Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jazzer wrote:Trebao je lik iz golfa stati kod vjecne vatre,
izaci iz auta i popljuvati drotove a nakon toga
nastaviti voznju. Kad je bal nek' i hala gori.
Tacno je trebao.
I sad se vidi da policija odvaljuje bubrege samo onima koji se drznu udariti na vlast, a ko jebe sigurnost obicnig gradjana.
(vidi temu Sarena Revolucija)
nebojeplavo wrote:Prije nekih mjesec-dva, Ferhadijom su se provozali i svatovi, fino trube, ori muzika. Zadnje bijesno auto uspjela je zaustaviti policija, i onda je vozac (cini mi se da nema ni 20) pokusao ubijediti policajca da ga pusti, jer odoše ostali svatovi, a on će naknadno doći u MUP.
Ja sam stvarno budala, evo trazim temu o novom saobracajnom zakonu, toliko sam ulagala nade u njega, i fakat je vecina forumasha bila u pravu - uspjeli su nas natjerati da vozimo upaljenih svjetala i da imamo one prsluke na dohvat ruke....i to je to...
sto je najgore, prsluci se nidje ne spominju u zakonu
jos malo pa cemo morati semafore uvoditi gore kod "turbeta"sto bi "turisti rekli" ,pa sve dole do "gume sto gori"
al nece njima niko nista,nek oni prasinari ganjaju prodavace priglavki i slicne njima..
nemaveze wrote:kad li će se sjetiti da se pješačke zone ograđuju niskim stubovima na svim ulazima?
možda kad poslije jurnjave ostane 5 mrtvih, 8 nepokretnih i 12 invalida...
pa dostavna vozila moraju ulaziti i na ferhadiju.
Ali, bar se mogu rampe za te stvari ugraditi. Pored njih još samo drotovi, hitna i vatrogasci, ostali zdra'o
postoje niski stubovi koji se mogu spustiti u zemlju. ja vidio u portugalu. mislio sam da sanjam jer sam bio napusen, pa sam isao provjeriti trijezan, i fakat se spustaju. i dizu.
karanana wrote:
Ali, bar se mogu rampe za te stvari ugraditi. Pored njih još samo drotovi, hitna i vatrogasci, ostali zdra'o
postoje niski stubovi koji se mogu spustiti u zemlju. ja vidio u portugalu. mislio sam da sanjam jer sam bio napusen, pa sam isao provjeriti trijezan, i fakat se spustaju. i dizu.
karanana wrote:
Dostavna vozila koja se kreću Ferhadijom su posebna priča, kao i vozila za odvoz smeća. Ja svako jutro prođem Ferhadijom kad krenem na posao, i uvijek dobro otvorim oči, jer ta vozila idu jako brzo (za pješačku zonu), mimoilaze se, idu u rikverc, i šta sve ne. Znam ja da da ta vozila moraju se kretati Ferhadijom zbog posla, ali stvarno bi se to trebalo regulisati na neki način, da ni pješaci nisu ugroženi.
karanana wrote:
Rijesice klempo i sin mu u njega i taj problem ako se nadlezni odluce za to rijesenje
alphonse kauders wrote:
Onaj Avaz fakat nije normalna novina. Dan nakon što je dotični jurio Ferhadijom i cilj'o pješake, objave članak u kojem ga proglase 'Šumaherom', a sutradan tom 'Šumaheru' još daju priliku da se javno oglasi i pohvali se da su ga 'ganjali jer je proš'o kroz crveno'.
Gargamel wrote:Onaj Avaz fakat nije normalna novina. Dan nakon što je dotični jurio Ferhadijom i cilj'o pješake, objave članak u kojem ga proglase 'Šumaherom', a sutradan tom 'Šumaheru' još daju priliku da se javno oglasi i pohvali se da su ga 'ganjali jer je proš'o kroz crveno'.
Da nije smiješno, bilo bi žalosno.
ako nista sada znamo da nije bila pljacka u pitanju, znamo ko je shumaher itd.
valjda novine tome i sluze
Ne znam zasto vecina ovdje nesto pise a uopste nisu upuceni vec su culi od nekog nesto tamo vamo...nije crni golf vec je perl tamno plavi...zatamljena prednja i zadnja stakla crne felge sa niklovanim falcon 16-ke..GTI 1.8 8V...spusten bez prednje karambolke momak nije uopste onaj nekakav frajer narkoman sto ga je spomenuo neki mahalas...uglavnom u autu su svi bili high a "vozac" posebno...nije bitno ko je...samo nemojte pisati nista ako ne znate...ne pravite se pametni...mozete samo ispasti glupi... pozdrav
giglii wrote:Ne znam zasto vecina ovdje nesto pise a uopste nisu upuceni vec su culi od nekog nesto tamo vamo...nije crni golf vec je perl tamno plavi...zatamljena prednja i zadnja stakla crne felge sa niklovanim falcon 16-ke..GTI 1.8 8V...spusten bez prednje karambolke momak nije uopste onaj nekakav frajer narkoman sto ga je spomenuo neki mahalas...uglavnom u autu su svi bili high a "vozac" posebno...nije bitno ko je...samo nemojte pisati nista ako ne znate...ne pravite se pametni...mozete samo ispasti glupi... pozdrav