http://www.bljesak.info/content/view/48935/155/
Hebem im majku i kosti. Eto. Pa neka i ban fasujem, al zaista moram opsovati.
Ovo su, glavu dajem isti pederi, koji su meni prisli pred BBI-m prije dvije hefte i isto krenuli, koliko je sati, imas dvije marke ako nemas daj mobitel da staru nazovem, samo je problem bio sto sam ja visok 197 cm i sto sam poprilicno krupan, pa im je trebalo muda da krenu na mene. Fino rekao da nemam ni mobitel, ni dvije marke i da sam nervozan i da produze dalje.
Pod hitno, pod hitno traziti smjenu ministra unutrasnjih poslova i nadleznih komandira policijskih stanica, jer DEBELO LAZU, kada kazu da se ne mogu boriti sa kriminalom i da su im ruke vezane. Mozete, itekako mozete, samo nemate vi MUDA I PAMETI da to odratite. Da se pozovem na Dragana Vikica, pa da porucim policajcima, PROCITAJTE STA VAM PISE NA ZNACKI I VIDJET CETE STA MOZETE. Mozete, ako zelite, narediti da Miljacka prestane teci, kolike su vam ovlasti.
Pored toga, dragi nasi vlastodrsci, nadjite pare KOJE VAM MI DAJEMO ( ja ne placam, al moji starci plate finu cifru na ime poreza na kraju godine ) PA IZGRADITE INSTITUCIJE, da se sljam makne sa ulice, a ne Behmenu da gledas gdje ces se napiti a ti Mehmedicu, gdje ces biti vidjen i sloziti svoju pacenicku facu, kao da ti je, Boze prosti, sve pomrlo.