Najbolja pizza u SA?
- VenomousV
#276 Re: Najbolja pizza u SA?
pizza party u staklenom ima super pizzu a cijene vise nego dobre 
- BHF_Manijak
#277 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa jesam li ja reko da su te cijene ok?!VjecitiStudent wrote:
Kako onda cevapi izadjose na 7km, ili obicna kafa u gradu na 2-3km, potpuno neprimjereno bh. standardu?
Skupo ili ne, u Vapianu vazda ima raje. Ako nista drugo, postavljen je standard na sta pizza treba da lici.
-
ig78sa
#278 Re: Najbolja pizza u SA?
ma_hajde wrote:GALIJA, POTPISUJEM!!uvijek dobar post wrote:najbolja ali i najskuplja pica u gradu je u Galiji na Čobaniji!
u pomodorinu ovaj potrovanu tj današnjoj primaveri je odlična pica takođe, ali kad je radi zoka...
ostale pizzerije prosjek!
-
Crvena.Papricica
#279 Re: Najbolja pizza u SA?
Moze li mi neko napisati broj pizzerije Dino? Ali ne onaj što počinje sa 234 jer je ta linija u kvaru. 
- BHF_Manijak
#280 Re: Najbolja pizza u SA?
663-195Crvena.Papricica wrote:Moze li mi neko napisati broj pizzerije Dino? Ali ne onaj što počinje sa 234 jer je ta linija u kvaru.
Picerija Dino ali na Malti, rade ja mislim jos, pa pozuri!
- smak
#281 Re: Najbolja pizza u SA?
Pizzerija Dino na Dobrinji ima najbolji pizzu u gradu 
-
akcija007
#282 Re: Najbolja pizza u SA?
za mene najbolja pizza u gradu je u pekari Mahir na Kovacima
- BHF_Manijak
#283 Re: Najbolja pizza u SA?
smak wrote:Pizzerija Dino na Dobrinji ima najbolji pizzu u gradu
Bas kvalitetna pizza, ne stede ljudi fakat na "materijalu" za pizzu, dosta sira stave, gljiva, salame, ili s cim vec narucis...Takodjer spomeno bih pizzu u BBI na zadnjem spratu, mislim da se pizzeria pinochio zove, izgleda kao da se ne mozes najesti, no fakat je odlicna!
-
Crvena.Papricica
#284 Re: Najbolja pizza u SA?
Ta mi je i trebala. Tenk ju.BHF_Manijak wrote: 663-195
Picerija Dino ali na Malti, rade ja mislim jos, pa pozuri!
- Troll_Happens
#285 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni su najbolje one kupovne Jami pizze, inace ih slabo i jedem... ali mislim da su pretjerali sa cijenama. Ali s obzirom da narod kupuje i da je puno uvijek bilo BBI ili neki drugi restoran predvidjam da ce se trend povecanja cijena nastaviti...
ne kaze se dzabe dok je ovaca bice i vune...
- jyqan
#286 Re: Najbolja pizza u SA?
jednom naručio u galiji za ponijet
došao ja po picu, dao 10 km, poslije se i žena i ja ibretili koja grozota, tri puta bolja uzet jami smrznutu
možda sam ja naletio na izuzetak, al za ono ne isplati platiti onu cijenu
došao ja po picu, dao 10 km, poslije se i žena i ja ibretili koja grozota, tri puta bolja uzet jami smrznutu
možda sam ja naletio na izuzetak, al za ono ne isplati platiti onu cijenu
- karanana
#287 Re: Najbolja pizza u SA?
najbolja "podloga" za dobru pizzu je jami margarita. super tijesto, veca nego ledo na primjer. fino je peces u rerni na 200-220 jedno 10 minuta, onda nabacis gastro merak pikant kobasice, natrpas naherendanim sirom, izvadis kad se to sve istopi i zapece i uzivas uz kecap, majonezu, ljute feferone i tabasco sos.
medjutim skupa zajebancija. samo "podloga" kosta 3 marke. a kamoli sudzuka, sir i struja. izadje te pizza 6-7 maraka, skoro ko u restoranu. ali dobra bude.
galija - precijenjena. nisam bio odavno, ali uopste mi nema ukus pizze.
mahir je meni dobar. moram tog dinu probati. jeli ono kod dine ima ona sa pilecim prsima i bijelim sosom?
medjutim skupa zajebancija. samo "podloga" kosta 3 marke. a kamoli sudzuka, sir i struja. izadje te pizza 6-7 maraka, skoro ko u restoranu. ali dobra bude.
mahir je meni dobar. moram tog dinu probati. jeli ono kod dine ima ona sa pilecim prsima i bijelim sosom?
- otherside
#288 Re: Najbolja pizza u SA?
meni je pizza u galiji odlicna. jedina pizza koju pojedem bez osjecaja tega od 5 kg nakon 15 minuta.
i pizza company
i pizza company
- BHF_Manijak
#289 Re: Najbolja pizza u SA?
Probaj Dininu, neces se pokajati! Margarita velika je 6KM, za razliku od vecine u gradu cak i jeftina, ali dobra je pravo, kako gore rekoh ne stedi lik na "materijalu", dosta sira, taman kecapa!karanana wrote:najbolja "podloga" za dobru pizzu je jami margarita. super tijesto, veca nego ledo na primjer. fino je peces u rerni na 200-220 jedno 10 minuta, onda nabacis gastro merak pikant kobasice, natrpas naherendanim sirom, izvadis kad se to sve istopi i zapece i uzivas uz kecap, majonezu, ljute feferone i tabasco sos.
ne kontam bas najbolje ovo za Jami i BBI, jel mislis na opcenito da su pretjerali sa cijenama pizze u BBi ili ostalim picerijama ili da Jamijeve pozze sluze u BBI, ne bas najbolje konstruisana recenica ili je do mog kontanja!Jedan001 wrote:Meni su najbolje one kupovne Jami pizze, inace ih slabo i jedem... ali mislim da su pretjerali sa cijenama. Ali s obzirom da narod kupuje i da je puno uvijek bilo BBI ili neki drugi restoran predvidjam da ce se trend povecanja cijena nastaviti...
- cyprus
#290 Re: Najbolja pizza u SA?
Kod Age 
- Troll_Happens
#291 Re: Najbolja pizza u SA?
htio sam reci da i Jami pizze smekaju dobro i da nisu toliko skupe za razliku od ovih nasih profitera koji samo hoce da te oderu... najbolji primjer su nasi pijacari koji na pijacama spinat i boraniju za ramazan deru jer znaju da se najvise pite prave.. ko ce ako nece svoj svog derat....BHF_Manijak wrote:ne kontam bas najbolje ovo za Jami i BBI, jel mislis na opcenito da su pretjerali sa cijenama pizze u BBi ili ostalim picerijama ili da Jamijeve pozze sluze u BBI, ne bas najbolje konstruisana recenica ili je do mog kontanja!Jedan001 wrote:Meni su najbolje one kupovne Jami pizze, inace ih slabo i jedem... ali mislim da su pretjerali sa cijenama. Ali s obzirom da narod kupuje i da je puno uvijek bilo BBI ili neki drugi restoran predvidjam da ce se trend povecanja cijena nastaviti...
-
suljke
#292 Re: Najbolja pizza u SA?
Najbolji DONER je na Ilidži kod pijace
Tu se zavrsava sva diskusija o donerima
Tu se zavrsava sva diskusija o donerima
- MedenoSrce
#294 Re: Najbolja pizza u SA?
Najbolja pizza je u tratoriji Uno kod III gimnazije.
- BHF_Manijak
#295 Re: Najbolja pizza u SA?
Razumijem i da je stvar ukusa i sve to, ali da nekom fakat valja piza u Agi ili u U2 do Age, eh to mi je bas ibret...Razumijem sto studentarija vecinom ide jer je cijena povoljna, ali ono fkat ne mogu nazvati pizzom, sir im je da te Bog sacuva, imam osjecaj da onaj najjeftiniji uzimaju, tijesto nerijetko zna biti i nepeceno, jedino vrijedno spomena jeste sos...Sjecam se i da je u Koreji pizza takodjer bila 2,5KM ali daleko daleko kvalitetnija i ukusnija od Agine i U2-ove...
- stochar
#297 Re: Najbolja pizza u SA?
jasta, ona bosnjacka, kad nabacaju sira, suhog mesa, bas se covjek najede.naja22 wrote:Mahirova pizza![]()
to je u kategoriji krkanluk. kad je neka profinjenost u pitanju, onda isto glasam za 'Galiju' i dijelim neshvatanje kako neko onaj opanak sa malo sira i kecapa kod Age moze nazvati pizzom...
- naja22
#298 Re: Najbolja pizza u SA?
Kategoriji krkanlukstochar wrote:jasta, ona bosnjacka, kad nabacaju sira, suhog mesa, bas se covjek najede.naja22 wrote:Mahirova pizza![]()
to je u kategoriji krkanluk. kad je neka profinjenost u pitanju, onda isto glasam za 'Galiju' i dijelim neshvatanje kako neko onaj opanak sa malo sira i kecapa kod Age moze nazvati pizzom...
Pizza je jednostavno najukusnija, a tu nisam jos probao.
- erni3
#299 Re: Najbolja pizza u SA?
Pizzerija Tropik (ili tako nesto) na Ilidzi-Mala Aleja.

-
makthemak
#300 Re: Najbolja pizza u SA?
meni je najbolja u bassti