Zabrinuo se Betmen ima stan u Pofalićima kojem je rapidno pala cijenapici wrote:ev sad Ćitam i nemRem bilivit......O'zone wrote:Premijer KS Fikret Musić poručio je građanima da je sigurnosna situacija u KS pod kontrolom nadležnih kantonalnih institucija, bez obzira na činjenicu što je ona u posljednje vrijeme narušena.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110216083![]()
vid nam BeTHmena zabrinutog......![]()
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- O'zone
- Globalni moderator
#7301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
imal kakava unutrašnja kontrola za ove "sudije" što puštaju kriminalce.....mislim ako plaĆamo poreze i od toga njima plaČe.....kome oni odgovaraju.....eskimima 
- fole13
#7303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jos malo ce biti mjenjam stan na pofalicima za garazu u rakovici 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a BeTHmen ako nemre izaĆ u susret s kriminalcima a bogumi i korumpiranim sudovima il neg zovne raju(robin,ženamačka,supermen itd) il nek svuČe kostim i da meni BeTHmenmobil 
- amrica
#7305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
onaj fejzic sto je ubio troje i ranio sedmero u visokom dobio 6 mjeseci lijecenja... 
- O'zone
- Globalni moderator
#7306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Problem je što Betmen i sve ostale kantonalne institucije posebni tužilaštvo i sud Izlaze u susret kriminalcima(te fini su, te mladi su, te neće više majke mi) umjesto da im se postave na put sa palicom pa ih zveknu po glavi da im više ne padne na pamet da se bave nelegalnom rabotompici wrote:a BeTHmen ako nemre izaĆ u susret s kriminalcima a bogumi i korumpiranim sudovima il neg zovne raju(robin,ženamačka,supermen itd) il nek svuČe kostim i da meni BeTHmenmobil
- black
#7307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
likovi bez imalo stida, pa stvarno nisu normalni
- Comrad
#7308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Shvatam da su mu rekli da glumi zabrintost, ali ne mora bit ovako ofiran.pici wrote:ev sad Ćitam i nemRem bilivit......O'zone wrote:Premijer KS Fikret Musić poručio je građanima da je sigurnosna situacija u KS pod kontrolom nadležnih kantonalnih institucija, bez obzira na činjenicu što je ona u posljednje vrijeme narušena.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110216083![]()
vid nam BeTHmena zabrinutog......![]()
Pa nista ljudi, ako Music kaze da je sigurnosna situacija ok, zasto da mu ne vjerujemo. Nije valjda da cete vjerovati vlastitim usima i ocima?
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pravio me budalom zeleni, sad me budalom pravi i crveni
. Najedite mi se govana i jedni i drugi
- Prpa.ba
#7311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
SDP-ovci izgleda jedino idu na guranje.
Nece ovo na dobro ako ne bude ozbiljnih protesta zbog sigurnosne situacije u roku 2-3 mjeseca.
- PapakizSarajeva
#7312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
" Prema riječima gradonačelnika Sarajeva Alije Behmena, ovakva sigurnosna situacija nije samo u KS, već je slična u cijeloj BiH, i logična je percepcija građana da se ne osjećaju slobodno, jer počinioci krivičnih djela u posljednje vrijeme djela izvršavaju pucajući žrtvama u noge .... "
Beh(t)mene, ovoliko pucnjave nema u cijeloj (dvodjelnoj) BiH koliko ima u Sarajevu za jedan vikend ... Kako ga nije stid ovako nesto javno izjaviti... Pa je li vrijeme da pocnu ostavke ? Ima li iko od ovih politicarcica imalo morala - obraza ?
DOLE Metuzalem .....
Beh(t)mene, ovoliko pucnjave nema u cijeloj (dvodjelnoj) BiH koliko ima u Sarajevu za jedan vikend ... Kako ga nije stid ovako nesto javno izjaviti... Pa je li vrijeme da pocnu ostavke ? Ima li iko od ovih politicarcica imalo morala - obraza ?
DOLE Metuzalem .....
- astrid
#7313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kakva će tek situacija biti kad se izmakne kontroliO'zone wrote:Premijer KS Fikret Musić poručio je građanima da je sigurnosna situacija u KS pod kontrolom nadležnih kantonalnih institucija, bez obzira na činjenicu što je ona u posljednje vrijeme narušena.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110216083
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ministar za ljudska prava BiH najavio štrajk glađu
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... hiva=tekst

MINISTAR za ljudska prava i izbjeglice BiH Mirsad Kebo najavio je kako će započeti sa štrajkom glađu ukoliko povjerenik za ljudska prava Vijeća Europe do 21. prosinca ove godine ne posjeti BiH i ne izradi izvještaj o kršenju ljudskih prava "decertificiranih policajaca".
Naime, IPTF (policijska misija UN-a) je prije nekoliko godina vodila proces certifikacije bosanskohercegovačkih policajaca, no postoje i oni koji nisu dobili certifikat. Ti policajci su otpušteni bez prava na žalbu, a zbog te odluke decertificirani su policajci prije nekoliko mjeseci štrajkali glađu. Tada su najavili nove proteste, te zatražili od EU prekid pregovora o pridruživanju BiH zbog kršenja ljudskih prava.
"Razgovarao sam s predstavnicima Vijeća Europe i Suda za ljudska prava u Strasbourgu i upozorio ih da ću stupiti u štrajk glađu, ukoliko povjerenik za ljudska prava Vijeća Europe Thomas Hammarberg ne posjeti BiH i ne izradi izvještaj o problemu decertificiranih policajaca. To je moja čvrsta odluka, iako se liječim od raka", rekao je jučer Kebo.
Ramo Sulić, predsjednik Udruženja decertificiranih policajaca FBiH zahvaljuje resornom ministru na njegovoj podršci i postupcima, no ne žele da ugrožava svoje zdravlje zbog njihovog problema.
E.A.J.
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... hiva=tekst

MINISTAR za ljudska prava i izbjeglice BiH Mirsad Kebo najavio je kako će započeti sa štrajkom glađu ukoliko povjerenik za ljudska prava Vijeća Europe do 21. prosinca ove godine ne posjeti BiH i ne izradi izvještaj o kršenju ljudskih prava "decertificiranih policajaca".
Naime, IPTF (policijska misija UN-a) je prije nekoliko godina vodila proces certifikacije bosanskohercegovačkih policajaca, no postoje i oni koji nisu dobili certifikat. Ti policajci su otpušteni bez prava na žalbu, a zbog te odluke decertificirani su policajci prije nekoliko mjeseci štrajkali glađu. Tada su najavili nove proteste, te zatražili od EU prekid pregovora o pridruživanju BiH zbog kršenja ljudskih prava.
"Razgovarao sam s predstavnicima Vijeća Europe i Suda za ljudska prava u Strasbourgu i upozorio ih da ću stupiti u štrajk glađu, ukoliko povjerenik za ljudska prava Vijeća Europe Thomas Hammarberg ne posjeti BiH i ne izradi izvještaj o problemu decertificiranih policajaca. To je moja čvrsta odluka, iako se liječim od raka", rekao je jučer Kebo.
Ramo Sulić, predsjednik Udruženja decertificiranih policajaca FBiH zahvaljuje resornom ministru na njegovoj podršci i postupcima, no ne žele da ugrožava svoje zdravlje zbog njihovog problema.
E.A.J.
- Creasy
#7315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
respo wrote:pa ima takvih to niko ne porice
ali svrstati jedno 50000 navijaca u gradu u istu grupu od recimo 100 koji su takvi je ludost prvo a onda sve ostalo
jeli se vec zna koji vole zariti i paliti
zar ne mogu sa zapada nista uzeti dobro a ne samo lose
maskerano i kolege bi vec trebali znati koji su to pa fino 2 sata prije utakmice nazovu ih fino
dobar dan javite se molim vas u stanicu tu i tu
ako se ne javite kukala vam majka kako cete se provesti kod nas u basement-u na ladys night (pogodi ko bi bio lady tu)
pa fino sve dok utakmica ne zavrsi nek broji plocice u stanici od dosade jer nema izlaska dok sve ne prodje
pa bi i onih 50000 ostalih navijaca na svakoj utakmici uzivali navijali kako se navija i to je to
Po kojem osnovu? E moj druze, prosla su ta vremena.
- Comrad
- Comrad
#7317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa ko je sve svrstao u jednu grupu? Gdje sam ja to napisao. Fino sam ti napisao da ce uvijek cijela grupa ispastati zbog pojedinca i to je tako. Ne vidim sta tu nije jasno. Kako ocekujes od policajca koji vidi 100 ljudi da zna ko je napravio problem. Sto se mene tice nek sve tuce. I nek vas tuku sve dok ne skontate da je to vase udruzenje i da vi treba da ga vodite. Zasto vi navijaci ne biste otjerali te. To je vasa grupacija. Valjda imate mogucnost da otjerate one koji ne postuju odredjena pravila. Napravis krivicno djelo, ne mozes na tribinu i dovidjenja. Odnosno mozes, ali ne mozes bit clan navijacke skupine, ici na gostovanja sa grupom itd. Al naravno, lakse je traziti od nekoga drugog da rijesi taj problem.respo wrote:pa ima takvih to niko ne porice
ali svrstati jedno 50000 navijaca u gradu u istu grupu od recimo 100 koji su takvi je ludost prvo a onda sve ostalo
jeli se vec zna koji vole zariti i paliti
zar ne mogu sa zapada nista uzeti dobro a ne samo lose
maskerano i kolege bi vec trebali znati koji su to pa fino 2 sata prije utakmice nazovu ih fino
dobar dan javite se molim vas u stanicu tu i tu
ako se ne javite kukala vam majka kako cete se provesti kod nas u basement-u na ladys night (pogodi ko bi bio lady tu)
pa fino sve dok utakmica ne zavrsi nek broji plocice u stanici od dosade jer nema izlaska dok sve ne prodje
pa bi i onih 50000 ostalih navijaca na svakoj utakmici uzivali navijali kako se navija i to je to
- JThomas
#7318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
naslov je bombastičan, al' u tekstu ništa tako ne piše, čak bi rekao da su izjave skroz na mjestu.
- ganjeta
#7319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Od koga se trazi da otjeraju odredjenu grupaciju?Od tebe,murije?Reci imenom i prezimenom.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da, mislim, ja sam htio isto napisati ali bi ispalo da je navijačkiJThomas wrote:naslov je bombastičan, al' u tekstu ništa tako ne piše, čak bi rekao da su izjave skroz na mjestu.
ne znam šta je Musić trebao reći, da ništa nemaju pod kontrolom? oprostite gospodo ali kad se izjavi tako nešto, to su vanredne situacije.
izjave su na mjestu. do njih je da izjave pokažu na djelima.
- neo7
#7321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nemojte samo opet pocinjati raspravu o navijacima molim vas...i da samo kazem to nisu navijaci..navijaci su nesto drugo 
- minjonja
#7322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sta bi sa onim likom sto je djevojku pregazio, jel u apsu ili na slobodi? 
-
thepatriot
#7323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Gdje su sad dostaši,građani,ccijevci i ostali ublehaši,zašto sad ne tražite ostavku gradonačelnika Betmena i vlade???
Ko vas ne zna skupo bi vas platio
Ko vas ne zna skupo bi vas platio
- kurty
#7324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
U Brezi sto se desilo???minjonja wrote:sta bi sa onim likom sto je djevojku pregazio, jel u apsu ili na slobodi?
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A to nije vanredna situacija? Nije slagao kad je rekao rečenicu da imaju sve pod kontrolom? Svaki dan najmanje jedna pucnjava, svaki drugi - bomba. Nije vanredna ukoliko upoređuješ sa periodom 92-95 ali je itekako vanredna u ovom trenutku.Chmoljo wrote:ne znam šta je Musić trebao reći, da ništa nemaju pod kontrolom? oprostite gospodo ali kad se izjavi tako nešto, to su vanredne situacije.