ovo je zvucalo ko puskomitraljezdrama wrote:c-faza al' se culo iz smjera b-faze, mozda i a... uglavnom, nije ono standardno metak-dvakokuz_sa wrote:koja faza??drama wrote:je l' se ovo snima novi dio ramba na alipasinu???nego
rafal bukvalno...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- clav
#4976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Cholina_Lokica
#4977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
b-faza, haman pa pod prozorima mi se porokali, mamu im spomenem
15-ak metaka, trojica pobjegose pjeske, i ne znam koliko ih je bilo u autu, stari neki mercedes crveni
umal' me srcani nije opalio caca ih Hebo 
- Alfons Kauders
#4978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znaci trojica + auto... 15tak metaka...Dile wrote:b-faza, haman pa pod prozorima mi se porokali, mamu im spomenem15-ak metaka, trojica pobjegose pjeske, i ne znam koliko ih je bilo u autu, stari neki mercedes crveni
jebo ti nase kriminalce...
- wewa
#4979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
umrla sam od straha... fakat mi je vakat da se selim.
- Cholina_Lokica
#4980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
smeta mi jedan cosak da vidim u sta su pucali, mislim da nisu imali pokretne mete, nego je to bilo ha nekome u prozore ha u autoAlfons Kauders wrote:znaci trojica + auto... 15tak metaka...Dile wrote:b-faza, haman pa pod prozorima mi se porokali, mamu im spomenem15-ak metaka, trojica pobjegose pjeske, i ne znam koliko ih je bilo u autu, stari neki mercedes crveni
i nikom nista...
![]()
jebo ti nase kriminalce...da znaju zanat, makar bi ih pola preselilo pod tvojim prozorom...
stajala na balkonu kad to bi, pola zivota mi otislo
-
sofist
#4981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pusti srce, čuvaj nos.Dile wrote:b-faza, haman pa pod prozorima mi se porokali, mamu im spomenem15-ak metaka, trojica pobjegose pjeske, i ne znam koliko ih je bilo u autu, stari neki mercedes crveni
Što ne zapisa tablice?
- Cholina_Lokica
#4982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kako je komsinicewewa wrote:umrla sam od straha... fakat mi je vakat da se selim.
@sofist
ako srce popusti, dzaba mi nos onda
-
sofist
#4983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Znam, salim se, neces mi zamjeriti.Dile wrote:kako je komsinicewewa wrote:umrla sam od straha... fakat mi je vakat da se selim.
@sofist
ako srce popusti, dzaba mi nos ondane imadoh dvogled pri ruci
- Djokej
#4984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bogami pucano je iz automata, i to dobar rafal..
- Alfons Kauders
#4985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
cccc pa znaci potegnu oruzje i kad se ne puca na ljude...Dile wrote:smeta mi jedan cosak da vidim u sta su pucali, mislim da nisu imali pokretne mete, nego je to bilo ha nekome u prozore ha u autoAlfons Kauders wrote:znaci trojica + auto... 15tak metaka...Dile wrote:b-faza, haman pa pod prozorima mi se porokali, mamu im spomenem15-ak metaka, trojica pobjegose pjeske, i ne znam koliko ih je bilo u autu, stari neki mercedes crveni
i nikom nista...
![]()
jebo ti nase kriminalce...da znaju zanat, makar bi ih pola preselilo pod tvojim prozorom...
![]()
stajala na balkonu kad to bi, pola zivota mi otisloa 15 minuta prije sam se vracala tuda iz setnje sa cukom
nikad nisam skonto zasto bilmezi pucaju u auto... samo bezze ostavljaju metar dokaza, balistika, cahure... i jos pride nose oruzje dok bjeze s mjesta dogadjaja...
ko da je problem napraviti koktel i spaliti kola bez trunke korisnih dokaza... jos je tiho, i radi bjezanja i radi komsiluka...
ili jos bolje, neka fino vezu kasiku na rucnoj granati kuhinjskom gumom, ispod uvale cigaru s nekoliko sibica i nakon 5-6 minuta kad sagori cigara, upale se sibice, odleti kasika, a s njom i auto... (nek uzmu od mame 2-3 gumice za zimnicu, ionako 99% "jebenih" frajera zivi s mamom i od nje uzima petaka za kafu i kladionicu)
- Cholina_Lokica
#4986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@alfons
kakvi ba dokazi za muriju, nije murija ni dosla
kod nas to vise normala postalo, sta cemo ljude bezveze zvati da dolaze na uvidjaj
kakvi ba dokazi za muriju, nije murija ni dosla
kod nas to vise normala postalo, sta cemo ljude bezveze zvati da dolaze na uvidjaj
-
(ne)forumas
#4987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ne dolaze oni na uvidjaj nego prebrojavaju caure 
nego vi iz b faze kupite li ponekad muharemu pivu i cigare?
- Alfons Kauders
#4988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jebes ga i da dodju ne mogu se od stomacina sageti da pokupe cahure...Dile wrote:@alfons
kakvi ba dokazi za muriju, nije murija ni dosla![]()
a dobra vam dole murija ona na svrakinom...
- no_crnjak
#4989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
(ne)forumas wrote:ne dolaze oni na uvidjaj nego prebrojavaju caure
a jebo raju koja Mahmutovicu ne kupi dvoguzu xD
- RIZVA
#4990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
(ne)forumas wrote:ne dolaze oni na uvidjaj nego prebrojavaju caure
za naseg Muharema tj.Tvor zbrinut je sa te strane,ima redovno dvolitru vopi i cigareta
p.s vezano za vecerasnju pucnjavu,kako sam cuo pucalo se u zrak iz auta,to bi se kao moglo prevesti kao neki vid "demonstracije sile"
- astrid
#4991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Možda je neko nešto slavio ,pa malo....RIZVA wrote:(ne)forumas wrote:ne dolaze oni na uvidjaj nego prebrojavaju caure
za naseg Muharema tj.Tvor zbrinut je sa te strane,ima redovno dvolitru vopi i cigareta![]()
p.s vezano za vecerasnju pucnjavu,kako sam cuo pucalo se u zrak iz auta,to bi se kao moglo prevesti kao neki vid "demonstracije sile"
- RIZVA
#4992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dan nezavisnosti Alipasina
mejbi,mejbi 
- astrid
#4993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
...samo još da saznamo razlog ,dan nezavisnosti iliiiiiiii
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100927013
-
Tea lana
#4994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
b faza=geto
majke mi me strah sa dijetetom izaci i prosetati
majke mi me strah sa dijetetom izaci i prosetati
- novi.dan.nova.nafaka
#4995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Stari moj, ne mogu da vjerujem. Tek što smo se preselili na Alipašino...Dile wrote:b-faza, haman pa pod prozorima mi se porokali, mamu im spomenem15-ak metaka, trojica pobjegose pjeske, i ne znam koliko ih je bilo u autu, stari neki mercedes crveni
- wewa
#4996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znas i sama kako je, uzbudljivoDile wrote:kako je komsinicewewa wrote:umrla sam od straha... fakat mi je vakat da se selim.
@sofist
ako srce popusti, dzaba mi nos ondane imadoh dvogled pri ruci
pita me dragi jel murija na sve strane, kod njih (slavonija ravna) se kaze okupe u rojevima cim ko pomene pucnjavu. reko' nasi se pocesu gdje ih svrbi i okrenu na drugu stranu da nastave spavat'.
- poznanik
#4997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Što se tiče "svrbeža" i "spavanja", prenesi dragom u Slavoniju razliku u rojevima: Pucali na Alipašinom Polju, uhapšeni u Starom Graduwewa wrote: pita me dragi jel murija na sve strane, kod njih (slavonija ravna) se kaze okupe u rojevima cim ko pomene pucnjavu. reko' nasi se pocesu gdje ih svrbi i okrenu na drugu stranu da nastave spavat'.
"...više građana uputilo je dojavu o pucnjavi, nakon čega su pripadnici MUP-a KS krenuli u potragu sa vinovnicima incidenta, koje su pronašli i uhapsili na području općine Stari Grad i predali ih u Policijsku upravu Novi Grad, gdje će biti obavljena kriminalističko - tehnička obrada".
- wewa
#4998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sreca pa imamo budne gradjane.poznanik wrote:Što se tiče "svrbeža" i "spavanja", prenesi dragom u Slavoniju razliku u rojevima: Pucali na Alipašinom Polju, uhapšeni u Starom Graduwewa wrote: pita me dragi jel murija na sve strane, kod njih (slavonija ravna) se kaze okupe u rojevima cim ko pomene pucnjavu. reko' nasi se pocesu gdje ih svrbi i okrenu na drugu stranu da nastave spavat'.
"...više građana uputilo je dojavu o pucnjavi, nakon čega su pripadnici MUP-a KS krenuli u potragu sa vinovnicima incidenta, koje su pronašli i uhapsili na području općine Stari Grad i predali ih u Policijsku upravu Novi Grad, gdje će biti obavljena kriminalističko - tehnička obrada".
-
bullmastiff
#4999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
to su domaci kriminalci..onako malo nadju se, pucaju u zrak i svako svojim putem..Alfons Kauders wrote:znaci trojica + auto... 15tak metaka...Dile wrote:b-faza, haman pa pod prozorima mi se porokali, mamu im spomenem15-ak metaka, trojica pobjegose pjeske, i ne znam koliko ih je bilo u autu, stari neki mercedes crveni
i nikom nista...
![]()
da je ovo neki evropski grad u ovakvim situacijama bi bilo 5 mrtvih
-
simpozijum delirijum
#5000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
izgleda da Sarajevska policija u zadnje vrijeme brzo fata' razne bandite, sve mi se cini da instaliranje video kamera (ukljucujuci i na raskrsnicama , jer one ne sluze samo da uslikaju vozaca koji profura kroz crveno , vec snimaju non-stop uz komjuterski program koji moze identificirati vozila ) ima efekta
Sarajevu to treba , jest' da je to malo zastrasujuce , policijska drzava i tako to , ali ipak bez moderne tehnologije , ukljucujici i prislusnu opremu koja je u stanju da identificira i geografski u metar locira bilo koji mobilni telefon policiji je posao mnogo laksi
u Americi instaliraju specijalnu akusticnu opremu ( mikrofoni ) u kriticnim dijelovima grada koja automatski salje u centralu informacije o lokaciji pucnjeva iz vatrena oruzja
to Sarajevu takodjer treba
Sarajevu to treba , jest' da je to malo zastrasujuce , policijska drzava i tako to , ali ipak bez moderne tehnologije , ukljucujici i prislusnu opremu koja je u stanju da identificira i geografski u metar locira bilo koji mobilni telefon policiji je posao mnogo laksi
u Americi instaliraju specijalnu akusticnu opremu ( mikrofoni ) u kriticnim dijelovima grada koja automatski salje u centralu informacije o lokaciji pucnjeva iz vatrena oruzja
to Sarajevu takodjer treba