Policija prijeti
- moa
#1 Policija prijeti
Policajac mi otvoreno rece da bi me zadavio samo da nije u uniformi. Kome da se obratim za ovu prijetnju.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2 Re: Policija prijeti
cisto sumnjam da ti je to iz cista mira rekao.... sta si ti njemu rekao?
- moa
#3 Re: Policija prijeti
Da ne treba piti kafe u kafani nego da radi. Ako je to razlog da bi me zadavio onda je otislo ovo u pm.bitanga_sa_otesa wrote:cisto sumnjam da ti je to iz cista mira rekao.... sta si ti njemu rekao?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#4 Re: Policija prijeti
Ma vala..ko te ne bi zadavio da mu prigovoris ispijanje kafe 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5 Re: Policija prijeti
provociras i onda se zalis na forumu ...
- animals
#6 Re: Policija prijeti
A pijes li ti kavu na radnom mjestu..moa wrote:Da ne treba piti kafe u kafani nego da radi. Ako je to razlog da bi me zadavio onda je otislo ovo u pm.bitanga_sa_otesa wrote:cisto sumnjam da ti je to iz cista mira rekao.... sta si ti njemu rekao?
i trebao te je namlatiti..
-
julisiz es grant
#7 Re: Policija prijeti
Je li kafana radno mjesto policajca?animals wrote:A pijes li ti kavu na radnom mjestu..moa wrote:Da ne treba piti kafe u kafani nego da radi. Ako je to razlog da bi me zadavio onda je otislo ovo u pm.bitanga_sa_otesa wrote:cisto sumnjam da ti je to iz cista mira rekao.... sta si ti njemu rekao?
i trebao te je namlatiti..
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#8 Re: Policija prijeti
Nadgledaju sumnjive....ehe...spijunska posla 
- moa
#9 Re: Policija prijeti
Vi se zajebavate a ja vas ozbiljno pitam. Obili mi auto i ja mu kazem obili mi auto a ti tu sjedis i pijes kafu, radis li ti sta. Onda mi frajko sa prstom poceo mahatininkaze zadavio bih te da nisam u uniformi i da nismo zavrsili. Ima li neka unutarnja kontrola ili neko kome se mogu zaliti na ponasanje institucija koje nRusavaju javni red i mir.
- animals
#10 Re: Policija prijeti
Jeste, njihovo radno mjesto je svugdje.. mozda su imali pauzu..julisiz es grant wrote: Je li kafana radno mjesto policajca?
nisu se opijali..
- radiša
#11 Re: Policija prijeti
trebo si mu samar opalit 
- animals
#12 Re: Policija prijeti
Ako su ti obili auto, odes u stanicu i prijavis, a ne u kafanu..moa wrote:Vi se zajebavate a ja vas ozbiljno pitam. Obili mi auto i ja mu kazem obili mi auto a ti tu sjedis i pijes kafu, radis li ti sta. Onda mi frajko sa prstom poceo mahatininkaze zadavio bih te da nisam u uniformi i da nismo zavrsili. Ima li neka unutarnja kontrola ili neko kome se mogu zaliti na ponasanje institucija koje nRusavaju javni red i mir.
jednostavno..
- moa
#13 Re: Policija prijeti
Ma i da jeste pauza zar ti smije mahati prstom i prijetiti da bi te zadavio.animals wrote:Jeste, njihovo radno mjesto je svugdje.. mozda su imali pauzu..julisiz es grant wrote: Je li kafana radno mjesto policajca?
nisu se opijali..
- Warashii
#14 Re: Policija prijeti
Naravno da ima unutrasnja kontrola, trebalo bi prijavljivati takve jer "stete ugledu" uniforme koju nose.
E sad ugled je kakav je takav je, to je vec drugi par cipela.
E sad ugled je kakav je takav je, to je vec drugi par cipela.
- animals
#15 Re: Policija prijeti
Pa vidi, svugdje i na zapadu, ne smijes prici policiji i pitati ih sta vi tu radite..moa wrote:Ma i da jeste pauza zar ti smije mahati prstom i prijetiti da bi te zadavio.animals wrote:Jeste, njihovo radno mjesto je svugdje.. mozda su imali pauzu..julisiz es grant wrote: Je li kafana radno mjesto policajca?
nisu se opijali..
nisi ti njihov nadglednik..mozes ih fino zamoliti za pomoc i to je to..
sta te interesuje sta rade.
- Drvosjeca iz Dejcica
#16 Re: Policija prijeti
Možeš prijaviti unutrašnjoj kontrli MUP-a. Samo ta opaska ti nije trebala uniformisanom licu. Možda je čovjek bio van dužnosti a po zakonu mislim da imaju pravo na jelo i piće (odmor) kao i svaki drugi insan u toku radnih sati. Ja bih recimo čovjeka počastio jelom i kafom/sokom.moa wrote:Da ne treba piti kafe u kafani nego da radi. Ako je to razlog da bi me zadavio onda je otislo ovo u pm.bitanga_sa_otesa wrote:cisto sumnjam da ti je to iz cista mira rekao.... sta si ti njemu rekao?
- Warashii
#17 Re: Policija prijeti
Apsolutno sve stoji samo ovaj nema nikakvo pravo da ovo govori pogotovo ako je u uniformi, ima kodeks ponasanja jebi ga.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Možeš prijaviti unutrašnjoj kontrli MUP-a. Samo ta opaska ti nije trebala uniformisanom licu. Možda je čovjek bio van dužnosti a po zakonu mislim da imaju pravo na jelo i piće (odmor) kao i svaki drugi insan u toku radnih sati. Ja bih recimo čovjeka počastio jelom i kafom/sokom.
Problem nasih pojedinih policajaca sto se ponasaju ko seoski serifi.
- jao_situacije
#18 Re: Policija prijeti
ja čekam terciusa da nam objasni 
-
Nepass
#19 Re: Policija prijeti
ne ponasaju se vec jesu seoski serifiWarashii wrote:Apsolutno sve stoji samo ovaj nema nikakvo pravo da ovo govori pogotovo ako je u uniformi, ima kodeks ponasanja jebi ga.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Možeš prijaviti unutrašnjoj kontrli MUP-a. Samo ta opaska ti nije trebala uniformisanom licu. Možda je čovjek bio van dužnosti a po zakonu mislim da imaju pravo na jelo i piće (odmor) kao i svaki drugi insan u toku radnih sati. Ja bih recimo čovjeka počastio jelom i kafom/sokom.
trebao si mu jarane reci da se ne krije iza uniforme
- Warashii
#20 Re: Policija prijeti
Upravo to.Nepass wrote: ne ponasaju se vec jesu seoski serifi
trebao si mu jarane reci da se ne krije iza uniforme
Sjecam se slicne stvari kada mu je policajac prijetio, pa ga ovaj pita jel to bilo privatno ili sluzbeno.
Veli ovaj njemu da je privatno a kaze mu jaran e onda ja tebi privatno jebem mater ( radilo se prijavljivanju istog unutrasnjoj kontroli pa ovaj zbog mogucnosti otkaza poceo da mu prijeti ).
- Tercius
#21 Re: Policija prijeti
jao_situacije wrote:ja čekam terciusa da nam objasni
Valjda je jos policija jedina sluzba gdje njihove radnike mozes presresti bilo gdje i bilo kada, i istresti iz sebe sve sto te tisti u zivotu od 92-ge pa do danas, opozivajuci se na ljudska prava i slobode, i tako rasterecen odsetati do foruma pa srat malo o tome...
- jao_situacije
#22 Re: Policija prijeti
Tercius wrote:jao_situacije wrote:ja čekam terciusa da nam objasni![]()
![]()
Valjda je jos policija jedina sluzba gdje njihove radnike mozes presresti bilo gdje i bilo kada, i istresti iz sebe sve sto te tisti u zivotu od 92-ge pa do danas, opozivajuci se na ljudska prava i slobode, i tako rasterecen odsetati do foruma pa srat malo o tome...
- muha_sa
#24 Re: Policija prijeti
treba vama (nama) jedan Jažic Sulejman
stariji znaju ko je Jaža
stariji znaju ko je Jaža
- Drvosjeca iz Dejcica
#25 Re: Policija prijeti
Ok stoji da su pojedini policajci ovakvi ili onakvi ali ne kontam šta je tim dobacivanjem službenoj osobi htio postići? Taman da je taj policajac cijeli dan sjedio tu i ispijao kafe nije njegovo da dobacuje policiji. Možda je taj službenik bio po zadatku tu, možda je bio izvan službe, vraćao se kući....lupam i ja sada i nagađam. Koliko puta sam u ćevabdžinici vidio policiju da jede. Koliko znam po zakonu o radu i kolektivnom ugovoru za policiju isti imaju pravo na 30 minuta pauze u toku 8 radnih sati kao i ostali radnici. Mislim da je problem u našoj nadobudnosti i mentalitetu. Svi sve znaju, razumiju se u svaki klinac, osjećaju se prozvanim i kompetentnim da sude drugima i kada treba i kada ne treba.Warashii wrote:Apsolutno sve stoji samo ovaj nema nikakvo pravo da ovo govori pogotovo ako je u uniformi, ima kodeks ponasanja jebi ga.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Možeš prijaviti unutrašnjoj kontrli MUP-a. Samo ta opaska ti nije trebala uniformisanom licu. Možda je čovjek bio van dužnosti a po zakonu mislim da imaju pravo na jelo i piće (odmor) kao i svaki drugi insan u toku radnih sati. Ja bih recimo čovjeka počastio jelom i kafom/sokom.