Rekose mi taksisti da je ovaj put neki narkomanski okrsaj, ali opet vjerovati sarajevo-taxi-u
Nova pucnjava u Sarajevu
- chengaba
#1 Nova pucnjava u Sarajevu
Evo opet upucan neko sa dva metka (mislim u nogu) kod dzamije ispod Fakulteta Islamskih Nauka.
Rekose mi taksisti da je ovaj put neki narkomanski okrsaj, ali opet vjerovati sarajevo-taxi-u

- Van Halen
#2 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
Pa što onda slušaš šta ti kaže taj taxista ako mu ne vjeruješ?
-
ChupoJasa
#3 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
mislim stvarno... ne mogu da vjerujem...Van Halen wrote:Pa što onda slušaš šta ti kaže taj taxista ako mu ne vjeruješ?
važnije je postalo koga slušaš nego, što je neko upucan...
ma kad skontaš trebamo se samo pucati...
- AVNOJ
#4 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
ne, ne nisu ti oni sto lazu oni su oni sto su skupiChupoJasa wrote:mislim stvarno... ne mogu da vjerujem...Van Halen wrote:Pa što onda slušaš šta ti kaže taj taxista ako mu ne vjeruješ?
važnije je postalo koga slušaš nego, što je neko upucan...
ma kad skontaš trebamo se samo pucati...
- chengaba
#5 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
A trebao sam mozda otici do policajaca sto vrse uvidaj i vuci ih za rukav?Van Halen wrote:Pa što onda slušaš šta ti kaže taj taxista ako mu ne vjeruješ?
Igrom slucaja sam se zadesio na taxi stajalistu kad sam skont'o da je neko propucan, a vid' cuda, tamo su stajali taksisti
- karanana
#6 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
u 2009. godini svim revolverasima zelim da budu sto precizniji i da ne pucaju jedni drugima u noge, nego negdje malo visocije.
- Bullet Tooth Tony
#7 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
Zatvorena ulica bila citava, kasnije prolazio stoji krv jos uvijek a sta je bilo pojma nemam 
- hakazvaka
#8 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
aa gdje to jos stoje taxisti na taxi stajalistu ?chengaba wrote:A trebao sam mozda otici do policajaca sto vrse uvidaj i vuci ih za rukav?Van Halen wrote:Pa što onda slušaš šta ti kaže taj taxista ako mu ne vjeruješ?
Igrom slucaja sam se zadesio na taxi stajalistu kad sam skont'o da je neko propucan, a vid' cuda, tamo su stajali taksisti![]()
![]()
![]()
-
LSD
#9 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
Ma neka nama naših narkomana,nek su oni živi i zdravi nama još 10 godina najmanje...Sarajevo je dovoljno široko za sve ljude
...i nek su se malo popucali-šta fali ? i to je za ljude....bolje da se pucaju po ulicama i uveseljavaju prolaznike nego da se drogiraju.
-
dimu
#10 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
eno imate u novinama, frajer pucao jer su ga napala nekakva dvojica "mangupa" poznatih policiji. imao dozvolu za pistolj...
steta sto im nije u glavu pucao...
- piper82
#11 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
pa puco bi on da si mu reko da ces ti odlezat za njegadimu wrote:eno imate u novinama, frajer pucao jer su ga napala nekakva dvojica "mangupa" poznatih policiji. imao dozvolu za pistolj...
-
bierkof
#12 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
Kako pravosudje reaguje u ovakvim slucajevima? Da li ce frajera optuziti zbog upotrebe oruzija ili nesto takvo.
Pitam ovo zato sto nisam bas upucen. Ako imas dozvolu za nosenje vatrenog oruzija, zanima me sta kada dodje do upotrebe, recimo u odbrani kao u ovom slucaju pa dodje do ranjavanja ili smrti...
Pitam ovo zato sto nisam bas upucen. Ako imas dozvolu za nosenje vatrenog oruzija, zanima me sta kada dodje do upotrebe, recimo u odbrani kao u ovom slucaju pa dodje do ranjavanja ili smrti...
-
♥ Julianna ♥
#13 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
Rizikuješ optužbu za prekoračenje nužne odbrane, ukoliko odbrana nije bila srazmjerna napadu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
pucaj i bodi samo niže pojasa
preporučujem koljeno
ali treba biti smiren u takvim stituacjvama

preporučujem koljeno
ali treba biti smiren u takvim stituacjvama
- vjesticanametli
#15 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
ćuj kod ĐŽamije

-
♥ Julianna ♥
#16 Re: Nova pucnjava u Sarajevu
Je li i tebe nervira dibidus gramatička nepravilnost?vjesticanametli wrote:ćuj kod ĐŽamije![]()