Jedan frajer ubio majku... pa prije par dana naj normalnije sjedi sto do moga i ispija kafu. Ne znam da li da placem ili se smijemkomi wrote:jedan frajer ubio kolegu i ništa mlad ili maloljetan
na kraju završio u OBNovom shou u vezi sa tražimo zvijezde
a koke lude za njim
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- hotazmaj
#3651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- karanana
#3652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
moderatoru, mislim da je pitanju onaj kosarkas.
- Cholina_Lokica
#3653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jest, samo tebe ceka da te ubijesanabe wrote:![]()
pa znamo svi za ovog lika, eno ga radi, kakve veze ima gdje je stanovao, ili ja ne kontam neshto![]()
a da je normalno ...nije, ja ne znam kud bih sa sobom kad bih ga srela na ulici
sad ce opet prica, vakav je nakav je, i svadja jer nema veze sto je bolestan treba ga priklat...
-
F.G.R.
#3654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sretnem ga, ide u istom smjeru, prosetam, sta cu, necu bjezati od covjeka....nije svejedno ali jbg, valjda pije te lijekove....sanabe wrote:![]()
pa znamo svi za ovog lika, eno ga radi, kakve veze ima gdje je stanovao, ili ja ne kontam neshto![]()
a da je normalno ...nije, ja ne znam kud bih sa sobom kad bih ga srela na ulici
-
hali gali halid
#3655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Gorjelo vozilo, mislim da je crvena ili bordo jetta 1, nisam siguran.zonbirile wrote:jutros policija i vatrogasci na mostu na tunelima Ciglane?
- Cholina_Lokica
#3656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa svaki put kad se on spomene, javi se ljudi koji samo sto ne kazu da ga treba roknuti... zato i rekoh ovosanabe wrote:shta je tebiDile wrote:jest, samo tebe ceka da te ubijesanabe wrote:![]()
a da je normalno ...nije, ja ne znam kud bih sa sobom kad bih ga srela na ulici![]()
sad ce opet prica, vakav je nakav je, i svadja jer nema veze sto je bolestan treba ga priklat...![]()
ja osudjujem to shto nam sistem ne valja i shto nema adekvatne ustanove za ljude poput njega![]()
shta ti biko je rekao da ga treba priklati, i ko bi to rekao, de malo se.... dozovi
![]()
a da je opasan, jeste, otkud ja, a Boga mi i ti znamo jel on popio svoje lijekove jutros ili nije
ovo ti je fakat bezveze bilo dile
predjes na drugu stranu ulice ako te je vec toliko strah jer rece da ne znas sta bi sa sebe da ga sretnes... ja ga vidjeh nekoliko puta, sjedili sto pored stola, pa Hebem ga ja, nece maksuz ustati i doci mene da prikolje, smjesno...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pored mene nedavno bio u koloseumu oko njega dobre kokehotazmaj wrote:Jedan frajer ubio majku... pa prije par dana naj normalnije sjedi sto do moga i ispija kafu. Ne znam da li da placem ili se smijemkomi wrote:jedan frajer ubio kolegu i ništa mlad ili maloljetan
na kraju završio u OBNovom shou u vezi sa tražimo zvijezde
a koke lude za njim
medjutim to je drugi slučaj
-
zonbirile
#3658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-----------------------------------Dile wrote:jest, samo tebe ceka da te ubijesanabe wrote:![]()
a da je normalno ...nije, ja ne znam kud bih sa sobom kad bih ga srela na ulici![]()
sad ce opet prica, vakav je nakav je, i svadja jer nema veze sto je bolestan treba ga priklat...
ma kakvi,neka on nekog prikolje ionako je lud,neće odgovarati.
-
mahalas505
#3659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da li si ti sigurna 100% da takav scenario nije moguc? Ne govorim da ce se to bas desiti to tebi desiti, ali lijekovi,depresija,ljubomora... Ako bi se mene pitalo, on je trebao biti zatvoren na duze staze.Dile wrote:pa svaki put kad se on spomene, javi se ljudi koji samo sto ne kazu da ga treba roknuti... zato i rekoh ovo![]()
predjes na drugu stranu ulice ako te je vec toliko strah jer rece da ne znas sta bi sa sebe da ga sretnes... ja ga vidjeh nekoliko puta, sjedili sto pored stola, pa Hebem ga ja, nece maksuz ustati i doci mene da prikolje, smjesno...
- Cholina_Lokica
#3660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma iskreno, pored raznoraznih likova, kojima je nista ubiti zbog 2km, zbog mobitela, koji su konstantno na ulici, on mi je najmanji problem... trebao je biti zatvoren, ne kazem ni ja nista protiv toga, za zenice nije, nemaju ga gdje smjestiti. moramo se pomiriti sa sudbinom da kod nas ubice normala hodaju okolo...mahalas505 wrote:Da li si ti sigurna 100% da takav scenario nije moguc? Ne govorim da ce se to bas desiti to tebi desiti, ali lijekovi,depresija,ljubomora... Ako bi se mene pitalo, on je trebao biti zatvoren na duze staze.Dile wrote:pa svaki put kad se on spomene, javi se ljudi koji samo sto ne kazu da ga treba roknuti... zato i rekoh ovo![]()
-
high_volume
#3661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Šta si ti sa svoje strane, iz pozicije građanke, učinila da izvršiš pritisak na vlast da riješi problem zatvora, kako za maloljetnike tako i za starije?Dile wrote:ma iskreno, pored raznoraznih likova, kojima je nista ubiti zbog 2km, zbog mobitela, koji su konstantno na ulici, on mi je najmanji problem... trebao je biti zatvoren, ne kazem ni ja nista protiv toga, za zenice nije, nemaju ga gdje smjestiti. moramo se pomiriti sa sudbinom da kod nas ubice normala hodaju okolo... .
- denis.istok
#3662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pastirck wrote:U vezi kosarkasa...stvarno ne vidim neko rjesenje. Zatvorice ga na 30 godina i kad izadje bice 30 puta ludji.
Ako ga sad pustis postoji mogucnost da ne popije jutarnju terapiju i eto belaja ponovo.
Situacija je komplikovanija kad se zna da je svaki slucaj prica za sebe
Momak je pomenut na dnu teksta. Nazalost zivot mu nije za zaviditi
IN MEMORIAM:
BAJRO ISAKOVIC (1948–2000)
Ubice na cesti i jos jedan dragi lik otisao je tamo odakle povratka nema. U Konjicu, na pjesackom prelazu, smrt je razmotala teski crni pokrov i povela u svoje sumorne odaje Bajru Isakovica, mog druga. Rodjen je prije 52 godine u Stocu. Usred Stoca, kule svoje, zavrsio je gimanziju, a onda se zaputio u Sarajevo, gdje zavrsava Elektrotehnicki fakultet, energetski smjer i zaposljava se u Elektroprivredi BiH, rodnom mjestu svoje profesionalne srece i beskrajne ljudske tuge. Gotovo sav radni vijek proveo je u toj velikoj kompaniji, radeci godinama u Elektroprenosu, da bi, kada je bilo najteze, preuzeo zahtjevnu funkciju ratnog direktora firme ciji su radnici herojskim naporima, u svakodnevnom ruletu, dovlacili struju u Grad, kada je ona bila Sunce, kada je bila Voda, kada je bila Zivot. Bajro Isakovic nalazio se na celu kolone majstora svjetla koji su trcali preko piste, provlacili se kroz znani sarajevski tunel i tamo, s druge strane obruca, trazili nacine da Struja udje u Sarajevo. I evo: Grad svijetli, kandila i svijece pripadaju povijesti, a njega vise nema.
Sa sobom je ponio svoju neispricanu pricu o Elektroprivredi, koju je morao napustiti nakon svega sto je dao Kompaniji i ljudima. Bajro Isakovic je bio clan SDP-a, a to je bilo dovoljno SDA mocnicima da ga smijene sa celnog mjesta Elektroprenosa. Bio je crven od glave do pete i, kao takav, uklonjen je iz ambijenta u kome se snalazio kao riba u vodi. Ali, Bajro Isakovic je imao snage i znanja da pokrene vlastitu firmu, da svoj intelekt upotrijebi za otkrivanje novih prostranstava profesije i novih predjela ljudske slobode.
Evo, u noci u kojoj ga meleci nose u svoju nebesku zemlju, pisem ovo sjecanje i ne mogu prezaliti sto nismo realizirali nas usmeni dogovor: da zabiljezim njegovu licnu ispovijest o politickom mraku koji je svojim hladnim sjenama gospodario Elektroprivredom, cineci je u potpunosti zavisnom od SDA nomenklature.
Nazalost, smrt je bila brza. Ostale su neispricane sve nase price, koje smo zapoceli dalekih ratnih dana, u onim sumornim nocima kada nas je u kafani kod Ceske jedino grijala prica o kosarci, koju smo voljeli svim svojim bicem. Desetine utakmica, Sarajevo, Zenica, Kakanj…, i zal sto sarajevska kosarka, nakon svih ovih godina, kukavicki propada. Nije docekao svoj sportski san - da Bosna bude velika, pa da gledamo strasne evropske klubove u nasoj carsiji. Hocu da vjerujem da ga Armin nece iznevjeriti: ni u zivotu ni na parketu, i da ce ga gore negdje s neba grijati veliki Bajrin osmijeh. (N.C.)
http://www.bhdani.com/arhiva/162/fokus162.htm#f2
- ultima_palabra
#3663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Hoće li uvesti vize za MakarskuKrvavo ljetovanje
Četverica Sarajlija izboli zaštitara u Makarskoj
Četverica Sarajlija, trojica 20-godišnjaka i jedan 19-godišnjak, u utorak navečer izazvali su incident u disco-klubu "Plaža" u Makarskoj, kada su pokušali ući u bazen i prekinuti program, potvrdila je za Sarajevo-x.com Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica Policijske stanice Makarska.
Piše: A. K.
Naime, grupa mladića imala je namjeru ući u bazen, u kojem su se nalazile plesačice i prekinuti program. Nakon što su ih upozorili zaštitari kluba, došlo je do naguravanja, a zatim je jedan od njih nožem povrijedio 22-godišnjeg zaštitara.
Kako je za naš portal rekla glasnogovornica PS Makarska, povrijeđeni zaštitar prebačen je u bolnicu u Splitu, gdje mu je ukazana pomoć. Prema informacijama, radi se o lakšim tjelesnim povredama.
Dolaskom na mjesto događaja policajci su zatekli trojicu mladića, a jedan od njih, s nožem u ruci, napao je policijskog službenika, dok su dvojica pobjegla. Uslijedila je policijska potraga, počinioci su pronađeni i privedeni u službene prostorije.
Četverica mladića se nalaze u prostorijama Policijske stanice, a u toku je kriminalistička obrada.
-
vryzas
#3664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pastirck wrote:Nemam potrebe citati tekst, nazalost sve znam. Armin je isao sa mnom u gimnaziju, zivi blizu mene
i iskreno mi ga je zao. Imao je blistavu karijeru i kao suzu cist zivot do tog nemilog slucaja kad je uradio sto
je uradio. Prema svemu sudeci zrtva je drustva
Ko je zrtva drustva?
- DaysleepeR
#3665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mogu mislit još su jebavali mater ustaške prije i poslije bodenja, te pri privođenju...ultima_palabra wrote:Hoće li uvesti vize za MakarskuKrvavo ljetovanje
Četverica Sarajlija, trojica 20-godišnjaka i jedan 19-godišnjak, u utorak navečer izazvali su incident u disco-klubu "Plaža" u Makarskoj, kada su pokušali ući u bazen i prekinuti program, potvrdila je za Sarajevo-x.com Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica Policijske stanice Makarska.
Naime, grupa mladića imala je namjeru ući u bazen, u kojem su se nalazile plesačice i prekinuti program. Nakon što su ih upozorili zaštitari kluba, došlo je do naguravanja, a zatim je jedan od njih nožem povrijedio 22-godišnjeg zaštitara.
Kako je za naš portal rekla glasnogovornica PS Makarska, povrijeđeni zaštitar prebačen je u bolnicu u Splitu, gdje mu je ukazana pomoć. Prema informacijama, radi se o lakšim tjelesnim povredama.
Dolaskom na mjesto događaja policajci su zatekli trojicu mladića, a jedan od njih, s nožem u ruci, napao je policijskog službenika, dok su dvojica pobjegla. Uslijedila je policijska potraga, počinioci su pronađeni i privedeni u službene prostorije.
Četverica mladića se nalaze u prostorijama Policijske stanice, a u toku je kriminalistička obrada.
samo da zamislimo da dođu četvorica momaka iz Zg na SFF i zbodu nekog i jebavaju mater balijsku po Sarajevu...
pa mi onda kažemo mi najfiniji
- ultima_palabra
#3666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Na kraju će opet običnoj raji vaditi paštete iz autaDaysleepeR wrote:mogu mislit još su jebavali mater ustaške prije i poslije bodenja, te pri privođenju...
samo da zamislimo da dođu četvorica momaka iz Zg na SFF i zbodu nekog i jebavaju mater balijsku po Sarajevu...
- KPNCTNJAH
#3667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Otkud ti znas ko je kome sta psovao ? To ne pise nigdje, a isto tako se onda moze pretpostaviti da je murija njih prebila na putu do stanice uz psovanje balijskih majki... ovi su obicni klosarcici, a to drugo policija nasih komsijaDaysleepeR wrote:mogu mislit još su jebavali mater ustaške prije i poslije bodenja, te pri privođenju...ultima_palabra wrote:Hoće li uvesti vize za MakarskuKrvavo ljetovanje
- DaysleepeR
#3668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
otkud ti znaš da nije?KPNCTNJAH wrote: Otkud ti znas ko je kome sta psovao ? To ne pise nigdje, a isto tako se onda moze pretpostaviti da je murija njih prebila na putu do stanice uz psovanje balijskih majki... ovi su obicni klosarcici, a to drugo policija nasih komsija
-
Richard Peti
#3669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a sta, Sarajlije po difoltu Bosnjaci

- alibaba_i_30_godina
#3670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Takvim i ne treba dozvoliti nigdje da idu. 
- Doda37
#3671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mislim da je jebavanje ustaske ili balijske matere manji problem od noza, cim je on ili oni imao noz sa sobom na ljetovanju, zna se gdje mu je mjesto!!!
- Truba
#3672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
možda su iz istočnog sarajva 
- DaysleepeR
#3673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzav ... 00480.aspxdzemmo wrote:a sta, Sarajlije po difoltu Bosnjaci![]()
![]()
imena kolega imena
- Cholina_Lokica
#3674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
puno togahigh_volume wrote:Šta si ti sa svoje strane, iz pozicije građanke, učinila da izvršiš pritisak na vlast da riješi problem zatvora, kako za maloljetnike tako i za starije?Dile wrote:ma iskreno, pored raznoraznih likova, kojima je nista ubiti zbog 2km, zbog mobitela, koji su konstantno na ulici, on mi je najmanji problem... trebao je biti zatvoren, ne kazem ni ja nista protiv toga, za zenice nije, nemaju ga gdje smjestiti. moramo se pomiriti sa sudbinom da kod nas ubice normala hodaju okolo... .
- Truba
#3675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a komentari su ludiloDaysleepeR wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzav ... 00480.aspxdzemmo wrote:a sta, Sarajlije po difoltu Bosnjaci![]()
![]()
imena kolega imena
taman sam krenuo replicirati na komentar da svi bosanci imaju čakiju u džepu
kad opipah svog švicarca u džepu