Prije 10-15 min oko 10-ak pucnjeva preko puta mene na Dobrinji 2 (bulevar)
Dosla policija, dosla hitna, zamotase jednog, drugog malo dalje iza coska pretresaju i lijevo i desno se okupilo po 20-ak gradjana ko da igra mecka sto bi rekli stari...
I nikom nista, sve se evo nastavlja odvijati opet "normlno"
Sutra ce pustit jednog iz bolnice, jednog iz policije, avaz ce po mogucnosti sto krvaviju sliku objaviti a vi cete se pokrviti oko avaza i Lagumdzije opet ...
Opet pucacina
-
Majstorinho
#4 Re: Opet pucacina
Ko ti je kriv kad zivis na Dobrinji?atko wrote:Prije 10-15 min oko 10-ak pucnjeva preko puta mene na Dobrinji 2 (bulevar)
Dosla policija, dosla hitna, zamotase jednog, drugog malo dalje iza coska pretresaju i lijevo i desno se okupilo po 20-ak gradjana ko da igra mecka sto bi rekli stari...
Sutra ce pustit jednog iz bolnice, jednog iz policije, avaz ce po mogucnosti sto krvaviju sliku objaviti a vi cete se pokrviti oko avaza i Lagumdzije opet ...
- atko
#5 Re: Opet pucacina
iiiii...? koji je smisao ove tvoje "genijalne" izjave?Majstorinho wrote:Ko ti je kriv kad zivis na Dobrinji?atko wrote:Prije 10-15 min oko 10-ak pucnjeva preko puta mene na Dobrinji 2 (bulevar)
Jel to nesto drugacije na Ciglanama, Skenderiji, Starom Gradu, Grbavici... nazalost nije.