Friski i dobri kolaci kod twinscakes u envera sehovica[/quote]
Kup šara. Armin zna napraviti kad hoce, ali i njemu kalkulacija preovlada cesto, pa neki kolaci imaju tek prolaznu ocjenu,neki su solidni, a rijetki bas dobri. Jednom u opstini Novi Grad u njegovoj radnji pojedoh najnejestiviji tiramisu ikad. Znaci mascarpone nije sreo ni u putu, a kamo li u sastavu da ga ima. Inace na Dobrinji je Sendi puno sad ozbiljniji sa ponudom dobro kvalitetnih torti i kolaca.
Twincakes su jako dobri, mozda su neke izvedbe preskupe za jako male komade,ali ima korektnih izdanja. Sve u svemu imaju smisla.[/quote]
Oni momci su radili kolace za ozbiljne slasticarne
Na dobrinji i square ima fine kolace, a uskoro im se preko puta otvara slatko i slano sa full novom opremom...
Kup je prije 2 godine bio daleko ozbiljniji, sladoledi bili vrh[/quote]
Braca su umjetnici.Bivsi fudbaleri sa umjetnickom notom

. Imaju bas lijepih torti od fondana i u raznim drugim tehnikama iz vremena dok su radili iz radionice.Meni je jedina do sada zamjerka bila sto sam par torti (cini mi se 4,5 KM da su bile ) jeo, a nema teorije da je i jedna bila teza od 80-90 grama, a to je ipak premalo.Bile su iz nekih malih kalupa, a ocigledno obiljezene sa vise komada nego li je realno

.Jeo sam i neke mono porcije i super je sve bilo kvalitetom.Nisam bio ima pola godine, ali valjda se nisu pokvarili.
Square je jedan od rijetkih objekata gdje nikad nista okusio nisam, a nema ih puno u gradu
Slatko i slano se otvara cini mi se gdje su one pizze bile.Vidi, cisto sumnjam da ce oni imati neke kolace koje nemaju u ponudi kroz MBA pekaru.Ono Belgijski coko i one svoje ostale kolace koji su im u ponudi u SiS i u njihovoj veleprodaji su korektni, ali nista sad vise od toga, barem sto sam ja probao.