SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
TaKuViTo

#3351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by TaKuViTo »

Opet veselo :( prije pola sata opljackan Konzum na otoci , 3 maskirana napadača sa pištoljima uletili pokupili lovu sa kasa i utekli cim prije :( zalosno
amko76

#3352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

TaKuViTo wrote:Opet veselo :( prije pola sata opljackan Konzum na otoci , 3 maskirana napadača sa pištoljima uletili pokupili lovu sa kasa i utekli cim prije :( zalosno
To je normalno.
gerberica

#3353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by gerberica »

TaKuViTo wrote:Opet veselo :( prije pola sata opljackan Konzum na otoci , 3 maskirana napadača sa pištoljima uletili pokupili lovu sa kasa i utekli cim prije :( zalosno
Otkud ti ta informacija?Bas svaki dan sve gore i gore.
TaKuViTo

#3354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by TaKuViTo »

info iz prve ruke , prisustvovao sam, 10 metara od doticnih... fuj fuj fuj groooznooo
gerberica

#3355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by gerberica »

TaKuViTo wrote:info iz prve ruke , prisustvovao sam, 10 metara od doticnih... fuj fuj fuj groooznooo
Jel to onaj mali Konzum ili veliki.Jesi li se osjecao korisnim ili si :run: ????????
caros

#3356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by caros »

Korisnim na 3 pištolja ?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by PipiDugaDevetka »

gerberica wrote:
TaKuViTo wrote:info iz prve ruke , prisustvovao sam, 10 metara od doticnih... fuj fuj fuj groooznooo
Jel to onaj mali Konzum ili veliki.Jesi li se osjecao korisnim ili si :run: ????????
Ja mu ne zamjeram šta god je radio, pa taman da je :run:
Policija zna ko su pljačkaši, otimači, siledžije, a sudovi i tužilaštva - ćorak.
gerberica

#3358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by gerberica »

caros wrote:Korisnim na 3 pištolja ?
Pa,mogao je pomoci uposlenicima kasnije,sigurno su trebali neku vrstu pomoci nakon napada.Ne kazem da je trebao njih ganjati .
amoninan

#3359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

gerberica wrote:
amko76

#3360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

amoninan wrote:
gerberica wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kokuz_sa

#3361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

sto ti je zensko :-)

garant citala onu temu "kad si se zadnji put potukao" pa tamo svaka cura prebila neke momke..pa je ponijelo..pa konta 3 pljackasa sa pistoljima su nista, sredi to momak bez po muke jer cure mogu sredjivat nenaoruzane momke
amko76

#3362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

Ja s nestrpljenjem očekujem i s uživanjem ću čitati o vašim herojskim djelima :-D
gerberica

#3363 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by gerberica »

kokuz_sa wrote:sto ti je zensko :-)

garant citala onu temu "kad si se zadnji put potukao" pa tamo svaka cura prebila neke momke..pa je ponijelo..pa konta 3 pljackasa sa pistoljima su nista, sredi to momak bez po muke jer cure mogu sredjivat nenaoruzane momke
Sto ti je pogresno protumaciti pitanje.
Moze covjek biti koristan na vise nacina.Ja sam zrtva razbojnistva,omjer 3:1,nemas pojma kako sam se osjecala 20 sec poslije.Sreca pa je naisao KORISTAN covjek koji me je takvu zatekao i pomogao mi,pozvao policiju,muza,a ja sama na ulici.Osjecala sam se jadno,napusteno,a srce lupalo u grlu. :sad:
Nema vise slobodne setnje za mene,ni mirnog sna.
TaKuViTo

#3364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by TaKuViTo »

Jako koristan, ja sa trudnom zenom, poletio na njih trojicu posamaro ih i nogom u guzicu iz konzuma. Veliki gdje je dalas namjestaj, Zalegao i poklopio se naravno :) nigdje zastitara , 3 firme u objektu i banka pride ... zalosno
zvrcak

#3365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zvrcak »

šime.sparina wrote:
helpdesk1 wrote:Kako mahaluše izvještavaju, neki lik se bacio sa mosta.
a uvijek mi je prolazak preko ovoga mosta izgledao strahobalno i pored ove ograde :-)

Image

ili je bio janpi ili ga je neko gurnuo ne vjerujem da je sam skocio :roll:

"jeni bio janpi", odklanjao sabah, i kroz balkon izasao da ga roditelji ne vide... Jos se ne zna povod...
sheilak

#3366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

hey, ljudi, sta je ovo bilo sa fotokopirnicama u gradu? zna li iko jesu li bili i u ovoj u Nedzaricima? :? odnijela danas knjigu tamo na kopiranje. :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3367 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

gerberica wrote: http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... dnicu.html

Da je ova zena rodica nekom u tuzilastvu ne bi to bilo smatrano pokusajem razbojnistva vec pokusaj ubistva.Fuj vremena,a i nas sto ne reagujemo.
Ne brini se ti za nju, ona je suvlasnica FAMOS-GRADNJE Upravitelj d.o.o.
Zapravo me čudi da se ovako nešto mnogo ranije nije desilo. Sto posto sam siguran da Kurdijina namjera nije bila domoći se novca.
I moj upravitelj je FAMOS-(K)GRADNJA.
mrtva kokoš

#3368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mrtva kokoš »

zvrcak wrote: "jeni bio janpi", odklanjao sabah, i kroz balkon izasao da ga roditelji ne vide... Jos se ne zna povod...
a jbt, sigurno ga je velika muka na to natjerala, ali opet da tako skoci, mlad... :roll:
kokuz_sa

#3369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

sheilak wrote:hey, ljudi, sta je ovo bilo sa fotokopirnicama u gradu? zna li iko jesu li bili i u ovoj u Nedzaricima? :? odnijela danas knjigu tamo na kopiranje. :-)
Sipa uletila zaplijenila sve radi neovlastenog kopiranja knjiga
amko76

#3370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

PipiDugaDevetka wrote:

Da je ova zena rodica nekom u tuzilastvu ne bi to bilo smatrano pokusajem razbojnistva vec pokusaj ubistva.Fuj vremena,a i nas sto ne reagujemo.
Zapravo me čudi da se ovako nešto mnogo ranije nije desilo. Sto posto sam siguran da Kurdijina namjera nije bila domoći se novca.
Primijetio sam da ti je upravitelj smrtni neprijatelj :lol: Da ti nisi platio ovome da nalupa ovu? :lol:
gerberica

#3371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by gerberica »

Ovo treba imati,pa ako se ko primakne djelovati

Image
Image

Ja o prvom ozbiljno razmisljam,a u policiji su mi rekli da nabavim i njima prijavim.
sheilak

#3372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

.
Last edited by sheilak on 27/03/2012 23:21, edited 1 time in total.
PipiDugaDevetka

#3373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

amko76 wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

Primijetio sam da ti je upravitelj smrtni neprijatelj :lol: Da ti nisi platio ovome da nalupa ovu? :lol:
Imam iste ovakve rolcange,...Kud se nisam sjetio dok sam radio za strance i dok je bilo raPa da platim nekome...
Image
PipiDugaDevetka

#3374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

gerberica wrote:Ovo treba imati,pa ako se ko primakne djelovati

Image
Image

Ja o prvom ozbiljno razmisljam,a u policiji su mi rekli da nabavim i njima prijavim.
Pogledaj zakone, mislim, a nisam siguran da žene mogu imati ovu spravicu na Kantonu Sarajevo.
kokuz_sa

#3375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

spravica slika 1 mogu..samo da prijave u mup
a slika br 2 to nije legalno za nosati
Locked