Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- stripiii
#901 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
BMW udario u drvo, dvoje lakse povredjeno.Pametnjakovicu rodjendan (kako cuh '89 godiste),malo popio pa ga prenjelo pred trebama da je sofercina .Uspjeh samo cuti kako policajcu govori "Je li tako buraz kako imam mocnu masinu"????

- Cholina_Lokica
#902 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
o Boze... trebalo je fino uzet kakvu letvu pa mu slupat masinu, da ne moze niko vise da je upalistripiii wrote:BMW udario u drvo, dvoje lakse povredjeno.Pametnjakovicu rodjendan (kako cuh '89 godiste),malo popio pa ga prenjelo pred trebama da je sofercina .Uspjeh samo cuti kako policajcu govori "Je li tako buraz kako imam mocnu masinu"????![]()
- hakazvaka
#903 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ono sto je zelio reci jeste:stripiii wrote:BMW udario u drvo, dvoje lakse povredjeno.Pametnjakovicu rodjendan (kako cuh '89 godiste),malo popio pa ga prenjelo pred trebama da je sofercina .Uspjeh samo cuti kako policajcu govori "Je li tako buraz kako imam mocnu masinu"????![]()
"je li tako buraz da sam IMAO mocnu masinu"
- Skyfox
#904 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Vald je neko slikao udes mobitelom a on ga zaganjao po parkingu kao sta ga imaju slikati
auto jos stoji sa upaljenim svjetlima i otvorenim vratima cuvaju ga dva drota
auto jos stoji sa upaljenim svjetlima i otvorenim vratima cuvaju ga dva drota
-
Gray
#905 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jesu li morali sjeci auto? Vidio sam oko ta doba kako su dva vatragasna kola sa upaljenim rotacijama prošli pored šumarskog fakulteta prema Grbavici.
- Skyfox
#906 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
nisu nije toliko slupano, udario je u drvo a ne u ogradu kako mi se ucinilo u prvi mah mada opet po mraku se ne vidi... nema tragova kocenja..
- VR6
#907 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Prodjoh i ja tamo malo prije 12h, stoji taj BMW, petica E34 serije. Bio je policajac do, a auto mi nije izgledao izrezan...
Maloprije neki Golf 1 crni, rastureni hajca se po gradu i usput napravi kamaru opasnih gluposti. Sve sam ocekivao da ce se zabiti u nesto, al nije.
Maloprije neki Golf 1 crni, rastureni hajca se po gradu i usput napravi kamaru opasnih gluposti. Sve sam ocekivao da ce se zabiti u nesto, al nije.
-
Gray
#908 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
VR6 wrote:Prodjoh i ja tamo malo prije 12h, stoji taj BMW, petica E34 serije. Bio je policajac do, a auto mi nije izgledao izrezan...![]()
Ne znam zašto su onda vatrogasci prolazili, išli su sa rotacijama i sirenama i baš su brzo vozili.
- Cholina_Lokica
#909 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
mozda negdje gori 
- amrica
#910 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
A gdje je ovo na Grbavici? Pored pecenih koka? Ne mogu da skontam, jedina metalna ograda je ono skladiste sanitarija... 
-
kEN0
#911 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sada sam i ja tu prosao, stoji bmw i kola policije, kao cuvaju auto...
- Skyfox
#912 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jes kod koka samo nije u ogradu vec u drvoamrica wrote:A gdje je ovo na Grbavici? Pored pecenih koka? Ne mogu da skontam, jedina metalna ograda je ono skladiste sanitarija...
- Skyfox
#913 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Odmah nize od sanitarija. Kao sto se vidi na drugoj slici nije ni kocio i sad ako nisu bili vezani...
http://img525.imageshack.us/img525/3666/sdc10704pd0.jpg

na prvoj ima krvi
http://img525.imageshack.us/img525/3666/sdc10704pd0.jpg

na prvoj ima krvi
-
EliasVeskot
#914 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Iz trole sam vidjela da djevojku izvlače krvavu, sinoc oko pola 10 sa suvozacevog sjedista. Nisam 100% posto sigurna, ali dok sam cekala trolu na Grbavici malo ranije, crni BMW je dosao po dvije cure, mislim da je bio isti, privukao mi je paznju jer je pravo brzo vozio i naglo zakocio. Ako je to ona ista ekipa, nije ni cudo. Zao mi je te djece 
- chuchumbamayumbe
#915 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jutros prolazim iz pravca Stupa prema Kuli...odmah iza Aerodroma, sa desne strane, na livadi, skrshen zeleni, cini mi se Citroen, stoji drot pored, valjda cuva da ga neko ne opushe.
Totalka, izgleda da je sletio sa puta i sjarg'o se u jarak.
Petak na subotu, svi pevaju, ludujuuu....!
Totalka, izgleda da je sletio sa puta i sjarg'o se u jarak.
Petak na subotu, svi pevaju, ludujuuu....!
- VR6
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#917 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Pa dokad vishe kreteni glupi

- tranquil
#918 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Oj hljebe znači to je zveknuloVR6 wrote:Evo ga jos jedan, uslikah prije 20-ak min, tramvajska stanica preko puta Mobil Medie, smijer ka gradu...
http://img391.imageshack.us/img391/9569 ... serlb2.jpg
-
Cafe Camargue
#919 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ova stanica je na stvarno nezgodnom mjestu, na ovoj raskrsnici gubi se pravac, tako da iz krajnje lijeve trake (nema skretanja za lijevo) obično idete pravo u stanicu pa se desi da ako vozač u srednjoj traci bude nepažljiv, možete lako završit ovako kao i ovaj u Golfu. Vjerovatno je alkohol u pitanju, pa ga malo prenijelo. Nadam se da je živ.
- ranger
#920 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
policija ove zemlje nikad nece stici na vrijeme.....

- tranquil
#921 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Stradao jutros oko 10 negdje u gradu, udario u bus (tako sam čuo).
- karanana
#922 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ovo na malti je problem i za trijezne. za mene recimo manje sa ove strane koja ide prema centru, medjutim sa druge strane kada idete prema ilidzi i kada prodjete semafor, kolovoz odmah ispred zgrade mobil medije "neprirodno" krivuda, i iako tuda prodjem 2-3 puta dnevno, uvijek imam problem da ostanem u svojoj traci jer je tesko ocijeniti gdje se traka nastavlja nakon raskrsnice. a vidio sam mnogo puta da ljudi ulete nehoticno iz jedne trake u drugu zbog ovog.
hvala vam dragi saobracajni inzinjeri.
- tranquil
#923 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Da ne pričam kako je i za pješake pogibeljan onaj semafor kod pekare "Ravena", onaj na nepreglednom skretanju kod pekare, kada je zeleno istovremeno pješacima i ovima što skreću iz glavne ulice iz pravca Ilidže. Nisam jednom skakao s puta vozilu u zadnji čas.karanana wrote:ovo na malti je problem i za trijezne. za mene recimo manje sa ove strane koja ide prema centru, medjutim sa druge strane kada idete prema ilidzi i kada prodjete semafor, kolovoz odmah ispred zgrade mobil medije "neprirodno" krivuda, i iako tuda prodjem 2-3 puta dnevno, uvijek imam problem da ostanem u svojoj traci jer je tesko ocijeniti gdje se traka nastavlja nakon raskrsnice. a vidio sam mnogo puta da ljudi ulete nehoticno iz jedne trake u drugu zbog ovog.
(neka malo i pješačke kuknjave)
- amrica
#924 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Neka je i to neko napisao, niđe veze prirodna putanja i ona "okukica"...tranquil wrote:Da ne pričam kako je i za pješake pogibeljan onaj semafor kod pekare "Ravena", onaj na nepreglednom skretanju kod pekare, kada je zeleno istovremeno pješacima i ovima što skreću iz glavne ulice iz pravca Ilidže. Nisam jednom skakao s puta vozilu u zadnji čas.karanana wrote:ovo na malti je problem i za trijezne. za mene recimo manje sa ove strane koja ide prema centru, medjutim sa druge strane kada idete prema ilidzi i kada prodjete semafor, kolovoz odmah ispred zgrade mobil medije "neprirodno" krivuda, i iako tuda prodjem 2-3 puta dnevno, uvijek imam problem da ostanem u svojoj traci jer je tesko ocijeniti gdje se traka nastavlja nakon raskrsnice. a vidio sam mnogo puta da ljudi ulete nehoticno iz jedne trake u drugu zbog ovog.
(neka malo i pješačke kuknjave)
- atko
#925 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Fakat ne kontam zasto je problem povuci liniju i preko raskrsnicekaranana wrote:ovo na malti je problem i za trijezne. za mene recimo manje sa ove strane koja ide prema centru, medjutim sa druge strane kada idete prema ilidzi i kada prodjete semafor, kolovoz odmah ispred zgrade mobil medije "neprirodno" krivuda, i iako tuda prodjem 2-3 puta dnevno, uvijek imam problem da ostanem u svojoj traci jer je tesko ocijeniti gdje se traka nastavlja nakon raskrsnice. a vidio sam mnogo puta da ljudi ulete nehoticno iz jedne trake u drugu zbog ovog.
Sto je najgore saobracajci magistriraju i doktoriraju na takvim temama ...