moze vala i prepisat cu ga na tebe samo kad mi bosna vidi ledjaO'zone wrote:Ostavi mi punomoć za stan da g mogu rentat....za uharmali Ninja wrote:ako ne dodje do sutra, ja odo iz ove drzave...
s mob'tela
Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
- mali Ninja
#5851 Re: RE: Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
- O'zone
- Globalni moderator
#5852 Re: RE: Re: RE: Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Pamtimmali Ninja wrote:moze vala i prepisat cu ga na tebe samo kad mi bosna vidi ledjaO'zone wrote:Ostavi mi punomoć za stan da g mogu rentat....za uharmali Ninja wrote:ako ne dodje do sutra, ja odo iz ove drzave...
s mob'tela
s mob'tela
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5853 Re: RE: Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
nemoj galamiti na mene,ja samo napisah cinjenicno stanjemade_in_sarajevo wrote:
Nek poredaju na 1km agregate, nek naprave novu trafostanicu nesto, sta me briga koliko trosi hocu vodu u haman 2017 godini da imam. Eto citam na fb distribucija cackala nesto i izbila trafo stanica, blago nama kad po njihovim rijecima od jednog izvora struje zavisimo i jednog izvora napajanja pumpi zavisimo. Dakle dzaba dvije strane, dzaba rade koncar trafo stanica,nove pumpe kad su debili i ne znaju. Jest mi fah energetika ali u ovakvim slucajevima me ne zanima nista, hocu da imam vodu kako treba,a vode imamo pa nek se snadju kako ce to uraditi. Ako ne znaju posteno bi bilo reci mi idemo ne znamo ali jebiga postenje i bosna su se davno razisli
- Quaresma
#5854 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
opet bez vode, pa majku mu više
-
made_in_sarajevo
#5855 Re: RE: Re: RE: Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ne galamim casna pionirskabitanga_sa_otesa wrote:nemoj galamiti na mene,ja samo napisah cinjenicno stanjemade_in_sarajevo wrote:
Nek poredaju na 1km agregate, nek naprave novu trafostanicu nesto, sta me briga koliko trosi hocu vodu u haman 2017 godini da imam. Eto citam na fb distribucija cackala nesto i izbila trafo stanica, blago nama kad po njihovim rijecima od jednog izvora struje zavisimo i jednog izvora napajanja pumpi zavisimo. Dakle dzaba dvije strane, dzaba rade koncar trafo stanica,nove pumpe kad su debili i ne znaju. Jest mi fah energetika ali u ovakvim slucajevima me ne zanima nista, hocu da imam vodu kako treba,a vode imamo pa nek se snadju kako ce to uraditi. Ako ne znaju posteno bi bilo reci mi idemo ne znamo ali jebiga postenje i bosna su se davno razislinemaju oni para da plate racun za struju ,a ne da prave nove trafostanice i da stavljaju agregate....
Zivio vodovod i komentari pametnica "ma raja sere nema pola dana vode i odma seru".
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
- mali Ninja
#5856 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
ja predlazem da blokiramo saobracajnicu 
- mali Ninja
#5857 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
evo iz vika kazu za sahatak ce stara baba grbavica procurit...
-
izgubljena dusa
#5858 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
+1mali_balon wrote:Donacije.....humanitarna pomoc...rat stao bilo nam ekstra sto smo do jablanickog dobacili itd itd.....e sad nema para...a masi se daje na kasikicu.....uz redukcije vode, propagandu, ekonomsku situaciju, i prijetnje ratom masa se dresira.....smanjis plate, napravis ih robovima, nemaju gdje jos im vodu zavrnes povremen, jos malo pa ce i hrana i imas armiju zombija koji ne mogu misliti svojom glavom...splinter wrote:Ovako se konstantno zlostavlja normalan svijet i primorava da pali odavde, vjerovatno da se oslobodi što više prostora za arape il koga li već, jer kako drukčije objasniti činjenicu da su uslovi za život bili 96., 97. i tako tih godina drastično bolji nego danas.mali_balon wrote:Ovako se dresira masa.....
A oni koji misle svojom glavm kako kazes odose a takvi i ne trebaju politickim elitama njima trebau zombiji
-
izgubljena dusa
#5859 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Znaci bice vode oko 6 popodne....mali Ninja wrote:evo iz vika kazu za sahatak ce stara baba grbavica procurit...
Ni prethodni put nisu ispostovali svoje saopstenje... bilo je kasnjenje od "samo" 4-5 sati
- JThomas
#5860 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
ovo je protivustavno djelovanje i legalni terorizam, ovo. a ne izbor predsjednika suda...
-
dudlov
#5861 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Evo došla voda na malti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- mali Ninja
#5862 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
evo dosla voda, k'o da nista nije ni bilo 
- azurna_obala
#5863 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Bir' lađimali Ninja wrote:evo dosla voda, k'o da nista nije ni bilo
-
mali_balon
#5864 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Haj BA curi pomalo moze se gujca oprat i plaknut cuna/anamona poslje keksa, taman da semozemo jebat i srat....ko sto i radimo evo 20ak godina
- strong69
#5865 Re: RE: Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Apsolutno tacno!JThomas wrote:ovo je protivustavno djelovanje i legalni terorizam, ovo. a ne izbor predsjednika suda...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5866 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ima vode a nena struje
Sva sreca ima plina
Sva sreca ima plina
-
bumerangss
#5867 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Nije tacno da je mala naplata! 90% ljdi placa sve pa i vodu. Kad god odem da platim Hrasno uvijek je gužva, po 20 30 ljudi stoji u redu a dvije su blagajnice. A gdje su oni koji placaju u poštama, bankama...? Penzioneri su najredovnije platiše a najmanje placaju politicari i visoki funkcioneri telekom, elektroprivredi, raznim upravnim nadzornim odborima koji preko poznanika (politicara) u VIK-u srede na ne plate dug od više hiljada. To govorim iz iskustvaJThomas wrote:jako puno ljudi kontinuirano ne plaća, i to jeste jedan (manji) dio razloga što su govnari pred propašću.
-
izgubljena dusa
#5868 Re: RE: Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ma hajde...njima je vazno "da li njegov na mjestu" a sve ostalo je nebitno... da im familiju prokletu pomenem....mora se ono bar dvaput u hefti popisati na zivot poreznih obveznika......strong69 wrote:Apsolutno tacno!JThomas wrote:ovo je protivustavno djelovanje i legalni terorizam, ovo. a ne izbor predsjednika suda...
-
bumerangss
#5869 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
mislim da je to zbog toga što se napajate s PalaO'zone wrote:Kako volim ove Kovačićeuvijek nas preskoče ova isključenja
![]()
![]()
s mob'tela
- O'zone
- Globalni moderator
#5870 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Vaistinu napajamobumerangss wrote:mislim da je to zbog toga što se napajate s PalaO'zone wrote:Kako volim ove Kovačićeuvijek nas preskoče ova isključenja
![]()
![]()
s mob'tela
- raoul duke
#5871 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ne znam buraz ali ja bi se zapitao kakvu vodu pijem ondaO'zone wrote:Kako volim ove Kovačićeuvijek nas preskoče ova isključenja
![]()
![]()
s mob'tela
- raoul duke
#5872 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Mislim nije da se i ovako vec ne pitam
Ko zna kakva je situacija sa austrougarskim cijevima
- O'zone
- Globalni moderator
#5873 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Znam da imam kamenolom u bubregu, da grijačima na mašini za veš ni majzla ne pomaže a kamo li Calgon i da sve manje vode stane u bojler....Mislim da je OK...planinskaraoul duke wrote:Ne znam buraz ali ja bi se zapitao kakvu vodu pijem ondaO'zone wrote:Kako volim ove Kovačićeuvijek nas preskoče ova isključenja
![]()
![]()
s mob'tela
- JThomas
#5874 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
čak dvije blagajnice, i po tome si zaključio da je dobra naplata?bumerangss wrote:Nije tacno da je mala naplata! 90% ljdi placa sve pa i vodu. Kad god odem da platim Hrasno uvijek je gužva, po 20 30 ljudi stoji u redu a dvije su blagajnice. A gdje su oni koji placaju u poštama, bankama...? Penzioneri su najredovnije platiše a najmanje placaju politicari i visoki funkcioneri telekom, elektroprivredi, raznim upravnim nadzornim odborima koji preko poznanika (politicara) u VIK-u srede na ne plate dug od više hiljada. To govorim iz iskustvaJThomas wrote:jako puno ljudi kontinuirano ne plaća, i to jeste jedan (manji) dio razloga što su govnari pred propašću.
-
VjecitiStudent
#5875 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
O jutrošnjem krahu ni reda nisu napisali Avaz i naš domaćin.
#NezavisnoNovinarstvo
#NezavisnoNovinarstvo