SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Lunizz

#6126 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lunizz »

A sto je ciljao u glavu ako je ciljao?
Dendrlix

#6127 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Dendrlix »

Da ga rokne.
Lunizz

#6128 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lunizz »

Dendrlix wrote:Da ga rokne.
Onda murijaka pod internu a ovog u zatvor zbog kradje
black

#6129 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by black »

del piero10 wrote:Svaka čast za policajca !

Sada država treba da stane iza njega, da ne bi dobio suspeziju ili bilo šta slično.
Jednostavno nema drugog načina da se nosi sa ovom bagrom.
svaka cast policajcu
i mislim da nece biti suspenzije, covjek je radio svoj posao onako kako treba
Bullet Tooth Tony

#6130 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bullet Tooth Tony »

Splinter wrote:
suspect_zero wrote:
palamuda wrote:Ne znam gdje da ostavim post podrške policajcu koji je ranio sinoć neko đubre na Grbavici.
Samo mi je žao što ga nije ubio.
Svaka čast majstore.
Vratite nam miliciju da se obračuna sa bagrom narkomanskom.

+1 :thumbup:
+1
+1
Baltazar_khan

#6131 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Baltazar_khan »

čitam da ga je okrznuo u obraz. sad lopina nema obraza, u pravom smislu te riječi :mrgreen:

bravo mister officer :thumbup:
zateznistub

#6132 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zateznistub »

Lunizz wrote:
Dendrlix wrote:Da ga rokne.
Onda murijaka pod internu a ovog u zatvor zbog kradje
Ma interna, suspenzija, odbitak od plate, zabrana lijecenja i disanja zraka. :x

Treeba mu ljiljana dati iste sekunde. Ja mu skidam kapu do poda i molim boga da prođe bez problema po njegov posao. Da ih je vise ovakvih bilo bi mirnije Sarajevo.
Jos jednom, policajcu koji je pucao u kriminalca :thumbup: :thumbup: :thumbup:
vratnik

#6133 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vratnik »

palamuda wrote:Ne znam gdje da ostavim post podrške policajcu koji je ranio sinoć neko đubre na Grbavici.
Samo mi je žao što ga nije ubio.
Svaka čast majstore.
Vratite nam miliciju da se obračuna sa bagrom narkomanskom.
:thumbup:

+1
palamuda

#6134 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by palamuda »

Lunizz wrote:A sto je ciljao u glavu ako je ciljao?
Samo u glavu, po mogućnosti u predio mozga, pa i ako preživi da samo koluta očima, bagru treba trijebit mehanički ko štakore metlom. Ne mogu iz zgrade sa djetetom da izađem dok dobro sa prozora ne osmotrim ima li neko naoružan sa kalašom da hoda po ulici.
A svakom policajcu koji ovakvog pogodi u predloženu metu dati sve što pokaže prstom.
Lunizz

#6135 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lunizz »

palamuda wrote:
Samo u glavu, po mogućnosti u predio mozga, pa i ako preživi da samo koluta očima, bagru treba trijebit mehanički ko štakore metlom. Ne mogu iz zgrade sa djetetom da izađem dok dobro sa prozora ne osmotrim ima li neko naoružan sa kalašom da hoda po ulici.
A svakom policajcu koji ovakvog pogodi u predloženu metu dati sve što pokaže prstom.
Onda se preseli iz Afganistana u neku mirniju drzavu ako je vec tako zajebano tamo da sa kalasima hodaju po ulici.
Qler

#6136 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Qler »

Nije ciljao u glavu, nego je opalio, ovaj je imao srece pa je tako naleti :)

A i trebao ga je upucati, i onako nije nista bolje ni zasluzio. I ko je protiv ovakvog postupanja sa takvim kriminalcima, i njima slicnim, on nije normalan. Jer sila samo silu priznaje. Dok god mogu raditi sta hoce, radit ce.

+1 za mistera policajca ;)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#6137 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Admir_1984 »

Lunizz wrote:
palamuda wrote:
Onda se preseli iz Afganistana u neku mirniju drzavu ako je vec tako zajebano tamo da sa kalasima hodaju po ulici.
kad tvom nekog narkoman/kriminalac nasteti ti se "tjeshi" cinjenicom da nema mjesta u zatvoru, da je vec ranije poznat policiji i da mu je to 97-o krivicno djelo :-)

Policajac :thumbup:
Comrad

#6138 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Comrad »

Qler wrote:
A i trebao ga je upucati, i onako nije nista bolje ni zasluzio. I ko je protiv ovakvog postupanja sa takvim kriminalcima, i njima slicnim, on nije normalan. Jer sila samo silu priznaje. Dok god mogu raditi sta hoce, radit ce.
:thumbup:

Za ovo treba dobiti povisicu jer je sprijecio pljacku, cuj kaznit ga. :-)
VeDooo1gim

#6139 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by VeDooo1gim »

BadBoy wrote:
Comrad wrote:
BadBoy wrote:Opet danas oko 15:00 časova na istom mjestu kod Vijećnice neki udes i/ili belaj. Zna li neko nešto više? Ja sam samo iz daljine vidio kola hitne pomoći i polocijsku peticu...
muniza wrote:Armin Efendić, pogođen u nogu, počinitelj nepoznat.
Prije godinu dana teško ranjen...
http://oslobodjenje.ba/?id=11849
Joj, vidi baš to je to vrijeme.... Što je najtužnije, sve ih znam...
Nasa carsija bas fina postala , nemozes otic u bosnu na pitu da necujes rafale :) pa ljudi boziji ako cete se rokat na barice pa ko koga rani , a ne ovako mogo je i nevin , ili slucajan prolaznik bezveze stradat
respo

#6140 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

predlazem da im organiujemo jednu partiju paintball-a
samo cemo im dati bojevu municiju :D
Boom71

#6141 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Boom71 »

Ocigledno je da policija gubi autoritet i respekt kod kriminalaca.Jos malo pa ce im razbojnici sitni klempe udarati :roll: .

Cestitke i podrska policajcu!
innovision

#6142 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by innovision »

+1 za policajca ja sam za to da mu na neki nacin damo podrske ako drzava nece!!
chuchumbamayumbe

#6143 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by chuchumbamayumbe »

Boom71 wrote:Ocigledno je da policija gubi autoritet i respekt kod kriminalaca.Jos malo pa ce im razbojnici sitni klempe udarati :roll: .

Cestitke i podrska policajcu!
Odavno oni njima pale klempe, nažalost.
Policija je izgubila svoj autoritet dolaskom kojekakvih IPTF i ostalih ublehaša, forsiranjem nekakvih zakona i pravila koje prvi ti iz IPTF-a ne sprovode u svojim državama, a ovdje su policajcima i specijalcima dijelili otkaze kada poprijeko pogledaju kriminalca, a kamoli nešto više.
U BiH su najzaštićeniji kriminalci.
Komšinica

#6144 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Komšinica »

del piero10 wrote:Svaka čast za policajca !

Sada država treba da stane iza njega, da ne bi dobio suspeziju ili bilo šta slično.
Jednostavno nema drugog načina da se nosi sa ovom bagrom.
Pa ako dobije suspenziju ili ga zbog navedenog kazne na bilo koji način, onda će se još jednom i na taj način pokazati kriminalcima da zaista mogu da rade šta god hoće na oči policije a da im isti ne smiju ništa. A ostalim policajcima da je bolje da se drže podalje, prave se da ne vide šta se radi na ulicama grada, kao što to neki i rade, zato nam i jeste situacija ovakva kakva je.

I od mene, svaka čast policajcu!
bubica_sa

#6145 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bubica_sa »

Citam dugo forum i morala sam da se registrujem kako bi policajcu dala punu podrsku. :thumbup: Igrom slucaja, imamo zajednickih prijatelja pa sam se u par navrata zadesila kad i on.Koliko sam mogla primjetiti vrlo kulturan i tih, i uvijek spreman na salu.Ono sto sam danas cula od njegovih kolega, sto se tice posla kazu da je bio fer i korektan.Ako si se drsko ponasao dobio si po "zaslugama".Ono najzanimljivije a sto me je dirnulo, je to sto sam cula od njih da je ovom kriminalcu poslije nemilog dogadjaja prisao i pokusao mu zaustaviti krvarenje dok hitna nije dosla.E to je po meni LJUDINA od covjeka.Bez obzira na sve LJUDINA mu je prisla i pokusala pomoci.Nadam se iskreno da je psihicki stabilan poslije svega te da nece imati nikakvih posljedica po zdravlje a i na poslu jer poznajuci nasu drzavu jedva cekaju nekome da zabiju noz u ledja.LJUDINO veliki respect :thumbup:

LP
del piero10

#6146 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by del piero10 »

Je li istina da je ovaj Amir Ramić taj lopov ?

Neko je to napisao na portalu..
Inače poznati kriminalac..pitanje je šta on radi na slobodi. :!:
simpozijum delirijum

#6147 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simpozijum delirijum »

bubica_sa wrote:Citam dugo forum i morala sam da se registrujem kako bi policajcu dala punu podrsku. :thumbup: Igrom slucaja, imamo zajednickih prijatelja pa sam se u par navrata zadesila kad i on.Koliko sam mogla primjetiti vrlo kulturan i tih, i uvijek spreman na salu.Ono sto sam danas cula od njegovih kolega, sto se tice posla kazu da je bio fer i korektan.Ako si se drsko ponasao dobio si po "zaslugama".Ono najzanimljivije a sto me je dirnulo, je to sto sam cula od njih da je ovom kriminalcu poslije nemilog dogadjaja prisao i pokusao mu zaustaviti krvarenje dok hitna nije dosla.E to je po meni LJUDINA od covjeka.Bez obzira na sve LJUDINA mu je prisla i pokusala pomoci.Nadam se iskreno da je psihicki stabilan poslije svega te da nece imati nikakvih posljedica po zdravlje a i na poslu jer poznajuci nasu drzavu jedva cekaju nekome da zabiju noz u ledja.LJUDINO veliki respect :thumbup:

LP
ako je ovo istina a nadam se da je jeste , onda doticni policajac zasluzuje orden za profesionalnost
i molim vas , nemojte mudrovati kako policija na zapadu ne bije da kosti pucaju a zube i krv prosute po cesti vatrogasci saperu smrkovima
vidjeh licno kako je Njemacki policajac satro nogama pijanca koji je udario zenu ispred kafane i pljunuo policajca koji je pritekao zeni u pomoc , vidjeh kako Americki policajac nokautira tipa zato sto se dere na njega a zatim ga sutne par puta u glavu dok lezi na trotoaru ispred nocnoga kluba pred stotinama svjedoka ( niko nije ni pisnuo )
pouka ?
ne nasrci na policajca koji je obucen i spreman da se odbrani, ne krsi zakon , ne ugrozavaj ljude i imovinu , postuj javni red i mir
Qler

#6148 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Qler »

Jeste mu prisao, i pokusavao zaustaviti krvarenje. Jebi ga, opet je covjek....
ultima_palabra

#6149 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultima_palabra »

Kažu da je bilo puno krvi, previše za pogodak u obraz :-?
Qler

#6150 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Qler »

Svasta nesto kazu....
Locked