SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
L u c i f e r
#15176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Srecom belaja nejma po sarajvu
- amiliana
#15177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
reci mi majketiKingdomBosnia wrote:Kad pogledas ko cini vecinsko stanovnistvo ilidze znas i zasto je tako
- Logovan
#15178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Odavno je ona leglo takvih otpadaka društva.amiliana wrote:http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/s ... /150207015
Jbt Ilidza postala leglo kriminalaca i narkomana uvijek neki incident ovdje
-
KingdomBosnia
#15179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ada no,necu da ti se namecem sa misljenje.Prosetaj na Ilidza i vidjaj samaamiliana wrote:reci mi majketiKingdomBosnia wrote:Kad pogledas ko cini vecinsko stanovnistvo ilidze znas i zasto je tako
- Freamon Lester
#15180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prije nekoliko minuta, kako "Avaz" nezvanično saznaje, u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch na Zetri došlo je do masovne tuče roditelja koji su djecu doveli na klizanje na ledenoj plohi ove dvorane.
Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da je došlo do tuče, te da je patrola upućena na mjesto događaja.
Utvrđeno je da je prvo došlo do tuče između djece, da bi se potom umiješali i roditelji, a na kraju su ostali roditelji uspjeli da ih razvade.
- S obzirom na to da niko nije povrijeđen i da se situacija smirila do dolaska policije, niko nije sankcionisan, rekao nam je dežurni u Operativnom centru MUP-a KS-a.
- amiliana
#15181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja sam dole i nisam vidjela nista osim leglo seljaka iz Pazarica,Brijesca,Sokolja koji dodju navecer i glume nesto i ovaj frajer ocito se nesto zamjerio ovim pa su ga upucali bitno je gdje izlazis i sa kim ulazis u drustvo ,a ovi to sigurno nisuKingdomBosnia wrote:Ada no,necu da ti se namecem sa misljenje.Prosetaj na Ilidza i vidjaj samaamiliana wrote:reci mi majketiKingdomBosnia wrote:Kad pogledas ko cini vecinsko stanovnistvo ilidze znas i zasto je tako
- insomnia78
#15182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije ovo nista neobicno ni vaniFreamon Lester wrote:Prije nekoliko minuta, kako "Avaz" nezvanično saznaje, u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch na Zetri došlo je do masovne tuče roditelja koji su djecu doveli na klizanje na ledenoj plohi ove dvorane.
Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da je došlo do tuče, te da je patrola upućena na mjesto događaja.
Utvrđeno je da je prvo došlo do tuče između djece, da bi se potom umiješali i roditelji, a na kraju su ostali roditelji uspjeli da ih razvade.
- S obzirom na to da niko nije povrijeđen i da se situacija smirila do dolaska policije, niko nije sankcionisan, rekao nam je dežurni u Operativnom centru MUP-a KS-a.Ovo je za kakve dobre komedije.
Licno sam prisustvov'o slicnoj situaciji, kad je policija dosla malo su propitali ucesnike, naredili im da se smire, rekli ako ponovo budu dolazili da se nece na tome zavrsiti i cao
- vješalica
#15183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nadobudne garniture napićenih novokomponovanih roditelja i njihove balavurdije
- Freamon Lester
#15184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma po 500 kazne i neka razmisle sljedeci put sta pred stotinu djece rade..insomnia78 wrote:Nije ovo nista neobicno ni vaniFreamon Lester wrote:Prije nekoliko minuta, kako "Avaz" nezvanično saznaje, u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch na Zetri došlo je do masovne tuče roditelja koji su djecu doveli na klizanje na ledenoj plohi ove dvorane.
- S obzirom na to da niko nije povrijeđen i da se situacija smirila do dolaska policije, niko nije sankcionisan, rekao nam je dežurni u Operativnom centru MUP-a KS-a.Ovo je za kakve dobre komedije.
Licno sam prisustvov'o slicnoj situaciji, kad je policija dosla malo su propitali ucesnike, naredili im da se smire, rekli ako ponovo budu dolazili da se nece na tome zavrsiti i cao
- JThomas
#15185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a s obzirom da su roditelji uvezane i nafatirane guzonje. da su fukara koja vodi djecu na fudbal sve bi ih kaznili.
-
old_spice
#15186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
možda bošnjaci??KingdomBosnia wrote:Kad pogledas ko cini vecinsko stanovnistvo ilidze znas i zasto je tako
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Creasy
#15188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Niko vas nije vidio...supercali wrote:Kakva ba nesigurnost srba u sarajevu?
Dosao mi rodjak iz beograda na svadbu i u mi u koloni i ja u sred grada iz zajebancije dizao 3 prsta i niko nista nam nije uradio
Pretjerujete
-
mudrac2
#15189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
eto, sreća pa nema više ćele, inače bi se srbi opet morali ukopati oko sarajeva u odbrani vekovnih srpskih ognjišta.Creasy wrote:Niko vas nije vidio...supercali wrote:Kakva ba nesigurnost srba u sarajevu?
Dosao mi rodjak iz beograda na svadbu i u mi u koloni i ja u sred grada iz zajebancije dizao 3 prsta i niko nista nam nije uradio
Pretjerujete
- amiliana
#15190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jest vala onaj fakultet privatni na Kobiljaci sve ih preuzeo odes u kantitinu od fakulteta grupica turaka sjediVelkoski wrote:Turci
- Creasy
#15191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jakako!mudrac2 wrote:eto, sreća pa nema više ćele, inače bi se srbi opet morali ukopati oko sarajeva u odbrani vekovnih srpskih ognjišta.Creasy wrote:Niko vas nije vidio...supercali wrote:Kakva ba nesigurnost srba u sarajevu?
Pretjerujete
-
todd_smith
#15192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ni ja ne smijem u Banja Luku jer sam musliman, jebi ga sta ces, isti stedzemaludin007 wrote:Jeste nacionalna osnova, jer su dobacivali nesto na toj bazi, i skontali su odakle idem. U Sarajevu nije sigurno ni za njegove gradjane, a ne za Srbe jos, pogotovo noci. Po noci kad sam otisao do grada, mogu nabrojati na prste obe ruke, i to uglavnom na mjesta poput pozorista i slicna, gdje je OK raja. Nema mnogo opustanja i zadrzavanja, obavi sve sto treba i nosi se...
Gled'o Ivanica kad je gostovao na Happy televiziji kod Marica. Kaze Ivanic u Sarajevu ima vise KIneza nego Srba. Maric se nasmija i rece, pa dobro jos malo i u Beogradu ce biti tako
- thekupus
#15193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jel ovo zajebancija neka, fol sarajevo nesigurno za srbetodd_smith wrote:ni ja ne smijem u Banja Luku jer sam musliman, jebi ga sta ces, isti stedzemaludin007 wrote:Jeste nacionalna osnova, jer su dobacivali nesto na toj bazi, i skontali su odakle idem. U Sarajevu nije sigurno ni za njegove gradjane, a ne za Srbe jos, pogotovo noci. Po noci kad sam otisao do grada, mogu nabrojati na prste obe ruke, i to uglavnom na mjesta poput pozorista i slicna, gdje je OK raja. Nema mnogo opustanja i zadrzavanja, obavi sve sto treba i nosi se...
Gled'o Ivanica kad je gostovao na Happy televiziji kod Marica. Kaze Ivanic u Sarajevu ima vise KIneza nego Srba. Maric se nasmija i rece, pa dobro jos malo i u Beogradu ce biti tako
mogu vam imena dati svojih 5 drugova, 2 isla sa mnom u srednju (braca iz beograda), 3 studiraju (sa pala, iz zvornika i novoh sada) (to su ovi s kojima sam blizak), srbine ljudi, a niko im nikad u sarajevu pisnuo nista nije, a svi zive ili su zivjeli ovdje vise godina (momci iz beograda otisli van balkana da studiraju)
ovaj iz zvornika se jeste nesto zafrkavao u 2. srednje pa se zakacio sa jednim debilom klosarom iz skole, ali on je realno bio pokrenuo pricu
poslije toga ikad vise se nije salio na isti nacin (barem ne u mom prisustvu), fakat je bila debilna sala
- Freamon Lester
#15194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
"Kada je vidio da sam uslikao događaj svojim telefonom kao profesionalni fotoreporter jer još uvijek radim kao freelancer, prišao mi je i verbalno me napao. Najprije je nasrnuo na moj telefon i spustio mi ruku", priča Karahusić te dodaje da je policajcu pojasnio da je fotoreporter i pri tome mu pokazao svoju press iskaznicu.
Međutim, to nije pomoglo, pa je policajac počeo da mu govori da slika i ganja kriminalce, a ne njega.
"U jednom trenutku mi je zaprijetio da će mi se osvetiti ako objavim fotografiju nesreće", kazao nam je izrevolitrani Karahusić.
- amiliana
#15195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cuj srbi nesigurni u Sarajevu a gluposti majko mila
koliko ja znam u Banja Luci takodjer ima muslimana i nemaju nikakvih problema tako da
- seoBIH
#15196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- O'zone
- Globalni moderator
-
todd_smith
#15198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma pusti ga ba vidis da trolathekupus wrote:jel ovo zajebancija neka, fol sarajevo nesigurno za srbetodd_smith wrote:ni ja ne smijem u Banja Luku jer sam musliman, jebi ga sta ces, isti stedzemaludin007 wrote:Jeste nacionalna osnova, jer su dobacivali nesto na toj bazi, i skontali su odakle idem. U Sarajevu nije sigurno ni za njegove gradjane, a ne za Srbe jos, pogotovo noci. Po noci kad sam otisao do grada, mogu nabrojati na prste obe ruke, i to uglavnom na mjesta poput pozorista i slicna, gdje je OK raja. Nema mnogo opustanja i zadrzavanja, obavi sve sto treba i nosi se...
mogu vam imena dati svojih 5 drugova, 2 isla sa mnom u srednju (braca iz beograda), 3 studiraju (sa pala, iz zvornika i novoh sada) (to su ovi s kojima sam blizak), srbine ljudi, a niko im nikad u sarajevu pisnuo nista nije, a svi zive ili su zivjeli ovdje vise godina (momci iz beograda otisli van balkana da studiraju)
ovaj iz zvornika se jeste nesto zafrkavao u 2. srednje pa se zakacio sa jednim debilom klosarom iz skole, ali on je realno bio pokrenuo pricu
poslije toga ikad vise se nije salio na isti nacin (barem ne u mom prisustvu), fakat je bila debilna sala
- jao_situacije
#15199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
HAHAHAHAHAH
Srbima nesigurno pa koliko ih ima da rade u Sarajevu svaki dan
Paša moj džemaludine bez uvrede to što je tebe neko na Dobrinji, koju ja iz zeze zovem Bronx, napao je identično kao da kažeš u Americi da te neko doslovno u Bronxu napao. Tu ima toliko klošara da je apsolutno normalno da ti se tako nešto desi..
Inače prošao sam kad je bio ovaj sudar ustvari nekakav kontakt dva auta. Ništa specijalno... ali eto valja priču napraviti
Paša moj džemaludine bez uvrede to što je tebe neko na Dobrinji, koju ja iz zeze zovem Bronx, napao je identično kao da kažeš u Americi da te neko doslovno u Bronxu napao. Tu ima toliko klošara da je apsolutno normalno da ti se tako nešto desi..
Inače prošao sam kad je bio ovaj sudar ustvari nekakav kontakt dva auta. Ništa specijalno... ali eto valja priču napraviti
- vješalica
#15200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja pa sta? Uvijek je neko krivac kad je udes,samo histericni novinar je zrtvica.Da je bilo neko civilno,ne bi niprnuo,valjda mu treba odskocna daska za svoj 'posao' sa kojim se bavi.Kako samo jeftino i mizerno.