Sljedeći slučaj može biti u policijskoj stanici rahat...DrizzT wrote:Kako je krenulo ne bi se iznenadio da se sljedeci "slucaj" desi za vrijeme Dzumma namaza u Begovoj dzamiji ...
Prije su napadaci kolko tolko bjezali od ociju javnosti....
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- nellington
#7876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- amrica
#7877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sudar na Pofalićima
Vozač Opel Kadetta u životnoj opasnosti
Jedna osoba je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak oko 3.30 sati dogodila na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Hamdije Čemerlića, u sarajevskom naselju Pofalići.
Sudarili su se BMW X3, kojim je upravljao E. Z. (1982), i Opel Kadett za čijim volanom je bio Haris Trnka (1965).
Trnka je u ovoj nesreći zadobio teške povrede opasne po život, te je smješten na Odjel intenzivne njege u bolnici Koševo.
Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.
Sudarili su se BMW X3, kojim je upravljao E. Z. (1982), i Opel Kadett za čijim volanom je bio Haris Trnka (1965).
Trnka je u ovoj nesreći zadobio teške povrede opasne po život, te je smješten na Odjel intenzivne njege u bolnici Koševo.
#7878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zasto ne navode puna imena obojice vozaca?amrica wrote:Sudar na Pofalićima
Jedna osoba je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak oko 3.30 sati dogodila na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Hamdije Čemerlića, u sarajevskom naselju Pofalići.
#7879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ova raskrsnica je crna tacka... ne kontam zbog cega toliko udesa...
- MMM1977
#7880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jutros na naplatnim kućicama u Jošanici kombi se zabio u betonski blok koji razvaja 2 trake. Šteta na kombiju je velika tako da je i vozač vjerovatno povrijeđen, izgleda da je zaspao ili nešto tako jer je očigledno udario brzinom od nekih 50-60 km/h na mjestu gdje se vozi nekih 10-20 KM/h.
- fidoremilienko
#7881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nije X3, već X5amrica wrote:Sudar na Pofalićima
#7882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
"joj sestre mi moje ja ga cetvrtom 130 nacepio od mupa kad mi debil izleti iz pofalica sa 150 i opali me,sestre mi oso sam 50m prema grbavici"Skyfox wrote:ova raskrsnica je crna tacka... ne kontam zbog cega toliko udesa...
da nema ovih bolida i sudara dosadna bi mi mahala bila.ovako u 12 stanem vidim kako proljecu i onda u 1 cujem BUM i "uzivam" u prizorima kako se neki sminker hvata za glavu pred curom
-
theTarik
#7883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Oca'm da imas makinu ti bi picio 220, sreca pa tvoj mk1 ne ide. Ko jos, pri zdravoj pameti, moze uzivati u tudzoj nesreci?cappy_tempo wrote:"joj sestre mi moje ja ga cetvrtom 130 nacepio od mupa kad mi debil izleti iz pofalica sa 150 i opali me,sestre mi oso sam 50m prema grbavici"Skyfox wrote:ova raskrsnica je crna tacka... ne kontam zbog cega toliko udesa...
da nema ovih bolida i sudara dosadna bi mi mahala bila.ovako u 12 stanem vidim kako proljecu i onda u 1 cujem BUM i "uzivam" u prizorima kako se neki sminker hvata za glavu pred curom
-
fixer
#7884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Uzivas li kad strada neko ko nije kriv?cappy_tempo wrote:"joj sestre mi moje ja ga cetvrtom 130 nacepio od mupa kad mi debil izleti iz pofalica sa 150 i opali me,sestre mi oso sam 50m prema grbavici"Skyfox wrote:ova raskrsnica je crna tacka... ne kontam zbog cega toliko udesa...
- cappy_tempo
#7885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sreca pa nisam fan golfova i sreca ne vozim golfa. ma ne mogu objasnjavati. sve ste upravu
.a ko uziva u nesreci neduznog najbolje se vidjelo kad je Zan pogino
-
fixer
#7886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Gdje se dokazalo da je bio neduzan? Stvarno pitam.cappy_tempo wrote:sreca pa nisam fan golfova i sreca ne vozim golfa. ma ne mogu objasnjavati. sve ste upravu.a ko uziva u nesreci neduznog najbolje se vidjelo kad je Zan pogino
- amrica
#7887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vi hocete da se tema opet zatvori
Bolje da vas posalju u banovice...
Mene interesira nastradali covjek, mislim da ga znam, nazalost, samo se jos nadam da mozda nije on, nego isto ime...
Bolje da vas posalju u banovice...
Mene interesira nastradali covjek, mislim da ga znam, nazalost, samo se jos nadam da mozda nije on, nego isto ime...
- zateznistub
#7888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zaista me zanima kako su oba zavrsila u traci prema ilidzi, a farovima okrenuti prema gradu?
@cappy
ne lupaj i ne mjesaj krivce i neduzne
@cappy
ne lupaj i ne mjesaj krivce i neduzne
-
fixer
#7889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Primiri malo. Konkretno sta sam pogresno rekao?amrica wrote:Vi hocete da se tema opet zatvori![]()
Bolje da vas posalju u banovice...![]()
Vec idi lezi i ovaj put ustani na pravu nogu.
- Qler
#7890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Neki dan ispred zice...

- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja stvarno ne znam kako neko može reći da smo mi loši vozači. Pa ovakvo umijeće nemaju ni hollywoodski kaskaderi 
- drndalo
#7892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dobrinja, kod trolejbuske okretaljke... Veliki picvajz... Motor, taxi, BUS, svasta, grozno...
Ljudi, otvorite 8-ore oci dok vozite bilo sta, ili vas voze, nemojte da se o vama pise u ovoj temi... Gluho bilo...
Ljudi, otvorite 8-ore oci dok vozite bilo sta, ili vas voze, nemojte da se o vama pise u ovoj temi... Gluho bilo...
- NEOPLAN
#7893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
joj ovo na dobrinji sam vidio, uzas je bilo gledati kako ljudi lete zrakom...
Uglavnom dvojca na motoru idu iz pravca grada prema dbr, vozac gubi kontrolu, udara s boka u kiju pro ceed koja je isla iz kontra smjera, lete s motora, jedan zavrsava pod passatom crvenog taxija, drugi kod ivicnjaka na ulazu u okretaljku a motor leti do trafike uz cestu... Sreca pa je taxista polako isao, i bio pribran pa nije presao tockovima preko momka, 'samo' ga je karambolkom i karterom zgnjecio, otvoreni prelom noge i ko zna sta jos... Uzas... Zena iz Kije bila u soku kolko se prepala...Kia od siline udara zarotirana za 180 stepeni i odvaljenog zadnjeg tocka...
Uglavnom dvojca na motoru idu iz pravca grada prema dbr, vozac gubi kontrolu, udara s boka u kiju pro ceed koja je isla iz kontra smjera, lete s motora, jedan zavrsava pod passatom crvenog taxija, drugi kod ivicnjaka na ulazu u okretaljku a motor leti do trafike uz cestu... Sreca pa je taxista polako isao, i bio pribran pa nije presao tockovima preko momka, 'samo' ga je karambolkom i karterom zgnjecio, otvoreni prelom noge i ko zna sta jos... Uzas... Zena iz Kije bila u soku kolko se prepala...Kia od siline udara zarotirana za 180 stepeni i odvaljenog zadnjeg tocka...
- Traktor`
#7894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
strava prizor...za nepovjerovati...ja osto u soku kad sam vidio...NEOPLAN wrote:joj ovo na dobrinji sam vidio, uzas je bilo gledati kako ljudi lete zrakom...
- NEOPLAN
#7895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja sam se treso ko prut... Uzasno....
- amrica
#7896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sarajevo
Saobraćajna nesreća na Dobrinji, jedna osoba teško povrijeđena
Danas se u 16.15 sati u sarajevskom naselju Dobrinja dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvije osobe, od kojih jedna teško.
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
* Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
Kako smo saznali u Operativnom centru MUP-a KS, u saobraćajnoj nesreći je učestvovalo putničko vozilo marke "kia" registarskih oznaka E71-0-358, taxi-vozilo "passat" oznaka TA-015110 i motocikl. U nesreći su povrijeđene dvije osobe. Radi se Velmiru Muratčaušu (1988) i A.B. (1992) koji se nalaze u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.
"Velmir Muratčauš je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život. Slomljene su mu obje natkoljenice, a zadobio je i otvoreni lom lijevog koljena. Slomljena mu je i karlica. Trenutno se radi CT glave i abdomena u cilju otkrivanja drugih mogućih povreda. A.D. vjerovatno nije teže povrijeđen, te se nad njim trenutno vrši dijagnostika", izjavila je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
Uzrok nesreće će biti poznat nakon uviđaja.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110414115#
Danas se u 16.15 sati u sarajevskom naselju Dobrinja dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvije osobe, od kojih jedna teško.
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
Kako smo saznali u Operativnom centru MUP-a KS, u saobraćajnoj nesreći je učestvovalo putničko vozilo marke "kia" registarskih oznaka E71-0-358, taxi-vozilo "passat" oznaka TA-015110 i motocikl. U nesreći su povrijeđene dvije osobe. Radi se Velmiru Muratčaušu (1988) i A.B. (1992) koji se nalaze u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.
"Velmir Muratčauš je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život. Slomljene su mu obje natkoljenice, a zadobio je i otvoreni lom lijevog koljena. Slomljena mu je i karlica. Trenutno se radi CT glave i abdomena u cilju otkrivanja drugih mogućih povreda. A.D. vjerovatno nije teže povrijeđen, te se nad njim trenutno vrši dijagnostika", izjavila je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
Uzrok nesreće će biti poznat nakon uviđaja.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110414115#
- Traktor`
#7897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo ja sad s prozora gledam, jos uvidjaj rade...ko zna kad ce zavrsiti...NEOPLAN wrote:ja sam se treso ko prut... Uzasno....
- zateznistub
#7898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ima li kraja ovome?
- vjesticanametli
#7899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kriza
nadrapa mi komsija bezze .............evo ih jos brste po autima i dizu motor............sta rade ovoliko dugo........hajvani na motoru 
- vjesticanametli
#7900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo poceli su pustati vozila da prolaze ..............trole proradile.....