Ramazan u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sjever

#1 Ramazan u Sarajevu

Post by sjever »

Mislite li da je Ramazan u Sarajevu ipak najljepši?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2 Re: Ramazan u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

Ja ga nigdje drugo nisam imala priliku docekati i provesti, pa meni jest :mrgreen:
Ali mislim da Sa ima nesto, sto cini Ramazan tako divnim...narocito u Starom Gradu, u mahalama, kad se rasiri miris samuna iz pekare, kad gledas sa prozora top, cujes hodzu...meni se srce napuni nekom radoscu i ljepotom :)
strong69

#3 Re: Ramazan u Sarajevu

Post by strong69 »

Meni je lijepo i najljepse u Sarajevu...
sjever

#4 Re: Ramazan u Sarajevu

Post by sjever »

ladyblue18 wrote:Ja ga nigdje drugo nisam imala priliku docekati i provesti, pa meni jest :mrgreen:
Ali mislim da Sa ima nesto, sto cini Ramazan tako divnim...narocito u Starom Gradu, u mahalama, kad se rasiri miris samuna iz pekare, kad gledas sa prozora top, cujes hodzu...meni se srce napuni nekom radoscu i ljepotom :)
Upravo zato ne bih se mijenjao jer takođe sam mišljenja da se Ramazan u potpunosti može doživjeti samo u Sarajevu :thumbup:
Umjetnik a

#5 Re: Ramazan u Sarajevu

Post by Umjetnik a »

sjever nemoj sad pretjerivati, ima i drugih gradova...svaki je poseban

ja sam bio za vrijeme Ramazana u Istanbulu...jedna riječ ljepota ili yosmalik
delightful

#6 Re: Ramazan u Sarajevu

Post by delightful »

nadam se da cete se zadrzati na pozitivnim stvarima i da nece biti prepucavanja gdje je ramazan ljepsi. tema je postavljena na podforumu sarajevo, tako da predlazem da se drugi gradovi i ne spominju. hvala :)
Sociolog

#7 Re: Ramazan u Sarajevu

Post by Sociolog »

delightful wrote:nadam se da cete se zadrzati na pozitivnim stvarima i da nece biti prepucavanja gdje je ramazan ljepsi. tema je postavljena na podforumu sarajevo, tako da predlazem da se drugi gradovi i ne spominju. hvala :)

potpis!
sjever

#8 Re: Ramazan u Sarajevu

Post by sjever »

delightful wrote:nadam se da cete se zadrzati na pozitivnim stvarima i da nece biti prepucavanja gdje je ramazan ljepsi. tema je postavljena na podforumu sarajevo, tako da predlazem da se drugi gradovi i ne spominju. hvala :)
Poštujem :)
Post Reply