Nekadasnje Sarajevo
- Kaktusssss
Jes, jes water u pravu si....
kako sam mogao zaboraviti Cumez, eh covjece jes mi sjedala kafa koju si tamo mogao popiti.....

-
No_Comment
Jeli ono bila sa rahat lokumomKaktusssss wrote:Jes, jes water u pravu si....kako sam mogao zaboraviti Cumez, eh covjece jes mi sjedala kafa koju si tamo mogao popiti.....
![]()
- Kaktusssss
ExSarajevo,
Mi se onda garant znamo covjece
Jeli isla flasa u krug iza Arta?

Mi se onda garant znamo covjece
Jeli isla flasa u krug iza Arta?
- Kaktusssss
Upravo ta, a posluzivao je onaj djedica u francuziciNo_Comment wrote:Jeli ono bila sa rahat lokumomKaktusssss wrote:Jes, jes water u pravu si....kako sam mogao zaboraviti Cumez, eh covjece jes mi sjedala kafa koju si tamo mogao popiti.....
![]()
-
No_Comment
Eh nas je posluzivala Mina...Kaktusssss wrote:Upravo ta, a posluzivao je onaj djedica u francuziciNo_Comment wrote:Jeli ono bila sa rahat lokumomKaktusssss wrote:Jes, jes water u pravu si....kako sam mogao zaboraviti Cumez, eh covjece jes mi sjedala kafa koju si tamo mogao popiti.....
![]()
![]()
...Mi smo svaki da ocekivali kada ce pasti iza sanka
-
ExSarajevo
Ma HAOS!!! Jesam, uvijek smo pili crveno vino, cak smo i pili na drugom kraju Skenderije, gledali tramvaje i autobuse kako prolaze. Mozda se onda sjecas; Edin Jusic, Meho, Dejana, Cicak, Lepa, Dejan, Boris, Igor, Branka, Neso, Zlaja, Agi (Goran - Pengvin), Mane i njegov brat Srdzan (Crni), Sergei, Sanja ? Nemogu da se sjecam vise imenaKaktusssss wrote:ExSarajevo,
Mi se onda garant znamo covjece![]()
Jeli isla flasa u krug iza Arta?![]()
![]()
-
breka
"Likovi?.....eeeeee......ja sta se moglo faca po tim kafanama vidjet a i pred njima. Naveo bih samo par. Legendarnog Muhu sto je drzao kafanu u likovnoj akademiji. Samo se kafe i bez alkoholna pica prodaju a on po cijeli dan s laktom na sanku sa par svojih havera zestu dere iz fildzana "
muhu sam imao priliku upoznati u londonu, a znam i masu prica od raje sa akademije. zestok lik
muhu sam imao priliku upoznati u londonu, a znam i masu prica od raje sa akademije. zestok lik
-
The_Fluid
breka wrote:sjecal se ko toplih sendvica kod lucifera?
joj da mi ih je okusiti sada
naravno, odlicni su bili, kao i oni dugi u bagetama, kad se recimo tek joker otvorio, ili kapri sendvici ili piletina u maestru, ili prve pice kod cicka preko puta markala pijace, ili pice u fokus piceriji, na carsiji, cini mi se da se tako zvala
-
mamica papucarka
gdje ono bi Luciferrrrrrrbreka wrote:joj
gdje sam ja a gdje je lucifer sada
depra
-
Santos
Jel iko iso u Aero klub na obali.Cupo konobar.Sou.Znalo se nakon 24 zatvorit samo za odabrane a onda udri do zore.Prvi Rock kafic mi je bio Djerdan pa onda Mod.Volio sam ici u Mod po meni su imali najbolji izbor zikamu.E pa Kuk Zub nije vikend proso bez marisane.
- zena21
Hm, ja sam u "svoje vrijeme"
najcesce izlazila u CDA i SOS
U Art na Skenderiji sam "morala" ici sa jaranicom iz razreda koja se furala na metal i bila zaljubljena u nakog lika duge, pesinave kose koji je visio tamo
Poslije Teatar - Tito
, do ranih jutarnjih sati

U Art na Skenderiji sam "morala" ici sa jaranicom iz razreda koja se furala na metal i bila zaljubljena u nakog lika duge, pesinave kose koji je visio tamo
Poslije Teatar - Tito
-
urbanagerila
Joj dobre teme ... dok sam sve procitao .... mislim da se zaboravila pomenuti Posta kod BBa i Kabare, a nije mane ni Radio klubu iznad Crvene Galerije ... ali svake godine neka nova kota je bila aktuelna .... 
-
Nancy Drew
-
mamica papucarka
a Zvonourbanagerila wrote:Joj dobre teme ... dok sam sve procitao .... mislim da se zaboravila pomenuti Posta kod BBa i Kabare, a nije mane ni Radio klubu iznad Crvene Galerije ... ali svake godine neka nova kota je bila aktuelna ....
Gerilac, ja ti i Zena21 smo izlazili na ista mjesta.
-
mamica papucarka
ne znam jel se sjecas svjetla u Teatru.zena21 wrote:Hm, ja sam u "svoje vrijeme"najcesce izlazila u CDA i SOS
U Art na Skenderiji sam "morala" ici sa jaranicom iz razreda koja se furala na metal i bila zaljubljena u nakog lika duge, pesinave kose koji je visio tamo![]()
![]()
Poslije Teatar - Tito, do ranih jutarnjih sati
![]()
-
Nancy Drew
- zena21
Ma jasta radimamica 31 wrote:ne znam jel se sjecas svjetla u Teatru.zena21 wrote:Hm, ja sam u "svoje vrijeme"najcesce izlazila u CDA i SOS
U Art na Skenderiji sam "morala" ici sa jaranicom iz razreda koja se furala na metal i bila zaljubljena u nakog lika duge, pesinave kose koji je visio tamo![]()
![]()
Poslije Teatar - Tito, do ranih jutarnjih sati
![]()
Sve se ukaze ispod majice
![]()
![]()
A i navlake ako ih imas na zubima, cudno svjetlucaju
- zena21
Ko zna mamice, mozda nam se Urbani nabaciv'o u mladjim danimamamica 31 wrote:a Zvonourbanagerila wrote:Joj dobre teme ... dok sam sve procitao .... mislim da se zaboravila pomenuti Posta kod BBa i Kabare, a nije mane ni Radio klubu iznad Crvene Galerije ... ali svake godine neka nova kota je bila aktuelna ....![]()
Gerilac, ja ti i Zena21 smo izlazili na ista mjesta.Samo sto sam ja koju godinu mladja od vas dvoje
(jest mi drraago)
Ah, to su bili dani...