Ramazan u Sarajevu
- sjever
#1 Ramazan u Sarajevu
Mislite li da je Ramazan u Sarajevu ipak najljepši?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2 Re: Ramazan u Sarajevu
Ja ga nigdje drugo nisam imala priliku docekati i provesti, pa meni jest
Ali mislim da Sa ima nesto, sto cini Ramazan tako divnim...narocito u Starom Gradu, u mahalama, kad se rasiri miris samuna iz pekare, kad gledas sa prozora top, cujes hodzu...meni se srce napuni nekom radoscu i ljepotom
Ali mislim da Sa ima nesto, sto cini Ramazan tako divnim...narocito u Starom Gradu, u mahalama, kad se rasiri miris samuna iz pekare, kad gledas sa prozora top, cujes hodzu...meni se srce napuni nekom radoscu i ljepotom
- strong69
#3 Re: Ramazan u Sarajevu
Meni je lijepo i najljepse u Sarajevu...
- sjever
#4 Re: Ramazan u Sarajevu
Upravo zato ne bih se mijenjao jer takođe sam mišljenja da se Ramazan u potpunosti može doživjeti samo u Sarajevuladyblue18 wrote:Ja ga nigdje drugo nisam imala priliku docekati i provesti, pa meni jest![]()
-
Umjetnik a
#5 Re: Ramazan u Sarajevu
sjever nemoj sad pretjerivati, ima i drugih gradova...svaki je poseban
ja sam bio za vrijeme Ramazana u Istanbulu...jedna riječ ljepota ili yosmalik
ja sam bio za vrijeme Ramazana u Istanbulu...jedna riječ ljepota ili yosmalik
-
delightful
#6 Re: Ramazan u Sarajevu
nadam se da cete se zadrzati na pozitivnim stvarima i da nece biti prepucavanja gdje je ramazan ljepsi. tema je postavljena na podforumu sarajevo, tako da predlazem da se drugi gradovi i ne spominju. hvala 
-
Sociolog
#7 Re: Ramazan u Sarajevu
delightful wrote:nadam se da cete se zadrzati na pozitivnim stvarima i da nece biti prepucavanja gdje je ramazan ljepsi. tema je postavljena na podforumu sarajevo, tako da predlazem da se drugi gradovi i ne spominju. hvala
potpis!
- sjever
#8 Re: Ramazan u Sarajevu
Poštujemdelightful wrote:nadam se da cete se zadrzati na pozitivnim stvarima i da nece biti prepucavanja gdje je ramazan ljepsi. tema je postavljena na podforumu sarajevo, tako da predlazem da se drugi gradovi i ne spominju. hvala