SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Ommadawn
#15301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znaci u Sarajevu vazi jos uvijek pravilo kad pratis curu, pistolj kod sebe pa kad te pitaju jesi mangup da mozes odgovoriti da jesi.
-
AlwaysHappy
#15302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
U startu je pozvala policiju ali dok gospoda dodje momku razvaljena vilica,a momak je bolesna osoba i nemocan tako da se nije mogao braniti nije on kirvjao_situacije wrote:Što hanuma nije zvala policiju mobitelom ? Što nije rekla ljudima da zovu policiju, ona mislila neko će izaći iz kuće da joj pomogne. Pa jesul ljude u tramvaju ubadali i oni krvare niko da mrdne prstom, a da joj neko otvori kad lupa na vrata navečerAlwaysHappy wrote:U subotu u u ulici Josipa Vancasa(Skerliceva) poznanik moj otisao da otprati djevojku iz cista mira dvojica tipova poceli dobacivati on nista sutio,i poceli mu govoriti "jesili to mangup" i on im odogovorio nisam ne zelim da se svadjam u tom smislu da bih mu jedan prisao i poceo ga udarati a djevojka jadna utrcala u prvi haustor i trazila pomoc niko od stanara nije htjeo ni otvoriti vrata (jbg prpa ljudima) a u medjuvremenu njemu je jedan otih bukvalno izbio citavu vilicu tako da ovaj jadnicak eno ga u bolniic narednih mjesec mora operisati vilicu.Ljudi moji dobri kakav je to um da iz cista mira nekoga napadnes ali bukvlano iz cista mira da su to djeca od 13 14 godina pa haj i nekako pubertet zeljni jedni pred drugima dokazivanja nego us to momci od skoro 30 godina u guzivi i tako ponasanje,nakomn ovoga definitvno kupujem pistolj
Priča niđe veze desilo mi se 4 puta u Sarajevu ista situacija "momak alo!" "roki da te pitam" i slični seljački folovi klošara. Hodam prije 3 dana Ferhadijom i slušam 3 grupe po 2-3 kretenčića ono furka navijači trenerka air max hip hop ACAB i hodao sam pored svake grupe par minuta glavna priča "sestrem štociro sam ga" "on kreno direkt ja ga dočeko" "unosio mi se u facu" "on meni jesi lud ja njemu hoš da ti jebem sve" to je glavna priča debilne generacije. To je garant od onog osiromašenog uranijuma i ikar konzervi iz rata. Debilima se na to svodi život kladionica, tuče, navijanje, džoja, klipača.
Inače ovim putem da se najebem MO i OSBIH sve od-do ti debili trebaju da rade par miliona sklekova da trče 15 km po Bjelašnici i slično. 3 godine vojnog roka minimalno. Stari ih nije na vrijeme mlatio pa se ono sad osililo.
Pouka nauči se tući nosi oružje ili popij batine.
-
AlwaysHappy
#15303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma kakav timirzet87sa wrote:I meni se isto desilo u subotu, ispred knjizare svjetlost preko puta 1 gimnazije. Sam hodao, 2 klosara mi dobacila 'jesil to lud' i krenula da se unose, a vidim sta se sprema. Momentalno mi pade mrak na oci, sut'o sam ih do iznemoglosti. Poslije pozvao sam policiju, mene uhapsili a njih hitna odvukla. Ni 100 metara od tog mjesta stadose i rekose da idem, navodno koliko sam razumio ta dvojica su odranije poznata po otimanju telefona, para i slicno. To su obicni klosari i jajare, sta god da im odgovoris napast ce te. Policija je postala nemocna, narod ti u 90% slucajeva pomoci nece svi nijemo prolaze, prepusten si samom sebi ili se brani ili primi i suti.AlwaysHappy wrote:U subotu u u ulici Josipa Vancasa(Skerliceva) poznanik moj otisao da otprati djevojku iz cista mira dvojica tipova poceli dobacivati on nista sutio,i poceli mu govoriti "jesili to mangup" i on im odogovorio nisam ne zelim da se svadjam u tom smislu da bih mu jedan prisao i poceo ga udarati a djevojka jadna utrcala u prvi haustor i trazila pomoc niko od stanara nije htjeo ni otvoriti vrata (jbg prpa ljudima) a u medjuvremenu njemu je jedan otih bukvalno izbio citavu vilicu tako da ovaj jadnicak eno ga u bolniic narednih mjesec mora operisati vilicu.Ljudi moji dobri kakav je to um da iz cista mira nekoga napadnes ali bukvlano iz cista mira da su to djeca od 13 14 godina pa haj i nekako pubertet zeljni jedni pred drugima dokazivanja nego us to momci od skoro 30 godina u guzivi i tako ponasanje,nakomn ovoga definitvno kupujem pistolj
Lekcija za online huligane, a pronace se moji fanovi ;
Sve nas je vise i nikad jaci, budale, klinci, huligani, navijaci
#hordanje #jutub #drkica #spavanje #2015
-
ZenaZbrkovima
#15304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne opravdavam, ali hajde donekle i mogu shvatiti kada niko ne pridje muskarcima koji se "sukobe" na ulici, jbg covjek u momentu ne zna sta je u pitanju i kakvog tipa su razmirice izmedju njih i sl. al ja sam na svojoj kozi osjetila da ni zenama nece niko pomoci u slicnim situacijama.mirzet87sa wrote:I meni se isto desilo u subotu, ispred knjizare svjetlost preko puta 1 gimnazije. Sam hodao, 2 klosara mi dobacila 'jesil to lud' i krenula da se unose, a vidim sta se sprema. Momentalno mi pade mrak na oci, sut'o sam ih do iznemoglosti. Poslije pozvao sam policiju, mene uhapsili a njih hitna odvukla. Ni 100 metara od tog mjesta stadose i rekose da idem, navodno koliko sam razumio ta dvojica su odranije poznata po otimanju telefona, para i slicno. To su obicni klosari i jajare, sta god da im odgovoris napast ce te. Policija je postala nemocna, narod ti u 90% slucajeva pomoci nece svi nijemo prolaze, prepusten si samom sebi ili se brani ili primi i suti.AlwaysHappy wrote:U subotu u u ulici Josipa Vancasa(Skerliceva) poznanik moj otisao da otprati djevojku iz cista mira dvojica tipova poceli dobacivati on nista sutio,i poceli mu govoriti "jesili to mangup" i on im odogovorio nisam ne zelim da se svadjam u tom smislu da bih mu jedan prisao i poceo ga udarati a djevojka jadna utrcala u prvi haustor i trazila pomoc niko od stanara nije htjeo ni otvoriti vrata (jbg prpa ljudima) a u medjuvremenu njemu je jedan otih bukvalno izbio citavu vilicu tako da ovaj jadnicak eno ga u bolniic narednih mjesec mora operisati vilicu.Ljudi moji dobri kakav je to um da iz cista mira nekoga napadnes ali bukvlano iz cista mira da su to djeca od 13 14 godina pa haj i nekako pubertet zeljni jedni pred drugima dokazivanja nego us to momci od skoro 30 godina u guzivi i tako ponasanje,nakomn ovoga definitvno kupujem pistolj
Lekcija za online huligane, a pronace se moji fanovi ;
Sve nas je vise i nikad jaci, budale, klinci, huligani, navijaci
#hordanje #jutub #drkica #spavanje #2015
jednom sam u autobusu bila "maltretirana" od strane nekog manijaka, sama rjesavala sa njim, verbalno naravno, niko, ama bas NIKO nije ni pogledao u nasem smjeru
-
mudrac2
#15305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nije to baš tako jednostavno. ne trči se nikome na nož, jer su danas svi klošari naoružani i maksimalno zaštićeni. potegni pištolj na njega niko te pred zakonom neće opratiZenaZbrkovima wrote: ne opravdavam, ali hajde donekle i mogu shvatiti kada niko ne pridje muskarcima koji se "sukobe" na ulici, jbg covjek u momentu ne zna sta je u pitanju i kakvog tipa su razmirice izmedju njih i sl. al ja sam na svojoj kozi osjetila da ni zenama nece niko pomoci u slicnim situacijama.
jednom sam u autobusu bila "maltretirana" od strane nekog manijaka, sama rjesavala sa njim, verbalno naravno, niko, ama bas NIKO nije ni pogledao u nasem smjerustrasno ljudi. danima sam u depresiji poslije bila. ne iz razloga sto sam dozivjela neugodnost od strane te budale, budala ce uvijek biti, nego iz razloga jer sam tek tada shvatila koja smo stoka, mi ljudi, kada nekome zatreba pomoc i koliko svi samo o sebi brinu.
-
VjecitiStudent
#15306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zanimlijvo je da mnogih ovih "nezgoda" u zvaničnoj statistici policije uopće nema, sve se farba u ružičasto.AlwaysHappy wrote: U startu je pozvala policiju ali dok gospoda dodje momku razvaljena vilica,a momak je bolesna osoba i nemocan tako da se nije mogao braniti nije on kirv
http://mup.ks.gov.ba/aktuelno/vijesti
-
made_in_sarajevo
#15307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zato fino jedinica za podrsku kantona sarajevo dakle svi, od onih debelih u ofucanim uniformama do beretki izaci malo po gradu, uhvate klosara negdje na tajnovitoj lokaciji ili moze i javno ubiti boga u njemu i otici, mogli su idiota koji je uletio na sarajevo-borac isutati pred cijelim stadionom i kamerama mogu onda i ove neuhranjene klosare. kad mu se 2,3,10 puta od bubrega odbije razmislit ce on,a boli svaka promjena vremena ono bas boli. naravno da policija nece ovako nesto uraditi, oni su evropa, vole neleta karajlica (creasy) i slicno, zato hoce ispostavljati fakture fudbalskim klubovima 730 000KM za godinu dana gdje su plafon 5 utakmica imali da moraju stajati,mozes misliti stajali,a ostale su sjedili i jeli kospe. postali su uhljupi i sami ce sebe upropastiti, sto je jos gore oni mogu sve ove klosarcice rijesiti za sedmicu ali nece,bolje pricati kako je kanton u kurcu,puno klosara i slicno i ne raditi nista.
zato km trade, army shop, pik mlate pare i mlatit ce jos vece pare na CS spreju, teleskopskim palicama, pistolj ko ima dozvolu i slicno.
zato km trade, army shop, pik mlate pare i mlatit ce jos vece pare na CS spreju, teleskopskim palicama, pistolj ko ima dozvolu i slicno.
- O'zone
- Globalni moderator
-
VjecitiStudent
#15309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Najbrojnija policija Evrope ima debeli interes da se broj klošara na ulicama Sarajeva ne smanjuje, tako se osigurava nesmetan priliv amidžića i tetića u redove policije.made_in_sarajevo wrote:zato fino jedinica za podrsku kantona sarajevo dakle svi, od onih debelih u ofucanim uniformama do beretki izaci malo po gradu, uhvate klosara negdje na tajnovitoj lokaciji ili moze i javno ubiti boga u njemu i otici, mogli su idiota koji je uletio na sarajevo-borac isutati pred cijelim stadionom i kamerama mogu onda i ove neuhranjene klosare. kad mu se 2,3,10 puta od bubrega odbije razmislit ce on,a boli svaka promjena vremena ono bas boli. naravno da policija nece ovako nesto uraditi, oni su evropa, vole neleta karajlica (creasy) i slicno, zato hoce ispostavljati fakture fudbalskim klubovima 730 000KM za godinu dana gdje su plafon 5 utakmica imali da moraju stajati,mozes misliti stajali,a ostale su sjedili i jeli kospe. postali su uhljupi i sami ce sebe upropastiti, sto je jos gore oni mogu sve ove klosarcice rijesiti za sedmicu ali nece,bolje pricati kako je kanton u kurcu,puno klosara i slicno i ne raditi nista.
Uopće neće biti iznenađenje ako i u ovom kantonalnom mandatu novi ministar dođe sa idejom da zaposli još 100-200 novih policajaca, kako bi se "riješio problem kriminala u gradu".
-
mirzet87sa
#15310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Takav vakat dos'o, svako gleda svoja posla. Mogu te na sred ulice razapet, nijemo ce prolaziti pored tebe. I to je u 90% slucajeva, ima i ovih 10% koji ce pomoci mada rijetko. Preporuka svim djevojkama/zenama da kupe suzavac i prijave u PU sve legalno a ne kosta vas par minuta vremena, ako nista osjecat ce se sigurnije. A za muskarce, ne znam za vas ali meni je draze prenocit u zatvoru nego biti mjesec u bolnici. Ne ocekujte pomoc ni od koga, sami sebe braniteZenaZbrkovima wrote: ne opravdavam, ali hajde donekle i mogu shvatiti kada niko ne pridje muskarcima koji se "sukobe" na ulici, jbg covjek u momentu ne zna sta je u pitanju i kakvog tipa su razmirice izmedju njih i sl. al ja sam na svojoj kozi osjetila da ni zenama nece niko pomoci u slicnim situacijama.
jednom sam u autobusu bila "maltretirana" od strane nekog manijaka, sama rjesavala sa njim, verbalno naravno, niko, ama bas NIKO nije ni pogledao u nasem smjerustrasno ljudi. danima sam u depresiji poslije bila. ne iz razloga sto sam dozivjela neugodnost od strane te budale, budala ce uvijek biti, nego iz razloga jer sam tek tada shvatila koja smo stoka, mi ljudi, kada nekome zatreba pomoc i koliko svi samo o sebi brinu.
-
ZenaZbrkovima
#15311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma ne gledaju svoja posla, u tome i jeste problem. kad sam vriskom postigla da manijak izadje na prvoj narednoj stanici, svako od njih je imao nesto da doda. momak do mene je prvi rekao nesto tipa "eto, da sam ja sta vidio nogama bih ga izbacio iz autobusa", zena do mene "ma znam ja ovog, radi na pijaci tu i tu, prvi stol lijevo"...mirzet87sa wrote:Takav vakat dos'o, svako gleda svoja posla. Mogu te na sred ulice razapet, nijemo ce prolaziti pored tebe. I to je u 90% slucajeva, ima i ovih 10% koji ce pomoci mada rijetko. Preporuka svim djevojkama/zenama da kupe suzavac i prijave u PU sve legalno a ne kosta vas par minuta vremena, ako nista osjecat ce se sigurnije. A za muskarce, ne znam za vas ali meni je draze prenocit u zatvoru nego biti mjesec u bolnici. Ne ocekujte pomoc ni od koga, sami sebe braniteZenaZbrkovima wrote: ne opravdavam, ali hajde donekle i mogu shvatiti kada niko ne pridje muskarcima koji se "sukobe" na ulici, jbg covjek u momentu ne zna sta je u pitanju i kakvog tipa su razmirice izmedju njih i sl. al ja sam na svojoj kozi osjetila da ni zenama nece niko pomoci u slicnim situacijama.
znaci svi znaju sve i svi vide sve, a junacine su cim se nadju na sigurnoj distanci, tad bi ti svi krvi dali.
-
mirzet87sa
#15312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne kazu djaba, lahko je biti general poslije bitkeZenaZbrkovima wrote: ma ne gledaju svoja posla, u tome i jeste problem. kad sam vriskom postigla da manijak izadje na prvoj narednoj stanici, svako od njih je imao nesto da doda. momak do mene je prvi rekao nesto tipa "eto, da sam ja sta vidio nogama bih ga izbacio iz autobusa", zena do mene "ma znam ja ovog, radi na pijaci tu i tu, prvi stol lijevo"...
znaci svi znaju sve i svi vide sve, a junacine su cim se nadju na sigurnoj distanci, tad bi ti svi krvi dali.
- Muskarac From Odakle
#15313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
takva su ti vremena dosla da covjek nezna bil gledo ili bi pomogo.eto sta se skoro liku desilo kad je vidio momka da place pogledo ga nije stigo ni pitat sta je ovi ga nalupali i kao sto gledas.ima godina, gledam frajer i treba se svađaju lik prolazi pita djevojko jel sve uredu ona njemu ne petljaj se debilu,napadose ga.mozda da si rekla na glas lik me pegla moze li mi neko od vas pomoci bi nesto i postigla jer niko nezna ko ste,zasto se prepirete...
-
todd_smith
#15314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i meni je bas bilo onognjev wrote:Ilustracija je kriminalna
- Reglan
#15315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ulazim danas u kladionicu kad policajac na sluzbenoj duznosti ispija kafe i dimi cigaru za cigarom sa radnicom. Taj policajac se inace cesto vrti po Sutjesci, tzv. Pero, nista ne radi a ubire platu.
To je nasa policija.
To je nasa policija.
- Logovan
#15316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koliko samo takvih ima. Budu i u pekarama i sličnim mjestima. Zavuku se, malo odspavaju, zajebancija, ovo, ono, pa malo opet prošetaju gradom i sve tako.Reglan wrote:Ulazim danas u kladionicu kad policajac na sluzbenoj duznosti ispija kafe i dimi cigaru za cigarom sa radnicom. Taj policajac se inace cesto vrti po Sutjesci, tzv. Pero, nista ne radi a ubire platu.
To je nasa policija.
-
emko1234
#15317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjerovatno ti poznanik i izgleda ko neko ko se ne može braniti.AlwaysHappy wrote:U subotu u u ulici Josipa Vancasa(Skerliceva) poznanik moj otisao da otprati djevojku iz cista mira dvojica tipova poceli dobacivati on nista sutio,i poceli mu govoriti "jesili to mangup" i on im odogovorio nisam ne zelim da se svadjam u tom smislu da bih mu jedan prisao i poceo ga udarati a djevojka jadna utrcala u prvi haustor i trazila pomoc niko od stanara nije htjeo ni otvoriti vrata (jbg prpa ljudima) a u medjuvremenu njemu je jedan otih bukvalno izbio citavu vilicu tako da ovaj jadnicak eno ga u bolniic narednih mjesec mora operisati vilicu.Ljudi moji dobri kakav je to um da iz cista mira nekoga napadnes ali bukvlano iz cista mira da su to djeca od 13 14 godina pa haj i nekako pubertet zeljni jedni pred drugima dokazivanja nego us to momci od skoro 30 godina u guzivi i tako ponasanje,nakomn ovoga definitvno kupujem pistolj
Ti kvazi mangupi što magupluk dokazuju pitanjem : "Jesi mangup, sta gledas i hos se pobiti"? su najveće pičketine. To je naučno dokazano, i silu treniraju na onim na kojim misle da mogu trenirat. Jebi ga, u takvoj situaciji ako nisi fizički spreman da se odbraniš nema pravog rješenja. Gledat ima li šta pri ruci, cigla, letva ili slično i u ruku. To je jedini način.
Što se cura tiče, moj savjet svakoj je da ima peper sprej uz sebe. Meni i mater i sestra imaju i sprej i šoker. Nedavno sam sestri nabavio šoker koji je veličine nokie 8210. Ta stvar je toliko glasna i toliko sijeva da na samo uključenje stvara neugodan osjećaj, mogu mislit kakva je na korištenje.
Majmuna svugdje ima i sve ih je više. Od ovih maloljetnih s navijačkim furkama, do ovih seoskih lola ko ova dvojica iz Trnova što se poboše i što nosaju mačete sa sobom.
Imam registrovan pištolj s dozvolom za nošenje, ne nosim ga uvijek ali tu je i vala u toj situaciju jesi mangup, njih trojica a ja s trebom, pa jebo me svako ako ih ne bi odležo svu trojicu hladno i bez bismile.
Želim ti drugu brz oporavak, i da to shvati ko lekciju. I omladina je danas u kurcu, niko ništa ne trenira, svi truhnu pred plejstejsnima i izgledaju ko da imaju raihitis u poodmakloj fazi.
Nekad prije 15-16 godina kad sam igrao košarku u Rinu, svaku večer su cige čekale poslije treninga one mlađe, ali karine, valja stisnut pa priči nekom ko je 20-30cm viši od tebe pa da mu je i 10 godina.
Jbg, nije se toliko furala priča s noževima nego je sve išlo na šake.
- madner
#15318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa sto je pratio djevojku ako se ne moze braniti.
Mogao je isto tako i samu poslat.
-
ZenaZbrkovima
- Muskarac From Odakle
#15320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
lako se tuđoj muci smijat i zbijat sale.kad vas neko nalupa pegla, manji ste od makova zrna.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A šta 'š ti u kladionici momčino, aa?Reglan wrote:Ulazim danas u kladionicu kad policajac na sluzbenoj duznosti ispija kafe i dimi cigaru za cigarom sa radnicom. Taj policajac se inace cesto vrti po Sutjesci, tzv. Pero, nista ne radi a ubire platu.
To je nasa policija.
- madner
#15322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jaci tlaci.Muskarac From Odakle wrote:lako se tuđoj muci smijat i zbijat sale.kad vas neko nalupa pegla, manji ste od makova zrna.
- makse seljanko makse
#15323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ahahahahahahahamadner wrote:Pa sto je pratio djevojku ako se ne moze braniti.
- Muskarac From Odakle
#15324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jedno je tlacit drugo je zbijat sale na tuđoj muci.madner wrote:Jaci tlaci.Muskarac From Odakle wrote:lako se tuđoj muci smijat i zbijat sale.kad vas neko nalupa pegla, manji ste od makova zrna.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tko ne zna na tuđi račun, ne zna ni na svoj.Muskarac From Odakle wrote:jedno je tlacit drugo je zbijat sale na tuđoj muci.madner wrote:Jaci tlaci.Muskarac From Odakle wrote:lako se tuđoj muci smijat i zbijat sale.kad vas neko nalupa pegla, manji ste od makova zrna.