Veceras je zadnji put da sam nesto u Montani porucio, prosli put sam cekao sat vremena, sada vec ravno 80 minuta cekam na dostavu
Najbolja Pizza u Sarajevu
-
MrShadow
#1 Najbolja Pizza u Sarajevu
Moze preporuke, ali da imaju i ok dostavu
Veceras je zadnji put da sam nesto u Montani porucio, prosli put sam cekao sat vremena, sada vec ravno 80 minuta cekam na dostavu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Meni U2 brzo dođe, doduše i blizu smo i zadovoljna sam uslugom. Mada, nisam neki ljubitelj pice pa da sad padam u nesvjest. Montana se predugo čeka uvijek, tačno.MrShadow wrote:Moze preporuke, ali da imaju i ok dostavu
- O'zone
- Globalni moderator
#3 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Supruga, klinjo i ja jučer bili u SCC i hoće mali palačinak a i hanumi se ćefnula pica pa haj da uzmu u Montani. Prvo čekaš u redu kao da je džabe al haj nema veze popularno mjesto dobra klopa zar ne? Onda nam djevojka kad smo došli na red kaže čeka se 25 minuta da bude gotovo. Haj nema veze gužva je vikend hoće ljudi tu da jedu dobra klopa.MrShadow wrote:Moze preporuke, ali da imaju i ok dostavu
Nakon 25 minuta supruga preuzima pizzu i palačinak koji su hladni kao da su bili u frižideru (ne znam kako) Pizza liči na sve osim na pizzu drvenasti tanki komad tjesta koji se ne može ni zagristi koliko je tvrd sa tragovima gljiva i paprike (naručila vegetarijanu) i to je to.
Sve mi je jasno ali mi nikako nije jasno kako hladna pizza
Montana ćao.
- SmokingMan
#4 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Kupovao sam pice,sve dok ih i sam nisam naučio pripremati.Tako da ti prpeporučujem okretanje domaćoj varijanti,nema većeg gušta,pa još pozoveš djevojku,eventualno najboljeg prijatelja...
-
MrShadow
#5 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
evo vratio sam dostavljaca montane s vrata veceras nakon 90 min cekanja 
- vješalica
#6 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Ak cekate 90minuta i dobijete hladno jelo,ko je onda tesrece da dobije vruce?
- Reisova
#7 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
100% Piccolo Mondo na Marijin dvoru iza SCC.a.... stvarno dobra i ne stede sa svime 
- dječak sa šibicama
#8 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Knez, prava sunka.
-
ibroDirka
#9 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
vješalica wrote:Ak cekate 90minuta i dobijete hladno jelo,ko je onda tesrece da dobije vruce?
ah jbte pa jel u Veneciju isao da je pokupi i da ti je donese?
- and
#10 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
ne znam dal dostavljaju,ali mi je najbolja galija
-
No-Name
#11 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
U2 Kulovića 13 drugi iz pravca pošte
- Qler
#12 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Juce hocemo nesto da narucimo i kaze zena hajde casper imaju neke corbe. I odem na stranicu pise za novi grad zovi taj broj. Ja na Dobrinji. Nazovem, narucim meni se cini corba, hamburger, hot dog, pomfrit i meni se cini lazanje ne sjecam se sta je jos bilo... Kaze,e ne moze, mala ti narudzba za Dobrinju. Minimum 30KM... Od mene mahanje imaju...
- starii
#13 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
pizza u Montani samo za prave bošnjake koji znaju sta hoceO'zone wrote:Supruga, klinjo i ja jučer bili u SCC i hoće mali palačinak a i hanumi se ćefnula pica pa haj da uzmu u Montani. Prvo čekaš u redu kao da je džabe al haj nema veze popularno mjesto dobra klopa zar ne? Onda nam djevojka kad smo došli na red kaže čeka se 25 minuta da bude gotovo. Haj nema veze gužva je vikend hoće ljudi tu da jedu dobra klopa.MrShadow wrote:Moze preporuke, ali da imaju i ok dostavu
Nakon 25 minuta supruga preuzima pizzu i palačinak koji su hladni kao da su bili u frižideru (ne znam kako) Pizza liči na sve osim na pizzu drvenasti tanki komad tjesta koji se ne može ni zagristi koliko je tvrd sa tragovima gljiva i paprike (naručila vegetarijanu) i to je to.
Sve mi je jasno ali mi nikako nije jasno kako hladna pizzaNikad nigdje nisam dobio hladno jelo osim ako nije trebalo da bude takvo.
Montana ćao.
- O'zone
- Globalni moderator
#14 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
@starii ne vuci me za jezikstarii wrote:pizza u Montani samo za prave bošnjake koji znaju sta hoceO'zone wrote:Supruga, klinjo i ja jučer bili u SCC i hoće mali palačinak a i hanumi se ćefnula pica pa haj da uzmu u Montani. Prvo čekaš u redu kao da je džabe al haj nema veze popularno mjesto dobra klopa zar ne? Onda nam djevojka kad smo došli na red kaže čeka se 25 minuta da bude gotovo. Haj nema veze gužva je vikend hoće ljudi tu da jedu dobra klopa.MrShadow wrote:Moze preporuke, ali da imaju i ok dostavu
Sve mi je jasno ali mi nikako nije jasno kako hladna pizzaNikad nigdje nisam dobio hladno jelo osim ako nije trebalo da bude takvo.
Montana ćao.
-
Kontas?!
#15 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Terrazza u Štorssmayerovoj. Italiana.
- karanana
#16 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
vec sam na drugoj temi napisao....montana ce sama sebi glave doci.
u scc-u svi imamo isto iskustvo. ok, guzva jebi ga, sta ces....jedino da otvori jos jedan prostor ili na neki drugi nacin poveca kapacitet....
ali narudzbe za dostave.....prvo sto telefoni cesto ne rade ili su prezauzeti a onda sporost dostave. ok, posla ima, hvala bogu.....ali taj sistem dostave mozes popraviti. otvori prostor u nekoj rupi i samo pravi narudzbe ako ti vec ide.
u scc-u svi imamo isto iskustvo. ok, guzva jebi ga, sta ces....jedino da otvori jos jedan prostor ili na neki drugi nacin poveca kapacitet....
ali narudzbe za dostave.....prvo sto telefoni cesto ne rade ili su prezauzeti a onda sporost dostave. ok, posla ima, hvala bogu.....ali taj sistem dostave mozes popraviti. otvori prostor u nekoj rupi i samo pravi narudzbe ako ti vec ide.
- alphonse kauders
#17 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Reisova wrote:100% Piccolo Mondo na Marijin dvoru iza SCC.a.... stvarno dobra i ne stede sa svime
Inače je ovaj restoran za picu i pastu prva liga, jeo nekoliko puta, zasad nijednom fula
- OldMayor
#18 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
To je standarno nas problem.karanana wrote:vec sam na drugoj temi napisao....montana ce sama sebi glave doci.
Poveca mu se posao, umjesto da zaposli jos ljudi, on taj posao rasporedi na postojece naravno za istu platu. Konta, ustedio sam. Nakon nekoliko mjeseci, ljudi pucaju ne znaju gdje udaraju, onda skontaju ma jebi se ti gazda, radim duplo vise za isto kesa, onda krece zabusavanje... I zato onda imas to da cim nema sefa, nit se ko javlja na telefon ni nista. Zasto bi?
Nije jedan fast food propao zbog ovog...il neki drugi biznis.
- makse seljanko makse
#19 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Montana mi je prije dobra bila al ona na Kovacicima,jeo sam i u SCC-u al ono tamo je meni licno patnja.
Ne zelim da cekam u redu 20 min da narucim da jedem.NJima svaka cast sto rade i treba tako al ja ako hocu njihovu pizzu onda pravac Kovacici jer od dostave nema nista,cekas je ko jagnje iz Jablanice da dodje,
Preporuka za Piccolo Mondo iza SCC-a,pizza je fakat dobra.
Havana na malti

Ne zelim da cekam u redu 20 min da narucim da jedem.NJima svaka cast sto rade i treba tako al ja ako hocu njihovu pizzu onda pravac Kovacici jer od dostave nema nista,cekas je ko jagnje iz Jablanice da dodje,
Preporuka za Piccolo Mondo iza SCC-a,pizza je fakat dobra.
Havana na malti
- dječak sa šibicama
#20 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Ne znam za taj na Malti, ovaj na Ciglanama Casper, od mene ima cistu peticu.Qler wrote:Juce hocemo nesto da narucimo i kaze zena hajde casper imaju neke corbe. I odem na stranicu pise za novi grad zovi taj broj. Ja na Dobrinji. Nazovem, narucim meni se cini corba, hamburger, hot dog, pomfrit i meni se cini lazanje ne sjecam se sta je jos bilo... Kaze,e ne moze, mala ti narudzba za Dobrinju. Minimum 30KM... Od mene mahanje imaju...
Dodju mi i za narudzbu manju od 10 km, istima blizu sam im relativno. Hrana im je za neke restoranske norme odlicna, kako koje jelo istina, recimo cordon blue ili paprike/cufte su za pet plus i definitivno za te pare tako dobro jelo neces nigdje drugo naci, dok sam lazanje jednom pojeo do pola i bacio cukama kod kontejnera jer im je okus bio nikakav.
Pizze sam probao, solidne su, posebno ove male. Cim narucis srednju ili veliku, vec je tvrda, valjda manja pizza pa manje tijesta i ne prepece se.
I cevapi su im solidni, pljeska jos bolja.
- Altsa
#21 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
kako 5 kad si sve skoro il bacio cukama ili je pretvrdo il solidnodječak sa šibicama wrote:Ne znam za taj na Malti, ovaj na Ciglanama Casper, od mene ima cistu peticu.Qler wrote:Juce hocemo nesto da narucimo i kaze zena hajde casper imaju neke corbe. I odem na stranicu pise za novi grad zovi taj broj. Ja na Dobrinji. Nazovem, narucim meni se cini corba, hamburger, hot dog, pomfrit i meni se cini lazanje ne sjecam se sta je jos bilo... Kaze,e ne moze, mala ti narudzba za Dobrinju. Minimum 30KM... Od mene mahanje imaju...
Dodju mi i za narudzbu manju od 10 km, istima blizu sam im relativno. Hrana im je za neke restoranske norme odlicna, kako koje jelo istina, recimo cordon blue ili paprike/cufte su za pet plus i definitivno za te pare tako dobro jelo neces nigdje drugo naci, dok sam lazanje jednom pojeo do pola i bacio cukama kod kontejnera jer im je okus bio nikakav.
Pizze sam probao, solidne su, posebno ove male. Cim narucis srednju ili veliku, vec je tvrda, valjda manja pizza pa manje tijesta i ne prepece se.
I cevapi su im solidni, pljeska jos bolja.
- dječak sa šibicama
#22 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Kazem, lazanje sam dao cukama, a pizza ako je velika tvrda je.
Ono sto ja volim pojesti kod njih, za cistu je peticu. Nisu sva jela jednako dobra, pa nije to elitni restoran.
Ono sto ja volim pojesti kod njih, za cistu je peticu. Nisu sva jela jednako dobra, pa nije to elitni restoran.
- duga puska
#23 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Casper je upravo za koncept koji njeguje jako pristojan.Kvalitet-cijena-dostava su skroz na korektnom nivou, a nismo im bas ni blizu...
-
savsvoj
#24 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Najveci problem montane je sto nece ti niko reci ceka se dugo, samo moze i cekaj ti sat, dva dok ko donose ja nisam imao problem da dobijem ista hladno al nakon 2 sata komotno i hladno moze donjet.karanana wrote:vec sam na drugoj temi napisao....montana ce sama sebi glave doci.
- john smith
#25 Re: Najbolja Pizza u Sarajevu
Meni se sviđa kapričoza u Romi, mislim dobra je u odnosu na druge sarajevske pizze. Nisam još jeo pizzu u Piccolo Mondo ali ću probati prvom prilikom. Inaće, gdje god sam jeo picu u Sarajevu malo je reć da sam se razočarao. Zar je toliki problem otići u Italiju i naučiti kako se pravi prava italijanska pizza? Dobro, treba naći odgovarajuću zamjenu za šunku ali meni je svakako najbolja italijanska pizza kvatroformađi. Ima li iko u Sarajevu da zna kako se ova pizza pravi? Iko?