racija bila, hrpa policije ni jedno auto nije moglo izaći s parkinga satima... rasčistilo secappy_tempo wrote:zna li neko sta je u musicu bilo i ono drugom kaficu do musica de la nesta? ja na tramvajskoj stanici i vidim tamo 4-5 kombija policije...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
teAMICA
#5551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- amrica
#5552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
teAMICA wrote:racija bila, hrpa policije ni jedno auto nije moglo izaći s parkinga satima... rasčistilo secappy_tempo wrote:zna li neko sta je u musicu bilo i ono drugom kaficu do musica de la nesta? ja na tramvajskoj stanici i vidim tamo 4-5 kombija policije...
teAMICA je glasnogovornik PU Music
-
MAN-lion's coach
#5553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bilo na vijestima TVSA,preživio je sva sreća,samo je imao neku povredu na glavi...ali važno je da se spasio iz nabujale vode.Karabaja wrote:stajali na prozoru, pušili i vidjeli čovjeka koji pluta željeznicom od mosta gdje je brajlović prema obiju i u virovima je nestao, poslije je valjda došla policija pa su ga izvlačiliVragolan wrote:kakave kolegeKarabaja wrote:vidjele ga kolege kako pluta rijekom
de nam malo vise informacija
- Karabaja
#5554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
haj dobro je
kolege su mi se šokirali
kolege su mi se šokirali
- erni3
#5555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Je l' to sad osjetio sasvim blagi zemljotres, ne znam bas je li zemljotres, ali najednom mi se je soba zatresla iz cista mira - dovoljno da osjetim da se trese, a da se nista ne osteti 
- wewa
#5556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
osjetila i jaerni3 wrote:Je l' to sad osjetio sasvim blagi zemljotres, ne znam bas je li zemljotres, ali najednom mi se je soba zatresla iz cista mira - dovoljno da osjetim da se trese, a da se nista ne osteti
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#5557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Opet pijano govno ubilo dijete, vozeći neregistrovano auto...i još troje povrijedio. Istina u Kalesiji, ali obično zbog frekventnosti teme slične stvari stavljamo ovdje.
Naravno, nije on kriv...bio je fin momak. Pokvareno auto, kiša (koje nije bilo danas), džomba na putu, SDP, Fahrudin Radončić, Bakir Izetbegović...svi oni su krivi, samo vozač ne. On je tako fin momak.
Naravno, nije on kriv...bio je fin momak. Pokvareno auto, kiša (koje nije bilo danas), džomba na putu, SDP, Fahrudin Radončić, Bakir Izetbegović...svi oni su krivi, samo vozač ne. On je tako fin momak.
- neo7
#5558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma kakvi ba..nase ceste koje su u losem stanjuu 
-
muniza
#5559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kad smo već kod vozača, cesta od stupa do vogošće je zatvorena jer je bio neki gadan udes, ja zaglavio satima u gužvi, jedva kući stigoh...
svakavih sam špekulacija čuo, od toga ima više mrtvih do onih "tačnijih" da ima 4 mrtvih
evo i kući mi kažu da je cijelo jutro hitna pičila prema tamo...
svakavih sam špekulacija čuo, od toga ima više mrtvih do onih "tačnijih" da ima 4 mrtvih
-
muniza
#5560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
muniza wrote:kad smo već kod vozača, cesta od stupa do vogošće je zatvorena jer je bio neki gadan udes, ja zaglavio satima u gužvi, jedva kući stigoh...
svakavih sam špekulacija čuo, od toga ima više mrtvih do onih "tačnijih" da ima 4 mrtvih![]()
hahaha, evo moram se i sam sebi nasmijati jer sam podlegao dezinformacijama i preuveličavanju
srećom nije tako tragično...
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /101113019
- respo
#5561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zaseivena mu oba ocna kapka?
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#5562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sve što je razderano mora da se ušije, ako je moguće i svrsishodno. Možda je licem udario u smrskanu šoferšajbu.respo wrote:zaseivena mu oba ocna kapka?
-
zonbirile
#5563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
------------------------------Pera Trta wrote:Opet pijano govno ubilo dijete, vozeći neregistrovano auto...i još troje povrijedio. Istina u Kalesiji, ali obično zbog frekventnosti teme slične stvari stavljamo ovdje.
a tek roditelji,pa ne mogu imati i auto i plačati registraciju.Da nije govno od države sada bi svu štetu i liječenje platili oni ,a ne Zavod.
- mire - ložač
#5564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sinoć su na Stupskoj petlji napali ženu (valjda radi krađe) i pretukli je do granica neprepoznatljivosti... Murije ni za lijeka nema, naravno niti bilo kakve ozbiljne informacije o svemu...a sve se desilo oko 19,00 sati...
Počinioce u svemu ovome je vjerovatno suvišno očekivati da budu pronađeni, jer to je ba PU Ilidža -----
Naravno među običnim ljudima se već zna da se takmiče PU Novi Grad i PU Ilidža ko je gori i nesposobniji, a to je stvarno teško skontati, jadni mi...

Počinioce u svemu ovome je vjerovatno suvišno očekivati da budu pronađeni, jer to je ba PU Ilidža -----
Naravno među običnim ljudima se već zna da se takmiče PU Novi Grad i PU Ilidža ko je gori i nesposobniji, a to je stvarno teško skontati, jadni mi...
- junkers
#5565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ilidža,bez premca...mire - ložač wrote:Sinoć su na Stupskoj petlji napali ženu (valjda radi krađe) i pretukli je do granica neprepoznatljivosti... Murije ni za lijeka nema, naravno niti bilo kakve ozbiljne informacije o svemu...a sve se desilo oko 19,00 sati...
Naravno među običnim ljudima se već zna da se takmiče PU Novi Grad i PU Ilidža ko je gori i nesposobniji, a to je stvarno teško skontati, jadni mi...![]()
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Opet, kao i za prosli Bajram zelim da ova tema ne dozivi nagli rast stranica i postova veceras sutra.....
-
ssmmiilleeyy
#5567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Al ce večeras biti veselo
- Cholina_Lokica
#5568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ne bi trebalo... drugacije je ramazanski bajram i kurban, za ramazanski mjesec se ne pije, pa onda kad se pocne tu noc, haos bude, a za ovaj sad su svi u fazonu, nije se prekidalo piti, pa je normalaPrivatna poruka wrote:Opet, kao i za prosli Bajram zelim da ova tema ne dozivi nagli rast stranica i postova veceras sutra.....
- ultima_palabra
#5569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Long story shortDile wrote:ne bi trebalo... drugacije je ramazanski bajram i kurban, za ramazanski mjesec se ne pije, pa onda kad se pocne tu noc, haos bude, a za ovaj sad su svi u fazonu, nije se prekidalo piti, pa je normalaPrivatna poruka wrote:Opet, kao i za prosli Bajram zelim da ova tema ne dozivi nagli rast stranica i postova veceras sutra.....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vatrogasci kod vile parka 
- plejka2
#5571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vidim ih sa balkona al ne vidim da ista gori 
- hary
#5572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Daj Boze da je za potrebe filma.
- hotazmaj
#5573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da nije u barlotiju neki turbo folker atmosferu doveo do usijanja

-
skojotovski
#5574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
garant u onoj kafancugi gdje drmaju narodnjaci
- minjonja
#5575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa koke svaki vikend zapali barlotihotazmaj wrote:Da nije u barlotiju neki turbo folker atmosferu doveo do usijanja![]()