Pseća govna po parkovima
- studiorum_tuzlaensis
#1 Pseća govna po parkovima
Ja mislim da ne postoji grad sa više psecih govana i dziberskih kerovođa po parkovima.
U prosjeku na svakih 1m parka je izasrano govno. Izjutra krene sa cukom na sranje i ostavi govna na travi.
Malo da se požalim samo.
U prosjeku na svakih 1m parka je izasrano govno. Izjutra krene sa cukom na sranje i ostavi govna na travi.
Malo da se požalim samo.
- shape of despair
#2 Re: Pseća govna po parkovima
Tako je.Gazda Izvede džukelu koji se posere i samo onako ostavi. Morel onda i moje djete tako kad mu prisre. Lutalice me ne zanimaju, za njih skoro niko nije odgovoran.
Rijetko sam viđao da neko pokupi u kesu govno i baci u kantu.
Jedne prilike ja sa malcem u dječijem parku. Nekakav momak sa malim cukicom, bas onako cukica sladak. Kad odjednom posra se cukica direkt između dječijeg mobilijara na onaj šljunak. Ja ne reagovah a i dan danas mi je krivo radi toga
Rijetko sam viđao da neko pokupi u kesu govno i baci u kantu.
Jedne prilike ja sa malcem u dječijem parku. Nekakav momak sa malim cukicom, bas onako cukica sladak. Kad odjednom posra se cukica direkt između dječijeg mobilijara na onaj šljunak. Ja ne reagovah a i dan danas mi je krivo radi toga
- kabal1337
#3 Re: Pseća govna po parkovima
Sve to treba kaznjavat.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Pseća govna po parkovima
Kad sam vidio da vlasnik malog psa sutira trudnu macku...sve je moguce...
-
nlt
#5 Re: Pseća govna po parkovima
Jučer cura na Vrelu Bosne pokupi iza svog psa i odloži u smeće. Ja se šokirao
-
no_sikiriki
#6 Re: Pseća govna po parkovima
Da, ovo je zaista odvratna stvar. Ne samo po parkovima, nego i ulicama...
Imamo psa i dok obavlja nuždu u parku, često primijetim mrske poglede ljudi, a potom iznenađenje kad kupimo. Bukvalno sam počela nositi kese na vidnom mjestu, jer ne želim da ljudi misle da sam/smo jedna od tih...
Daleko smo mi od civilizacije, u Aziji sam vidjela vlasnike pasa koji sa sobom nose novine i flašu vode - kad se pas pomokri, polijevaju vodom, kad krene velika nužda, stave novinu ispod, i direkt u smeće.
Imamo psa i dok obavlja nuždu u parku, često primijetim mrske poglede ljudi, a potom iznenađenje kad kupimo. Bukvalno sam počela nositi kese na vidnom mjestu, jer ne želim da ljudi misle da sam/smo jedna od tih...
Daleko smo mi od civilizacije, u Aziji sam vidjela vlasnike pasa koji sa sobom nose novine i flašu vode - kad se pas pomokri, polijevaju vodom, kad krene velika nužda, stave novinu ispod, i direkt u smeće.
- nepass1
#7 Re: Pseća govna po parkovima
Neki dan sa djetetom na dobrinji, lik izveo cuka, posra se pasce lik uslika govno pod lampom i ode
- kabal1337
#8 Re: Pseća govna po parkovima
Eh tako sam i ja prije, posto uvijek imam starih papira.
Sada su mi prakticnije vrecice za zamrzivac, i mogu ih zvezati bez da prljam ruke. + su jeftine
Ne znam sta je problem staviti 2-3 vrecice u dzep, ili 2-3 dvolisnice i sl.
Ili ove latex, nitrilne rukavice pokupis rukavicom izvrnes je i svezes.
Sada su mi prakticnije vrecice za zamrzivac, i mogu ih zvezati bez da prljam ruke. + su jeftine
- Laplace
#9 Re: Pseća govna po parkovima
Nisu skupe ni one vrećice za zamrzivač sa mehanizmom za zatvaranje, tako da možeš pokupiti izmet i zatvoriti tako da se ni miris ne čuje kad baciš u kantu. Idealno za tu namjenu, ima ih u DM-u (kupiš paket sa malim vrećicama). Mada, bilo kakve su dobre ako zavežeš.kabal1337 wrote: ↑14/07/2022 09:02 Eh tako sam i ja prije, posto uvijek imam starih papira.
Ne samo da je kupljenje izmeta za psom stvar opšte kulture nego je i korisno radi sprečavanja nakupljanja muha. Zamišljam ponosnog vlasnika psa koji ostavi izmet za sobom, ode na sladoled ili kafu pa muhe prvo slete na onaj izmet pa onda na sladoled ili kafu. Ili ručak.
- -Chesterfield-
#10 Re: Pseća govna po parkovima
Treba to zakonom regulisati. Da bude obavezno i vakumiranje jer smrdi kada se baci u kantu za smeće.no_sikiriki wrote: ↑14/07/2022 08:56 Da, ovo je zaista odvratna stvar. Ne samo po parkovima, nego i ulicama...

-
moonca
#11 Re: Pseća govna po parkovima
gdje su
... ako nema... nema ni kazni
... ako nema... nema ni kazni- vjeshalica
#12 Re: Pseća govna po parkovima
Rijetki su vlasnici koji vode racuna, ovi ostali šćenofili sta god da im kazes ispadas donji jer glume bogove i civilizaciju ,kritikujes za govno,nisi u pravu,kritikujes za brnjicu,smeta cukU nemre da dise,kritkujes za povodac,nisam ja cuku izveo da se protrci na kanaFi i nece on ujest itd. Uvijek ista mantra i prica.
- Dr. Kuca
#13 Re: Pseća govna po parkovima
To je posebna vrsta kretena. Nista samo da im i ovako pojebem mame malo.
- mirota
#14 Re: Pseća govna po parkovima
naravno da postoji,....evo Beograd npr...Vracar, jedan od skupljih dijelova grada, na svako 200 m govancestudiorum_tuzlaensis wrote: ↑14/07/2022 08:26 Ja mislim da ne postoji grad sa više psecih govana i dziberskih kerovođa po parkovima.
Malo da se požalim samo.
- kabal1337
#15 Re: Pseća govna po parkovima
Pas nema sta da trazi u parku gdje se djeca igraju.
Govna su puna bakterija, a djeca kao djeca guraju ruke u usta kad se igraju.
Imaju te zip-lock ali meni su ove idealne, a ima ih u raznim velicinama tako da ih uvijek mozes svezati.
Mislim i papir obmotas par puta, pa i rukavica je odlicna. Stavis par komada u dzep i miran.
Imaju i namjenske vrecice. Stvarno se moze covjek snaci kad zeli. U prirodi pa nadjes lisku sebi guzicu da obrises....
Ma i ja bi kaznjavao hodanje psa bez povodca po gradu. Mene licno nije strah, ali drugi ljudi, djeca.
To za brnjicu, ma nemam nista ni protiv ako se zakon nece provoditi selektivno. Kaznis mene, ali kaznit ces i svakog drugog velika ili mala rasa.
Ma dovoljno je da vidis sa koje strane psa i sve ti je receno o vlasniku a i o psu.
Govna su puna bakterija, a djeca kao djeca guraju ruke u usta kad se igraju.
Imaju te zip-lock ali meni su ove idealne, a ima ih u raznim velicinama tako da ih uvijek mozes svezati.
Mislim i papir obmotas par puta, pa i rukavica je odlicna. Stavis par komada u dzep i miran.
Imaju i namjenske vrecice. Stvarno se moze covjek snaci kad zeli. U prirodi pa nadjes lisku sebi guzicu da obrises....
Ma i ja bi kaznjavao hodanje psa bez povodca po gradu. Mene licno nije strah, ali drugi ljudi, djeca.
To za brnjicu, ma nemam nista ni protiv ako se zakon nece provoditi selektivno. Kaznis mene, ali kaznit ces i svakog drugog velika ili mala rasa.
Ma dovoljno je da vidis sa koje strane psa i sve ti je receno o vlasniku a i o psu.
- problemnatravunu
#16 Re: Pseća govna po parkovima
imam psa i UVIJEK pokupim govno , a moram priznati da dosta drugih vidim da isto rade , čak više nego onih koji to ostave, Ap je u pitanju
-
ZuzuTop
#17 Re: Pseća govna po parkovima
Nije ni Tuzla nista bolja.Uvjek je belaj sa manjim indijancima bio.Hoce u park a znam da je pun nagaznih mina
Nekad mi bude zao pujda I maca ko ih sve drzi,naravno ima izuzetaka.
Nekad mi bude zao pujda I maca ko ih sve drzi,naravno ima izuzetaka.
- studiorum_tuzlaensis
#18 Re: Pseća govna po parkovima
Grbavica i Malta - totalno suprotna pojava. Par puta sam reagovao, ali onda sam skonto kome i kakva je svrha nekoga pokušati preodgojiti osnovnoj kulturi života.problemnatravunu wrote: ↑14/07/2022 13:15 imam psa i UVIJEK pokupim govno , a moram priznati da dosta drugih vidim da isto rade , čak više nego onih koji to ostave, Ap je u pitanju
Pa sam odlučio ubuduće: kad mi se prisere, i ja cu se istovarit iza zbuna, ili ako mi se pripiša, prva bandera je moja.
Poganluku kraja nema.
- kabal1337
#19 Re: Pseća govna po parkovima
E moj ti, ovakve ljude ja previse cesto vidjem u parku djece ( veliki park). A najtuznije sto mogu u BBI obaviti sve sto moraju, besplatno.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑14/07/2022 13:22Grbavica i Malta - totalno suprotna pojava. Par puta sam reagovao, ali onda sam skonto kome i kakva je svrha nekoga pokušati preodgojiti osnovnoj kulturi života.problemnatravunu wrote: ↑14/07/2022 13:15 imam psa i UVIJEK pokupim govno , a moram priznati da dosta drugih vidim da isto rade , čak više nego onih koji to ostave, Ap je u pitanju
Pa sam odlučio ubuduće: kad mi se prisere, i ja cu se istovarit iza zbuna, ili ako mi se pripiša, prva bandera je moja.
Poganluku kraja nema.
- problemnatravunu
#20 Re: Pseća govna po parkovima
Sa druge strane , dokle god imamo gomilu lutalica po gradu koji seru gdje stignu, i ne pokupe svoje govno
, ova priča skoro da i nema smisla...
Isto kad vidim znak , "zabrana uvođenja psa na dječije igralište "(neograđeno) , samo se nasmijem , a šta ćemo sa lutalicama....
uđu i istovare se momački 
Isto kad vidim znak , "zabrana uvođenja psa na dječije igralište "(neograđeno) , samo se nasmijem , a šta ćemo sa lutalicama....
-
Karikaturist
#21 Re: Pseća govna po parkovima
Sad kad vas udruzenja za zastitu dzukeletina pocni proganjati na forumu..
Ljudi su poga najveca.
Ljudi su poga najveca.
- studiorum_tuzlaensis
#22 Re: Pseća govna po parkovima
Gdje su to lutalice?problemnatravunu wrote: ↑14/07/2022 13:28 Sa druge strane , dokle god imamo gomilu lutalica po gradu koji seru gdje stignu, i ne pokupe svoje govno, ova priča skoro da i nema smisla...
Isto kad vidim znak , "zabrana uvođenja psa na dječije igralište "(neograđeno) , samo se nasmijem , a šta ćemo sa lutalicama....uđu i istovare se momački
![]()
A ima smisla itekako, ne razvodnjavaj kerovođo.
Iza moje zgrade su 100% govna od uvaženih vlasnika pasa.
Ova ti je u rangu: "hajmo se mi posrat, to je dobro za travu, gnoji zemlju"
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 14/07/2022 13:41, edited 1 time in total.
-
moonca
#23 Re: Pseća govna po parkovima
Ima li kakav zakon. koliko i koja velichina/ tezina ljubimca, mozes drzati u stanu kao i u privatnoj kuchi... 
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#24 Re: Pseća govna po parkovima
Ima.
Isti zakon koji određuje koliko se može imati lažova , licemjera , kriminalaca , profitera , ubica , nasilnika u porodici , alkoholičara , narkomana , notorno zavisnih kladioničara i sličnih po glavi stanovnika.
Last edited by teskeredzic_22 on 18/07/2022 21:03, edited 1 time in total.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#25 Re: Pseća govna po parkovima
100% tako i ja kazem kad se moj kenjac pokenjastudiorum_tuzlaensis wrote: ↑14/07/2022 13:39 Ova ti je u rangu: "hajmo se mi posrat, to je dobro za travu, gnoji zemlju"