Isla sam u ovu osnovnu skolu ,ovaj covjek je tamo dugo dugo........hiljadu puta sam ga vidjela ,niti me se dojmio,niti me je potreslo ( ne kazem da nekoga nece ),niti se osjecam psihicki zlostavljano...
U kvartu gdje sad zivim,i gdje sam pohadjala takodjer osnovnu skolu ( od 6. razreda ) zgrada koja je odmah uz ulaz u skolu,na prvom je spratu takodjer covjek,dodjuse mladji,koji redovno sjedi gol u naslonjacu na svom balkonu i pije pivo u poslijepodnevnim satima....cim otopli,i tako godinama........jel treba da se osjecam dvostruko psihicki osteceno,ili samo za ovo prvo ,posto se niti jedna nadobudna majka nije nasla da vristi pedofil,pedofil,pedofil......
ima i jedan gore kod groblja Lav,lozi ga parking meni se cini ,da ga mapiramo,zaganjamo,eksponiramo kao pedofila jer bi neko dijete moglo proci njegovim vidnim poljem.
ako krse kakav zakon,nek plate kaznu ,ako su psihicki bolesni nek se lijece (ne mora covjek ni biti psihicki bolestan da sjedi na balkonu bez odjece,mozda mu je jednostavno ceif ),pazite sa rijecima i osudama,ko zna sta koga sutra ceka......radije energiju usmjerit na adekvatno oznacavanje,sankcionisanje i hvatanje dokazanih pedofila.
da dodam,nedavno psihopata zaganjao dijete u mojoj zdradi-nozem ,2 sprata trcao za njom.......dijete ne smije sad samo na ulicu izaci ,to u novinama nije bilo,nije se ni komsiluk nesto trznuo ,a policajac koji se jedva nakanio doci je citiram rekao " : sta je ba sad ovdje bilo" ,nesto zapisao i razgulio.......nikom nista!