Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e izvini..ne bih znao tu info,ali znam da je moj drug pusten,pa sam mislio da su svi..provjerim i to za 10-15 min,jer sada su u bolnici pa ne smiju pricati..provjerim i javim vrlo brzo..
sve cemo vrlo brzo znati..evo zovem druga za koji minut..bezveze mi da ga peglam sad,jer je u bolnici..ne znam nista jesu li ih udarali i to,ali sve vam javim..meni je u cilju da vam javim sve,jer ima vas sigurno puno koji brinete..bice sa nima sve uredu..
evo ga sve..nazvao ga..tukli ga u policiji nisu..ima slomljen nos i nogu,ali sve posljedica desavanja od juce..u policiji nisu udarali njega,za ostale ne znam..i svi su pusteniu..sinoc ih je bilo 11..4 odmah pustena,ostali prije 30 minuta..eto ljudi..svi su znaci pusteni!
ProS wrote:oce l ih ko upisat u kake skolice ako nista,da se ne tuku i da ne chuce po ulici,barem na drustveno koristan rad
koga drug?o cemu pricas?nadam se da ne pricas o nasim navijacima..evo moj drug je isao na prvo gostovanje u zivotu,primjeran momak..druga godina fakulteta..hljeb momak..hljeb cisti..nadam se da ne pricas o nasim?
lolo jesu pretuceni itekako,ali kako mi rece drug,ne u pritvoru..stvarno ne znam za ostale,ali logicno mi je da ako njega nisu tukli da nisu ni ostale..nadam se..jos su u mostaru u bolnici..bice sve to oke aBd..
ProS wrote:oce l ih ko upisat u kake skolice ako nista,da se ne tuku i da ne chuce po ulici,barem na drustveno koristan rad
koga drug?o cemu pricas?nadam se da ne pricas o nasim navijacima..evo moj drug je isao na prvo gostovanje u zivotu,primjeran momak..druga godina fakulteta..hljeb momak..hljeb cisti..nadam se da ne pricas o nasim?
Jedno pitanje, ako moze odgovor..
Fudbal u nasoj drzavi je ocajan,ponekad odem na utakmicu iz dosade i uvijek kazem sebi da nikad otici necu jer ono sto vidim za tih 90 minuta je ocaj i to isto mogu vidjeti na igralistu u svom kvartu...i jos ako uzmemo cinjenicu da je pola tih utakmica namjesteno a gostujuca pobjeda u razini naucne fantastike jos vise mi zvuci cudno da ne kazem smjesno da neko sa takvim fanatizmom i zarom moze pratiti nasu ligu rizikujuci i vlastiti zivot.
Moze li mi neko od ovih navijaca reci u cemu oni nadju zelju i interes da prate ovo smece od fudbala??
vjerujem ja tebi za druga ba,al djes ba zivot dangubit salijecuci kake kamenice i hitat po drugima,cak i kad se brane fola time pogledah snimak sa portala i ako ovi sa motkama predstavljaju "nase",onda bijedno care i po cijenu druge god faksa
Jedno pitanje, ako moze odgovor..
Fudbal u nasoj drzavi je ocajan,ponekad odem na utakmicu iz dosade i uvijek kazem sebi da nikad otici necu jer ono sto vidim za tih 90 minuta je ocaj i to isto mogu vidjeti na igralistu u svom kvartu...i jos ako uzmemo cinjenicu da je pola tih utakmica namjesteno a gostujuca pobjeda u razini naucne fantastike jos vise mi zvuci cudno da ne kazem smjesno da neko sa takvim fanatizmom i zarom moze pratiti nasu ligu rizikujuci i vlastiti zivot.
Moze li mi neko od ovih navijaca reci u cemu oni nadju zelju i interes da prate ovo smece od fudbala??
od mene taj odgovor dobiti neces,jer nisam jedan od tih..volim zelju,ali odavno ne idem na utakmice,jer meni neke stvari ne odgovaraju..mislim,mnogo stvari mi ne odgovara..savez je jadan..munib i kompanija haraju..nemamo prave zakone..previse sljama dolazi na tekme..
ali uvijek ima i dobrih ljudi,vjeruj mi..ja ne volim to sto neki ljudi odmah osude navijace,a onda pitaju sta je bilo..moj drug je uhapsen jer se okliznuo..ponavljam: COVJEK JE UHAPSEN JER SE OKLIZNUO!
ko hoce da vjeruje,neka vjeruje,a ko nece ne mora..ja nemam nista od toga da branim covjeka..ni ime nisam naveo niti ista..kazem jer jer stvarno tako..momak je hljeb..to je to..
vjerujem ja tebi za druga ba,al djes ba zivot dangubit salijecuci kake kamenice i hitat po drugima,cak i kad se brane fola time pogledah snimak sa portala i ako ovi sa motkama predstavljaju "nase",onda bijedno care i po cijenu druge god faksa
Sta bi ti uradio da te neko pocne gadjati flasama, pepeljarama, kamenjima, a policija nihsta ne cini, osim sto jos vishe zakuhava situaciju?
sve oke,ali sta bi ti uradio da te napadnu drotovi i lokalno stanovnistvo?dobro ,oprosti...ti se ne bi nasao u takvoj situaciji gdje moras braniti vlastiti zivot ,jer ne ides na tekme..oprosti veliki ucitelju..pokoravam ti se.. i moras malo poraditi na gramatici SKOLOVANI COVJECE! mojne mi samo sad pricati kako ne koristim velika slova i tacku! e moj covjece,nije ti lako u zivotu..
trulo_truhli wrote:Druga godina fakulteta, a prvo gostovanje.... Dobar ko hljeb... okliznuo se....
O jebem ti "navijače"!!!
posto sam tek registrovan,ne bih da budem banovan,pa cu se odjaviti sa teme i foruma zbog ljudi poput tebe..momak je isao,jer njegovi drugovi furaju tu furku i jer je bio rodjendan hordi,pa je htio da vidi kako to izgleda..grijesis dusu strasno i stid nek' te bude..pozdrav svima..ja sam svoje obavio,javio sam ljudima koji brinu itd..to mi je najvaznije..a ti grijesi i dalje dusu..samo da znas da mi te je zao..
Pa ima ih i bice uvijek onih koji se ne slazu sa tvojim, mojim, petimm ili desetim misljenjem moj emcho
navikni se na to, ne uzrujavaj se bezveze
Lijep pozdrav
sad stvarno odoh,ali povraticu od ovakvih ljudi..citam forum 100 godina i uvijek ima ovakvih..ljudi banujte ih..
Izvini ali ti si maloprije napisao da na utakmice ne ides zato sto ti se ne svidja trenutno stanje i da se slazes samnom da je ova liga ocaj.
Ovako vjerujem razmislja i veliki broj ljudi jer ne znam ama bas nikog pa i onog koji prati skoro sve utakmice svog kluba da ce u superlativima pricati o stanju naseg fudbala..
Ako se onda ne ide na utakmice zbog sporta i ljepote igre zbog cega se onda ide?Mozda da se ispuca visak hormona i izbaci negativna energija i usput izivi i porusi sve sto se stigne porusiti jer je to mnogo lakse uciniti u grupi od vise ljudi..Da nije mozda zbog toga tvoj drug otisao na utakmicu i na kraju dobio po nosu?