Po meni je problem ovdje sto je neko negdje rekao da je cijena stana u SA po 2k po kvadratu i svaki stan na piku, od skenderija do alipasinog je zacjenjen negdje oko te zijene. Nebitan sprat, stanje stana, parking, okolina itd itd. Zato stanovi koji su u dobrim dijeloima odu brzo jer su realno zacjenjeni na odnosu na rupe za koje ljudi traze po 2k po kvadratu i treba renoviranje.mali_milojica wrote: Ti si prodao zato sto si stavio nesto ispod realne cijene.
Ovaj pik je upropastio kompletnu prodaju,ljudi bubaju,i oni sto bi realno zacijenili zine guzica kad vide koliko traze drugi.
Znam kod sebe u naselju nekoliko stanova,prodaju se po 2-3 godine,jer je cijena nerealna. Stan koji izadje sa normalnom cijenom,ne zadrzi se ni mjesec u oglasima.
Jos gluplje mi je vidim ljudi prodaju sa stvarima (kuhinja ok,neki ormari ok,ali dvosjede,trosjede,spavace,sve daju),pa zacijene kao da je od zlata. Majstore,hajde ti sve te svoje stvari povadi i baci na smece sto se mene tice,daj mi gol stan,jer to koliko si zacijenio,ja mogu 2x kupiti sebi novo,a ne gdje si ti prdio i znojio se.
Djevojka u hrasnom mi je pokusao prodati stan preko prijatelja od ispod 40 kvadrata za 110 hiljada, jos joj ta bila zadnja. Eno je jos ga prodaje.
Pa nisam ja travu paso.
Punica u Palmi uzela prije nekoliko godina za 1750 po kvadratu i ulozila 20k, stan ko bombona, kompletno renoviran sa novim namjestajem.