WTF bro?!
Koja je to ulica?

Ova djeca se ne znaju ni zajebavat ... kad se sjetim dok sam bio pubertetlija pa na trolejbusku dodje trola, sačekamo da vozač krene zatvarat vrata i onda na brzinu ubacimo petardu unutra ... ili zaredamo po parkingu i u auspuhe petarde bacamo .... kako je to rafalalo ... pa po haustorima ... pa onda u prolazu izmedju zgrada naveče vode pospemo pa napravimo led ... i onda staneš i gledaš kako se narod lomi ... bilo dobro pravoNaslovnica wrote: ↑24/12/2024 18:00 Niko nije imao praćku i gađao golubove
Ne znate šta ste propustili
Jbte, operu ljudi tepih i prostoru da se suši, mi sa 12-tog kod jarana školjku jaja skršimo na tepih
Ne odobravam, niđe veze, samo dajem ideje za zabavu
![]()
Kuda sam se ja sve spustao

Drug Saban wrote: ↑25/12/2024 13:12negdje u starom gradu, komentari ispod slike "neko docisti ovo", kunu nacelnika, psuju RadSpoilerShow
Niko se lopate ne hvata
Caskom se to rijesi, kao sto su rijesili odrzavanje zgrada(funkcionisanje je druga prica). Uvesti male privatne firme sa pick-up-om, naprijed mala grna, pozadi da baca sol i pijesak. Opstina cisti glavne, sve sa strane nije opstinska obaveza, ma bjAzi. Svako 2KM mjesecno, i ako ne bude ulica cista u 7 ujutru tom privatniku kazna u vrijednosti 10 vozila.laik1981 wrote: ↑25/12/2024 13:10Kuda sam se ja sve spustaoJa sam po ovakvim uslovima odrastao i ucio voziti. Lijepi nov hankook ko lud
![]()
80% ulica u starom gradu je ovako. Nestvarno da ljudi nece da ociste bukvalno pred svojim pragom. Svako da ocisti par kvadrata pred svojim vratima i baci lopatu soli sve bi bilo cisto. Fakat ne mogu skontati toliku dozu lijenosti i neodgovornosti. Ovakve pojave nam sve objasnjavaju. Zbog ovakvih ljudi smo tu gdje jesmo i drzava nam je to sto jeste.
Hosin brijeg?
mi nismo vise gore al' znam o cemu pricas jer sam porodicno vezan kako za ovu ulicu tako i suprotnu stranu koju si isto staviolaik1981 wrote: ↑25/12/2024 13:10Kuda sam se ja sve spustaoJa sam po ovakvim uslovima odrastao i ucio voziti. Lijepi nov hankook ko lud
![]()
80% ulica u starom gradu je ovako. Nestvarno da ljudi nece da ociste bukvalno pred svojim pragom. Svako da ocisti par kvadrata pred svojim vratima i baci lopatu soli sve bi bilo cisto. Fakat ne mogu skontati toliku dozu lijenosti i neodgovornosti. Ovakve pojave nam sve objasnjavaju. Zbog ovakvih ljudi smo tu gdje jesmo i drzava nam je to sto jeste.
@splinter Nije ga brate napadalo metar. Moze se ocistiti bar da je prohodno. Ovdje spadioci moraju intervenisati ako nekom pozli ili ako mu treba neka medicinska intervencija. Sve ulice gdje nije prosla grtalica ovakve.
Ljudi u Vogošći 2 mjeseca nemaju grijanje, kantonalni sudija ne poznaje osnove struke kojom se bavi, pa ubicu nagradi sa - 15 godina manje robije, trećina države nema struju, ljudi idu na vrh Bjelašnice pješaka da preuzmu smjenu na 2 metra snijega koji ne prestaje da pada i uz 100 km/h sjevernog vjetra koji puše . . .laik1981 wrote: ↑25/12/2024 13:10Kuda sam se ja sve spustaoJa sam po ovakvim uslovima odrastao i ucio voziti. Lijepi nov hankook ko lud
![]()
@splinter Nije ga brate napadalo metar. Moze se ocistiti bar da je prohodno. Ovdje spadioci moraju intervenisati ako nekom pozli ili ako mu treba neka medicinska intervencija. Sve ulice gdje nije prosla grtalica ovakve.
retardi, isto ko iz moje ulice. Da im treba hitna, kukali bi i plakali. Ja se polomim svake godine cisteci sam.Drug Saban wrote: ↑25/12/2024 13:12
negdje u starom gradu, komentari ispod slike "neko docisti ovo", kunu nacelnika, psuju Rad
Niko se lopate ne hvata