ne znam gdje bi stavio temu....
da li neko zna nekog majstora za plin....u stanu su plinske peci i na jednoj treba zamijenit neki sulunar i sad treba naci neke mjere, neki fi i to bi trebo odradit neki majstor kao i neko crijevo koje bi trebalo zamijenit sto i nije neki problem kao prvi hepek....
hajd ljudi pomozite zima je......
majstor za plin.....
-
EliasVeskot
http://sarajevo-x.com/forum/viewtopic.p ... b1f985d183
Tako smo i mi trazili
Imamo mi vrhunske programere
-
HomeArt
#6 Re: majstor za plin.....
Pazi jarane ovi gore su u talu da vatrogascima i bakijama. A referent lista im je na plasticnoj hirurgiji. Svaka soba drugi klient.Borej wrote:ne znam gdje bi stavio temu....
da li neko zna nekog majstora za plin....u stanu su plinske peci i na jednoj treba zamijenit neki sulunar i sad treba naci neke mjere, neki fi i to bi trebo odradit neki majstor kao i neko crijevo koje bi trebalo zamijenit sto i nije neki problem kao prvi hepek....
hajd ljudi pomozite zima je......
-
EliasVeskot
Sta rece i osta ziv !Pazi jarane ovi gore su u talu da vatrogascima i bakijama. A referent lista im je na plasticnoj hirurgiji. Svaka soba drugi klient.
Ma jok, ja sam za tebe pripremila skijanje u Šabicima. Oprema nije uljucena
-
HomeArt
Evo sto ne treba zakuhavat sa programerima. Samo te odvedu u Sabice na skijanje o gotovo, pojede te beskonacna petljaEliasVeskot wrote:![]()
Sta rece i osta ziv !Pazi jarane ovi gore su u talu da vatrogascima i bakijama. A referent lista im je na plasticnoj hirurgiji. Svaka soba drugi klient.
Ma jok, ja sam za tebe pripremila skijanje u Šabicima. Oprema nije uljucena
Kidam ja
-
EliasVeskot
@sahan
imam viziju

(pogled iz odlazeceg auta)

imam viziju

(pogled iz odlazeceg auta)