SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- karanana
#3251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da je sta ozbiljno, valjda bi do sad bilo u vijestima na ovom portalu.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Od srijede ne smiju ni da objave ništa, još će narod pomisliti da je policija izgubila kontrolu u gradu. A nije kao što vidimo 
-
stidljiv
#3253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kazu da je neko kamenjem gadjao trolejbus na stanici kod bosmala i valjda je neka cura povrijedjena bila...zato je bilo i hitne i policije...
- Troll_Happens
#3254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Treba se stvarno biti naivan i glup pa ici ovako sam i u ta doba kupovat auto.... valjda se auto gleda po danu ne znam hahaha
koja naivcina stvarno mi je zao ovih likova
U Bihaćkoj ulici do broja 20, u općini Novo Sarajevo, preksinoć oko 22 sata tri nepoznate osobe prijeteći pištoljem izvršile su razbojništvo nad Adisom B. iz Sarajeva, od kojeg su otele određenu količinu novca, saopćeno je jučer iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Inače, našoj redakciji jučer se putem telefona javio Adis B. koji je kazao da su mu razbojnici s kojima je bila i jedna žena oteli 5.500 KM. Istakao je kako je putem oglasa našao broj osobe koja je navela da prodaje automobil "golf 4".
- Kontaktirao sam tu osobu jer mi je oglas zvučao primamljivo s obzirom na to da se prodavao "golf 4" za manju sumu novca. Dogovorili smo se da se nađemo na određenom mjestu u blizini "Vila parka". Pojavila su se dvojica muškaraca i jedna žena koja mi je stavila pištolj u usta i prijeteći tražila da joj predam novac - kazao je Adis B.
Nakon što su uzeli novac, razbojnici su otišli, a Adisa B. su prethodno vezali za stub ulične rasvjete gdje ga je pronašao jedan slučajni prolaznik. Policiji je dao opis napadača i detalje događaja i nada se, kaže, da će oni ubrzo biti uhapšeni.
U Bihaćkoj ulici do broja 20, u općini Novo Sarajevo, preksinoć oko 22 sata tri nepoznate osobe prijeteći pištoljem izvršile su razbojništvo nad Adisom B. iz Sarajeva, od kojeg su otele određenu količinu novca, saopćeno je jučer iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Inače, našoj redakciji jučer se putem telefona javio Adis B. koji je kazao da su mu razbojnici s kojima je bila i jedna žena oteli 5.500 KM. Istakao je kako je putem oglasa našao broj osobe koja je navela da prodaje automobil "golf 4".
- Kontaktirao sam tu osobu jer mi je oglas zvučao primamljivo s obzirom na to da se prodavao "golf 4" za manju sumu novca. Dogovorili smo se da se nađemo na određenom mjestu u blizini "Vila parka". Pojavila su se dvojica muškaraca i jedna žena koja mi je stavila pištolj u usta i prijeteći tražila da joj predam novac - kazao je Adis B.
Nakon što su uzeli novac, razbojnici su otišli, a Adisa B. su prethodno vezali za stub ulične rasvjete gdje ga je pronašao jedan slučajni prolaznik. Policiji je dao opis napadača i detalje događaja i nada se, kaže, da će oni ubrzo biti uhapšeni.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ima naivčina

- karanana
#3256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa jeli to golf 4 cijenjen 5500 ili je on toliko ponijeo kao neku kaparu. ako je neko cijenio golf 4 5500 a on povjerovo da je sve u dure onda je bas naivcina.
- Boom71
#3257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zao mi momka pravo.Kontam da se mogao naloziti na cijenu i pomisliti da nekome "gori",ali ponijeti lovu...
- mrtva kokoš
#3259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jos ga za stub svezali
bojim se da oni vise nisu u ovom gradu, a mozda ni u drzavi...
bojim se da oni vise nisu u ovom gradu, a mozda ni u drzavi...
- hotazmaj
#3260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bas naivno
Hajde sto je ponio novac, nego jos sam i jos u to doba...
- Deriguz
#3261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jbt... filmski scenario... i to kod Villa Parka
wtf 
- Chisum
#3262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Aj lika, ne mogu da vjerujem... pa haj' da je nesto drugo ali cvrka za 5 milja... e jebiga... Pa da mi brat rodjeni pokusa sloziti Cetvorku za 5 milja, bio bih sav na oprezu i vrtio se okolo da me neko kebi sjuzhio necim tupim po labrnji.
Adise, pamet u vugla slijedeci put.
Adise, pamet u vugla slijedeci put.
- h_poaro
#3263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Osuđujemo momka koji je opljačkan, a ne osuđujemo pljačkaše 
- Chisum
#3264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
h_poaro wrote:Osuđujemo momka koji je opljačkan, a ne osuđujemo pljačkaše
Adise, haveru, niko tebe ne osudjuje, ali.... postoji nesto sto se zove oprez.
A, posto mi zivimo u zemlji u kojoj je kriminal zanimanje broj jedan, pocevsi od politicara, pa preko njihovog aparata, pa sve do ovih klosara i drumskih razbojnika, taj je oprez nesto s cim "idem i u halu", sto bi se reklo... a da ne pominjem ulazak u bilo kakav posao ili nesto kao sto je bio ovaj pokusaj kupovine.
Svi mi ovdje osudjujemo kriminal i pocinioce (da im bogd'o za lijekova trebalo), ali ovo je bila jedna velika neopreznost i jebeno naivan potez.
- strong69
#3265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ubrajas li sebe u papane ili se ovdje samo pravis pametan? Da si pazio malo i citao djela ovog sjajnog pisca znao da bi se preziva SIJARIC.zonbirile wrote: -------------------------------
Ćamil Sijarčić-Bihorci,divna knjiga o sanđačkom papanluku.
A papanluk, sanĐački ili neciji drugi, to je bitno naglasiti?
-
samo_ovaj_put
#3266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sta ovo puče na malti?
-
zonbirile
#3267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-------------------------------------samo_ovaj_put wrote:sta ovo puče na malti?
dobar grah,daleko se čuje
-
zonbirile
#3268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sinoć u "Slozi" zboden momak u tuči.Ima li informacija?
- perfect_guy
#3269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo sa-xovci su izbacilizonbirile wrote:sinoć u "Slozi" zboden momak u tuči.Ima li informacija?
-
zlatanko
#3270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zna li ko jel' ovaj nesretni momak što je zboden na prvoj godini FPN-a, žurnalistika?
Sloga nije više što je bila
Sloga nije više što je bila
- vozač
#3271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jel ovo krenuo da razgleda auto sa spremljenim paramaJedan001 wrote:Treba se stvarno biti naivan i glup pa ici ovako sam i u ta doba kupovat auto.... valjda se auto gleda po danu ne znam hahaha![]()
e jbg to prvi put čujem, meni se čini da je ovdje ipak nešto drugo u pitanju, neka mutljavina sa ovih 5500
- holowey
#3272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prokock'o pare i nije smio zeni na oci pa smislio dobar izgovorvozač wrote:jel ovo krenuo da razgleda auto sa spremljenim paramaJedan001 wrote:Treba se stvarno biti naivan i glup pa ici ovako sam i u ta doba kupovat auto.... valjda se auto gleda po danu ne znam hahaha![]()
Nakon što su uzeli novac, razbojnici su otišli, a Adisa B. su prethodno vezali za stub ulične rasvjete gdje ga je pronašao jedan slučajni prolaznik. Policiji je dao opis napadača i detalje događaja i nada se, kaže, da će oni ubrzo biti uhapšeni.,
e jbg to prvi put čujem, meni se čini da je ovdje ipak nešto drugo u pitanju, neka mutljavina sa ovih 5500
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#3273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zlatanko wrote:Zna li ko jel' ovaj nesretni momak što je zboden na prvoj godini FPN-a, žurnalistika?
-
zonbirile
#3274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
------------------------------------------------perfect_guy wrote:evo sa-xovci su izbacilizonbirile wrote:sinoć u "Slozi" zboden momak u tuči.Ima li informacija?
idiot
Last edited by zonbirile on 02/05/2010 08:36, edited 1 time in total.
- Troll_Happens
#3275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sto neko rece na jednoj temi samo nek se ne puca ....
stoka da nema vece
sto neko rece prije nikad nije bilo belaja ovde shatro jedan izbacivac ovo ono.. ocito je neko procitao pa se "nasalio"
U masovnoj tučnjavi u sarajevskom klubu Cinemas rano jutros izboden je 20-godišnji Dino Brdarić. U tučnjavi je sudjelovalo pet osoba.
Privedene su tri pod sumnjom da su sudjelovale u tučnjavi. Brdarić je izboden nožem u predjelu između vrata i grudnoga koša, blizu srca i u teškom je stanju, javila je FTV.
stoka da nema vece
sto neko rece prije nikad nije bilo belaja ovde shatro jedan izbacivac ovo ono.. ocito je neko procitao pa se "nasalio"
U masovnoj tučnjavi u sarajevskom klubu Cinemas rano jutros izboden je 20-godišnji Dino Brdarić. U tučnjavi je sudjelovalo pet osoba.
Privedene su tri pod sumnjom da su sudjelovale u tučnjavi. Brdarić je izboden nožem u predjelu između vrata i grudnoga koša, blizu srca i u teškom je stanju, javila je FTV.