam dole. Stanem tako gore na semaforu na crveno uredno, debelo crveno, vidim iza mene auto, tup samo me zaobiđe, crvena sedmica kroz debelo crveno ne može crvenije i po gasu. Kontam pa nije ni čudo kako do sada svi nismo izginuli sa kakvim idiotima dijelimo cestu.
seoBIH

#15378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by seoBIH »

Danas isto tako kod kampusa,tj semafora kod RFF banke, lola uredno na crveno izvrsi ukljucivanje na glavnu. Sta reci, policija 50 metara...
emko1234

#15379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

Fauja Singh wrote:Ne znam koliko je pametno uplitati druge osobe, evo vidim ovdje da je u jednom pretresu bio naoruzan

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/129950857706/
Sta da on da nekome 100 KM da ga nalupa a ovaj izvadi pistolj i upuca ga, mislim nije nemoguce jer ovaj uza se sigurno ima neko oruzje.
Lik je frontalni kokuz a uz to i pička. Pištolj može imati jedino ako kupi plastičnu igračku ili je ukrade od nekog djeteta.
A što se tiče linka, pali su glupani jer je ovo auto bilo divljak na nekim švicarskim tablama, a puške su trebali prodati. Pošto je Porobić bio milion puta po muriji zbog sitnih otimanja i krađa, kad su ga drotovi legitimisali, odmah su rovili auto jer znaju kakvo je smeće upitanju.
Ne znam, da je neki mangup pa i da odustane čovjek od svega. Ja bi ga autom zgazio ako ništa ne bi mogao da mi slomi vilicu onaj degenoid.
KPNCTNJAH

#15380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KPNCTNJAH »

Dobro, prije 5-6 godina je bio mangupcic... tad je redovno dobijao batine od mog poznanika s Vratnika :mrgreen: mislio sam da je u muriji, nisam ga vidio godinama...
Reglan

#15381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

Imaju dva Porobica, Ismo i Emir. Stalno su dole po Sutjesci, sjede u Kvinu. Sjecam ih se jos dok sam isao u Drugu dole. Obicni klosarcici.
BadBoy

#15382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

KPNCTNJAH wrote:Dobro, prije 5-6 godina je bio mangupcic... tad je redovno dobijao batine od mog poznanika s Vratnika :mrgreen: mislio sam da je u muriji, nisam ga vidio godinama...
Jel' ga Lulo tuk'o :D
Margita81

#15383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Margita81 »

seoBIH wrote:Danas isto tako kod kampusa,tj semafora kod RFF banke, lola uredno na crveno izvrsi ukljucivanje na glavnu. Sta reci, policija 50 metara...
Sinoc kod televizije..iz pravca grada pa polukruzno natrag..glat crveno. Oci mi ostale...bmw neki
bleee_sa

#15384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bleee_sa »

BadBoy wrote:
KPNCTNJAH wrote:Dobro, prije 5-6 godina je bio mangupcic... tad je redovno dobijao batine od mog poznanika s Vratnika :mrgreen: mislio sam da je u muriji, nisam ga vidio godinama...
:mrgreen:

Tuk'o ga T.H.
BadBoy

#15385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

bleee_sa wrote:
BadBoy wrote:
:mrgreen:

Tuk'o ga T.H.
Haha logično, samo se sad smirio ide u džamiju.
Capajebo

#15386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Capajebo »

Reglan wrote:Imaju dva Porobica, Ismo i Emir. Stalno su dole po Sutjesci, sjede u Kvinu. Sjecam ih se jos dok sam isao u Drugu dole. Obicni klosarcici.
Ismo je uvijek bio ok. Nije dir'o nikoga, kasnije zena djeca i tako to. Dok Emir... :mrgreen:
VjecitiStudent

#15387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by VjecitiStudent »

seoBIH wrote:Danas isto tako kod kampusa,tj semafora kod RFF banke, lola uredno na crveno izvrsi ukljucivanje na glavnu. Sta reci, policija 50 metara...
Kamo sreće da je to jedina stvar koja se dešava najbrojnijoj muriji Evrope. Svakog dana, svakog trenutka, ispred nosa te iste stanice, su auta parkirana u isključnoj traci prema Importanneu. I tako dalje ...
OldMayor

#15388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by OldMayor »

mirzet87sa wrote:Cekaj ba, jel to onaj debeli krezavi glavonja sto prilazi narodu i pita imas li marku
Taj koliko znam se vuca na potezu Svrakino - Dobrinja. Pridje, buraz imas marku, prodje. Ali sve redom, mora teska. Mada nije ni on bezazlen, jer ako se ne varam lezao je nekoliko godina nekog je zbo nozem, ne mogu se sjetiti jel ga ubio, mislim da jeste.
emko1234

#15389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

Ismo je Emirov brat, stariji 4 godine čini mi se. On je vani negdje sad, bar sam tako čuo. Nisam ga vidio ne pamtim. Nakon što Emira isprebijaju, Ismo je najčešće vraćao ukradene i otete stvari koje ovaj nije stigao prodat.
A dobijao je batine često. Ne znam jel od Lule, ali znam par momaka od kojih jeste. Jbg, u periodu dok je stvarno bila velika razlika između njega i njegovih žrtava, puno ljudi mu je zmajerilo. Danas ti momci imaju godina ko i on, i ne može im prismrdit. Čuo sam da je nedavno tako stajao na ulici i vidio nekog lika kojeg je davno izmaltretirao. Momak sjeo u auto i vratio se nakon 10 minuta i izašao s pištoljem na njega. Emir pobjegao u neki haustor.
JThomas

#15390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

a prije oni nisu imali godina koliko i on ima? :mrgreen:

:run:
Dr. Kuca

#15391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Dr. Kuca »

Zar nije bilo vise ovih Porobica :D
zipoo

#15392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zipoo »

Rastoder na slobodu i vozi isto auto. :-)
Prodjes kroz crveno uzmu ti vozacku, ubijes covjeka nikom nista. :izet:
Last edited by zipoo on 20/02/2015 10:38, edited 2 times in total.
emko1234

#15393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

JThomas wrote:a prije oni nisu imali godina koliko i on ima? :mrgreen:

:run:
hahah, pa normalno da su imali nego su bili u više u stvarima u kojim trebaju biti djeca tog uzrasta. Škola, trening, cure, igrice i ostale gluposti.
Porobić otima od 14. godine.
Alkos

#15394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alkos »

Klošar najobičniji, rijetko kada ću reći za nekoga da zaslužuje metak u čelo, da ne zaslužuje dijeliti isti vazduh sa mnom... Za ovog lika, i slične njemu, stvarno tako mislim. Grad bi bio rahatniji da takva sorta idiota ne postoji.

Znam brata mu i njega lično, išao sam sa Ismom u školu, generacija smo bili. Ismo je bio normalniji, bio je isto pičkica ali je znao kome smije, a kome ne smije. Ali bio je i drugar ponekad, iako je i on imao tu žicu da uzima od mlađih i nejakih, da krade. Ovaj moron nema kome se nije zamjerio i nema na koga nije udario. O tome govori i činjenica koliko puta je dobio batine. Predviđao sam mu kratak život jer je uvijek bio poglup, nepromišljen... Neki dan sam ga vidio, pozdravio me mašući s onom telećom glavušom, i baš se pitam zar je još živa budala... Vjerovatno stoji tako i čeka neku svoju žrtvu kojoj će oteti pare za užinu, uzeti mobitel, opaliti koji šamar... Sve do jednom!!

Iskreno, žao mi je momka koji je dobio batine od tog morona, jer znam da ovaj idiot ne bira žrtvu. Predlažem momku kada se oporavi, ukoliko nije od tog posla, da nađe nekoga kome će dati 100 KM da ga oguli od batina i pošalju na mjesečnu terapiju u KCUS. S takvim ne možeš drugačije, nego oko za oko, zub za zub.
corsa

#15395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by corsa »

Ismu znam iz skole, bili smo dobri. Uvijek se volio potuci, ali uglavnom s razlogom, rijetko je kad maltretirao ljude bezveze. Necu reci nikad, jer vjerovatno ima neki pojedinacni slucaj za koji ne znam. Uglavnom je volio da glumi zastitnika djevojkama i slicno. Mada, kao sto alkos rece cesto je znao ispasti drug i uvijek je tu ako je neko koga on zna ima belaj. Brata mu ne znam, jer je tada bio mali, ali koliko sam skontao izgleda da je pravi debil.
Forsaken

#15396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Forsaken »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150220062

Eo , evoluirali su sa paljenje automobila na kuce :D
Alkos

#15397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alkos »

Ma Ismo je drugar bio kad ga nije prenosilo, znao je i skočiti i pobiti se za nekog, ali istina nikada nije bez razloga išao po ulici i maltretirao ljude, kao što mu je brat radio... Bilo je slučaja gdje je znao se nekome naklatiti na kosti i uzeti koju marku, ali u Nemanjinoj je bilo bilion likova koji su to radili. Mada znam i za nekoliko situacija gdje je krao od ljudi sa kojima se družio. Ali valjda je to jače od njega bilo.

Mali je sušta suprotnost. U školi su ga mnogi maltretirali jer je bio bezobrazan, često je znao dobiti i batine, nije znao govoriti, mucao je, pa je bio i predmet sprdnje, i vjerovatno odatle ti silni kompleksi koje liječi na nedužnim ljudima. Kasnije je izrastao u "mangupa" pa je na onom potezu znao presretati ljude, otimati im, prijetiti pištoljem, prebijati ih, itd, itd. Dok mu neko ne pokaže zube, a tada bježi...

Elem, trošim bezveze slova, na budalu koja je odavno trebala biti u zatvoru i to na duži period. :) Daleko im kuća od moje!
MrShadow

#15398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MrShadow »

Forsaken wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150220062

mamicu im njihovu, zbog ovakvih idiota cu najvjerovatnije morati dati pare na kasko iako nisam planirao, ne mozes vise mirno spavati ako imas auto
ranger

#15399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

zipoo wrote:Rastoder na slobodu i vozi isto auto. :-)
Prodjes kroz crveno uzmu ti vozacku, ubijes covjeka nikom nista. :izet:
tacno, u nedelju ga ja vidio, ista glavusa isti golf, slobodniji ne moze bit...
Logovan

#15400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Forsaken wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150220062

Samo se čeka trenutak da pređu na ljude. :oops:
Locked