Poginuli sarajevski branioci...
-
Max.Cherry
Jah... nek' im je rahmet svima... i spokoj dusi.
Tuzno ovo brate. Tuzno.
Tuzno ovo brate. Tuzno.
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
Nazalost, pronadjoh tridesetak imena. Sa nekima od njih sam dijelio posljednu cigaretu, lanc paket i posljednjih trideset metaka.
Rahmet, vjecni pokoj i slava im.
Rahmet, vjecni pokoj i slava im.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Meni se čini da su ovdje i umrli i poginuli branioci BiH, bar prema mojoj rodbini.
Gdje prijaviti manje greške u podacima?
Rahmet, pokoj i slava svima!
Gdje prijaviti manje greške u podacima?
Rahmet, pokoj i slava svima!
-
Max.Cherry
Bezobrazluk čisti. Prvo, proslava Nove godine je čista ubleha, ali hajde, čitav svijet slavi pa i mali Mujo mora... Drugo, ako je već slavimo, zašto srpska kobila...? Treće, toliki mladi bendovi željni dokazivanja a pametni Drina plaća polovne đaltare da nam kedere udaraju...BELLUNO wrote:Ni meni ali vidim zabavlja vas tijana dapcevic svasta na skenderiji kao da nema drugih pjevacica svasta.
Joj Bože moj kako propada ova nazovi-država za koje su ti silni ljudi dali svoje živote...
-
T
Ne bi bilo lose, da napisemo svako ime koje primjetimo da nedstaje na spisku, zajedno sa svim pripadajucim podacima koje znamo. Mozda ova tema moze uticati da do nekoga dodju ti podaci, da ih provjeri i na kraju da dopuni spisak. Ako je zlocin to sto su ti ljudi poginuli, zlocin bi bio i da ih zaboravimo.flora.sa wrote:nisam nasla jednog prijatelja na spsiku...
poginuo je 30.septembra 1995..
- flora.sa
Bećirović (Ismet) SaidT wrote:Ne bi bilo lose, da napisemo svako ime koje primjetimo da nedstaje na spisku, zajedno sa svim pripadajucim podacima koje znamo. Mozda ova tema moze uticati da do nekoga dodju ti podaci, da ih provjeri i na kraju da dopuni spisak. Ako je zlocin to sto su ti ljudi poginuli, zlocin bi bio i da ih zaboravimo.flora.sa wrote:nisam nasla jednog prijatelja na spsiku...
poginuo je 30.septembra 1995..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
prica o srpskim pjevacicama i alkoholu fakat ne ide u prilog...
prvo, ovo je spisak BRANITELJA BOSNE I HERCEGOVINE ne irana iraka ili afganistana...
drugo, ovu zemlju su branila gradska djeca (gradska mozgom ne adresom stanovanja) kojoj nije bilo bitno ko se kako zove....
serete ko foke, a niste pregledali ni spisak slova A do samog kraja..
manite se politike i dizanja tenzija, pustite mrtve da pocivaju u miru....
prvo, ovo je spisak BRANITELJA BOSNE I HERCEGOVINE ne irana iraka ili afganistana...
drugo, ovu zemlju su branila gradska djeca (gradska mozgom ne adresom stanovanja) kojoj nije bilo bitno ko se kako zove....
serete ko foke, a niste pregledali ni spisak slova A do samog kraja..
eki to....ANĐELIĆ DUBRAVKO (NIKOLA) (1961-1993)
ANTONIĆ VELIBOR (BOGDAN) (1964-1992)
ANTULEVIĆ DARKO (LAZAR) (1974-1994)
ARAPOVIĆ
ZORAN (LADISLAV) (1967-1993)
manite se politike i dizanja tenzija, pustite mrtve da pocivaju u miru....