Javna rasvjeta
- p206
#27 Re: Javna rasvjeta
doduše...možda je i on preko štele zaposlen pa neće da talasa
- O'zone
- Globalni moderator
#28 Re: Javna rasvjeta
Kome on onda dade 20 milja za posao?
- Optimist
#29 Re: Javna rasvjeta
Ne radi rasvjeta ni u Branilaca Sarajeva, od narodnog pozorista do doma Armije.
- zeko071
#30 Re: Javna rasvjeta
Sretan pocetak izborne trke u Sarajevu. Ovo nam SDP smradovi hoce da docaraju koliko je nesposobna kantonalna vlast bez njih smradova. Pitanje je kada ce doci plin u pitanje, dok oni putem BH gasa daju plin glinici iako duguje 21 milion.
- O'zone
- Globalni moderator
#31 Re: Javna rasvjeta
Skenderija-Vrbanja isto ugašeno
-
bull21
#32 Re: Javna rasvjeta
Koja je ovo kasaba... joj Bože, daj nafake samo da bježim odavde. 
- Edin H.
#33 Re: Javna rasvjeta
zeko071 wrote:Sretan pocetak izborne trke u Sarajevu. Ovo nam SDP smradovi hoce da docaraju koliko je nesposobna kantonalna vlast bez njih smradova. Pitanje je kada ce doci plin u pitanje, dok oni putem BH gasa daju plin glinici iako duguje 21 milion.
- Drvosjeca iz Dejcica
#34 Re: Javna rasvjeta
I na jednoj od diskusija ljudi se ubili da mi dokažu da je ovaj sistem (režim) bolji.P308 wrote:Stvarno sramota
- O'zone
- Globalni moderator
#35 Re: Javna rasvjeta
Normalno da je bolji. Eto recimo vidiš da imaš slobodu mišljenjaDrvosjeca iz Dejcica wrote:I na jednoj od diskusija ljudi se ubili da mi dokažu da je ovaj sistem (režim) bolji.P308 wrote:Stvarno sramota
- Drvosjeca iz Dejcica
#36 Re: Javna rasvjeta
Jes vala, imaš pravo, bitno je mišljenje, šta ima veze što nemamo gradski prevoz i uličnu rasvjetu...svakako još malo pa nećemo smjeti i moći izlaziti vani iza 16h, što zbog zagađenja vazduha, što zbog pasa lutalica, što zbog kriminala, rasvjete...a mišljenje ima svako k'o guzicu koju nosi sa sobom.O'zone wrote:Normalno da je bolji. Eto recimo vidiš da imaš slobodu mišljenjaDrvosjeca iz Dejcica wrote:I na jednoj od diskusija ljudi se ubili da mi dokažu da je ovaj sistem (režim) bolji.P308 wrote:Stvarno sramota
- zeko071
#37 Re: Javna rasvjeta
vidi se skola Alastaira Campbella iz tvog posta.zavrti, pa na drugu temuEdin H. wrote:zeko071 wrote:Sretan pocetak izborne trke u Sarajevu. Ovo nam SDP smradovi hoce da docaraju koliko je nesposobna kantonalna vlast bez njih smradova. Pitanje je kada ce doci plin u pitanje, dok oni putem BH gasa daju plin glinici iako duguje 21 milion.pa zar nisu nesposobni ako ne placaju racune?
- O'zone
- Globalni moderator
#38 Re: Javna rasvjeta
Komunisto ili još gore SocijalistoDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Jes vala, imaš pravo, bitno je mišljenje, šta ima veze što nemamo gradski prevoz i uličnu rasvjetu...svakako još malo pa nećemo smjeti i moći izlaziti vani iza 16h, što zbog zagađenja vazduha, što zbog pasa lutalica, što zbog kriminala, rasvjete...a mišljenje ima svako k'o guzicu koju nosi sa sobom.Kad malo skontam bolje ja bih rado dao dio slobode mišljenja za ovo gore pobrojano.
-
gagy06
#39 Re: Javna rasvjeta
..pa dobro Rajvosa, kako se to moglo dozvoliti.
Vako gori u moje selo...(27.12.2013-21.05)

Vako gori u moje selo...(27.12.2013-21.05)

Last edited by gagy06 on 27/12/2013 21:36, edited 1 time in total.
- Maharadza
#40 Re: Javna rasvjeta
Eto oživite mrtvoga broza i u zagrljaj sa dojučerašnjim koljačima i silovateljima pjevajte o bratstvu i jedinstvu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jes vala, imaš pravo, bitno je mišljenje, šta ima veze što nemamo gradski prevoz i uličnu rasvjetu...svakako još malo pa nećemo smjeti i moći izlaziti vani iza 16h, što zbog zagađenja vazduha, što zbog pasa lutalica, što zbog kriminala, rasvjete...a mišljenje ima svako k'o guzicu koju nosi sa sobom.O'zone wrote:Normalno da je bolji. Eto recimo vidiš da imaš slobodu mišljenjaDrvosjeca iz Dejcica wrote: I na jednoj od diskusija ljudi se ubili da mi dokažu da je ovaj sistem (režim) bolji.Kad malo skontam bolje ja bih rado dao dio slobode mišljenja za ovo gore pobrojano.
PS. Da se razumijemo, ne branim ove nacionaliste u kantonu, ali isto tako smatram da su ista govna crveni na državnom nivou. Sve je to za zatvora.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- sema911s
#41 Re: Javna rasvjeta
moje selo zvano dejcici ima rasvjetu dok seher multietnicko multikulturno sarajevo,., gdje svi svakoga vole,.,je u mraku,.,
cek vi mozete da osvjetlite put zlatnim kasikama,. il velikom srbijom il putovnicom,., govnima treba sve zabranit
dobro vam je aljo, tuđo, milos rekoo ,.,,.,
radovane jebem te glupa sto nesidje sa brda
cek vi mozete da osvjetlite put zlatnim kasikama,. il velikom srbijom il putovnicom,., govnima treba sve zabranit
dobro vam je aljo, tuđo, milos rekoo ,.,,.,
radovane jebem te glupa sto nesidje sa brda
- O'zone
- Globalni moderator
#42 Re: Javna rasvjeta
Tačno. Mrtvi Broz i anam oni su krvi što mi nemamo rasvjetu, vodu, gradski prevoz, haman plin...Maharadza wrote: Eto oživite mrtvoga broza i u zagrljaj sa dojučerašnjim koljačima i silovateljima pjevajte o bratstvu i jedinstvu.
PS. Da se razumijemo, ne branim ove nacionaliste u kantonu, ali isto tako smatram da su ista govna crveni na državnom nivou. Sve je to za zatvora.
- O'zone
- Globalni moderator
#43 Re: Javna rasvjeta
Nova akcija Dog Trusta-Osvijetli i pustiuskrsno_respo wrote:sad da psi svijetle dobro bi dosli
-
gagy06
#44 Re: Javna rasvjeta
Evo citam danas u Engleskoj neki stadion osvijetlili mobitelima, eto ideje pa bujrum.
- Drvosjeca iz Dejcica
#45 Re: Javna rasvjeta
U pravu si, svoj na svome u mraku, u smogu, u govnima, ako treba uvesti opet konje i zaprežna kola samo nikako ne treba realno sagledati sliku ili reći koju lijepu o Brozu. Ma pogani su ti komunisti majku li Him njihovu. Draži mi je ovaj mrak nego ono svjetlo, da te nije, ja bih jopet tamu ovu zvao sada svjetlom.Maharadza wrote: Eto oživite mrtvoga broza i u zagrljaj sa dojučerašnjim koljačima i silovateljima pjevajte o bratstvu i jedinstvu.
- O'zone
- Globalni moderator
- O'zone
- Globalni moderator
#47 Re: Javna rasvjeta
Samo prati pujde oni neće upasti u šahtuskrsno_respo wrote:a onda ih napusi ili red bulom napij da malo leteO'zone wrote:Nova akcija Dog Trusta-Osvijetli i pustiuskrsno_respo wrote:sad da psi svijetle dobro bi dosli
svijetlost je beskorisna ako je na tlu
Valjda
- sema911s
#48 Re: Javna rasvjeta
najbolje pogledas sta se izgradilo u "moderno vrijeme" A sta za vrijeme radnih akcija"ljudi koji su imali nesto malo skole i po koju stranicu neke knjige,., dok danas uz sva cuda svjeta i tehnike,., autoput grade 10+godina,. asfaltiraju 700m 9mjeseci,. trolebusku stanicu nemogu da izmjeste,. ti brzi vozevi se voze na svabskim sinama iz 43,. i pitaju se zasto je stradao voz,.O'zone wrote:Tačno. Mrtvi Broz i anam oni su krvi što mi nemamo rasvjetu, vodu, gradski prevoz, haman plin...Maharadza wrote: Eto oživite mrtvoga broza i u zagrljaj sa dojučerašnjim koljačima i silovateljima pjevajte o bratstvu i jedinstvu.
ok ni tada nije bilo dobro,., al ovo kakao je sada jbga ,., radije bi drazu mihajlovica za precednika nego celu, klempu, zlaju, debelog, mesara, sladoledziju, i slicne,.,.
- O'zone
- Globalni moderator
#49 Re: Javna rasvjeta
Petrović na putu van zemlje. Gdje li je otišao slaviti Novu Godinu?
Sad bi red bio uvesti dodatni paušal od 2 KM po glavi za uličnu rasvjetu
- Drvosjeca iz Dejcica
#50 Re: Javna rasvjeta
Nemoj misliti da neće.O'zone wrote:Petrović na putu van zemlje. Gdje li je otišao slaviti Novu Godinu?