Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
udrch wrote:Ne znam gdje drugo ovo da napišem, ali ovdje vjerovatno pripada..
Danas vozim autom od Marin dvora prema Skenderiji iza tramvaja..
Lik od 40-tak godina drka u prepunom tramvaju tako da se izvana vidi..oko njega one srednjoškolke valjda ne kontaju šta se događa, jer im je leđima okrenut..većeg kretenluka u ivotu svom nisam vidio..mamicu mu papansku..
Vidjela sm ja tog kretena par puta prošle i pretprošle godine...kreten ne mogu vjrovati da još drkava i da ga niko nije sankcionisao...
skojotovski wrote:sta bi nize Sivog doma, tamo kod onog luna parka? motor lezi u srednjoj traci...cak je i vojni sanitet dosao...
I mene interesira. Ali nije kod luna parka, mislim da je bilo prije >Sivog Doma kada se ide prema Ilidzi.
Vidjelo se razbijeno staklo sa motora, ali krvi nije bilo, cini mi se.
Nadam se da je vozac dobro.
bar jednom sedmicno tu kod luna parka bude saobracajna nesreca,vrlo cesto su motori ucesnici iste
prolazio sam tuda maloprije,vidim guzva,znao sam odmah da je belaj pa sam skrenuo gore na svrakino
a da ne govorim da sam 20 minuta cekao da se prestrojim prema gore
Lik od 40-tak godina drka u prepunom tramvaju tako da se izvana vidi..oko njega one srednjoškolke valjda ne kontaju šta se događa, jer im je leđima okrenut..većeg kretenluka u ivotu svom nisam vidio..mamicu mu papansku..
Vidjela sm ja tog kretena par puta prošle i pretprošle godine...kreten ne mogu vjrovati da još drkava i da ga niko nije sankcionisao...
pa jel to nema nikoga da mu ga otkine istavi za uho,treba zvati hitnu obuci mu ludacku kosulju i odvesti u ludaru do smrti
pa jel to nema nikoga da mu ga otkine istavi za uho,treba zvati hitnu obuci mu ludacku kosulju i odvesti u ludaru do smrti
eto hajd ti mu je otkini, nece da ima iko posla sa budalom, a da nazoves nadlezne jos bi te napali sto ih zoves bezveze
sad ce oktobar pa neka narod razmisli
eto hajd ti mu je otkini, nece da ima iko posla sa budalom, a da nazoves nadlezne jos bi te napali sto ih zoves bezveze
sad ce oktobar pa neka narod razmisli[/quote]
bejzik wrote:Breka - pucnjava - jel zna neko nešto više ?
nije na breki vec na jezeru
do belaja je doslo kad je drasko erbez pod uticajem narkotika i alkohola poceo da provocira pandzic nihada koji je redovni gost u tom kaficu a drasko erbez sirovina onakav kakav i jeste bojeci se da ga nihad ne nalupa nije znao drukcije da se snadze u situaciji u kojoj se nasao vec je potegao pistolj i pucao u nihada pandzica
ove teske kriminalce treba drzati kao stoku u zatvoru,i taj erbez je poznat od ranije..zasto nebi policija otrovala ove po drustvo vrlo opasne "ljude" i prikazala to kao "nezgodu"?
nogomet online wrote:Stanovao sam par mjeseci na Jezeru, tačnije preko puta Dundee restorana i srećom da sam pobjegao odatle. Gore je raja zaostala....