Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vragolan wrote:
pa de pisi sta je bilo, sto skrtaris an slovima
stajao sam u redu za Coca Colu...malo bilo vriske i onda se pocelo pucati...tri ili cetiri pucnja, pa opet malo vriske...sekundu poslije trci drot saobracajac prema njima, a ja u drugom smijeru bjezi na poso dok je jos glava na ramenima...
uf jarane, sta nas je moglo nevinih nastradati... ja bas tad imala pauzu na faxu i otisla na kafu u casu. usla koji minut prije pucnjave unutra... nikad vise tamo na kafu. ko sto neko rece, vidis napucana auta, neki mafijascici, bjez otalen... odsad samo centar i aspek na kafu.
komi wrote:jutros tuča u tramvaju ništa ozbiljno ali raja je toliko nervozna nemam pojma šta je ovo
u subotu tuča u Babilonu nevin dobi bocu u glavu
sinoć oko 9 babe oće da se biju sa srednjoškolkama ( ni njima nije mane)
šta je ba ovim ljudima danas
Kakva marisana u Babylonu u subotu ? Ja do jedan negdje bio, nista se nije desilo
zonbirile wrote:kod ekonomske upucan momak-ima li informacija
E sad trebas napisati ovaj post, a ne dan prije.
Nasluti ti da ce i kod nase ekonomske bit neko upucan.
--------------------------------------------------------
ja bio sa Makki iz Maroko,ja sve znati šta bude.U Skenderija,čitati sudbinu u ponedeljka-ulaz ne plačati.
erni3 wrote:da li ima ikakvih vijesti o incidentu u tramvaju jucer?
navodno je zena nasrnula na vozaca nozem
Cuo sam to veceras u tramvaju, prica vozac... Helem, koliko sam skontao, zena prisla tramvajdziji i prislonila noz na vrat i rekla: "Vozi me tu i tu"...
Cuo sam to veceras u tramvaju, prica vozac... Helem, koliko sam skontao, zena prisla tramvajdziji i prislonila noz na vrat i rekla: "Vozi me tu i tu"...