Gdje je bio onaj tekst o ljudima koji po svaku cijenu moraju biti upravu?
Nego...smanjite brzinu i poštujte pravila.
dimu wrote: o tome se i pricalo citavo vrijeme
Ne, tabla za ulazak u područje Grada Mostara se nalazi mnogo prije. Pa ne čini Mostar samo zona oko Starog mosta bolan ne bio!dimu wrote:tabla mostar se ne nalazi u kanjonu nego blizu onog merkur centra i omv pumpe, a tu vec mostar i pocinje tako da nema tu nista nejasnoRomeo 80 wrote: Meni se ipak čini da gluposti lupaš ti!![]()
Tabla sa imenom znači samo to i ništa više. Slažem se da je ograničenje u naseljenim mjestima 60 km/h, ali i znak sa ograničenjem brzine mora stajati na propisanom mjestu. Po tvojoj logici ja bih morao usporiti na 60 km/h kod znaka za ulazak u grad Mostar npr. iako sam još kilometrima udaljen od samog grada, a nalazim se u kanjonu Neretve gdje nema ničega?!![]()
prije mostara ti idu oni potoci pa vrapcici pa tek onda mostar
po toj tvojoj logici bi onda u svakoj ulici i ulicici morao stajati znak 60 da bi ti bio obavezan voziti 60 iako je yebeno ocigledno da se nalazis u naseljenom mjestu ??? gdje to imas molim te ? koliko onda smijes ici u naselju ako nema znaka 60 na svakom koraku ?
cim udjes u naseljeno mjesto (ciji je pocetak oznacen tablom) podlijezes ogranicenju od 60 pa ti kako hoces, samo ces se naplacati kazni bezveze, meni nista neces dokazati nazalost
Upravo tako....mene je malo prije ovog na Skenderiji prosao frajer, samo sto mi retrovizor nije odvalio....i gledam ga frajer pravi slalom kroz glavnu ulicu....Cemu?!?!pudlica wrote:ja u stanu sjedim cujem veliko kocenje i velikom bum,eh sad koliko se brzo isli boga pitaj al mi se onaj bijeli auto sto je zadnji,cini mi se da sam ga vidjo da divlja po gradu
edit:eo sad sa prozora vidjeh da onaj zadnji bijeli auto moze voziti,sad ga lik sa ceste sklanja.sve vozaci i raceri
Dena wrote:Ja se nadam da ce neko staviti slike ovog sudara veceras na Pofalicima....Strasno!!!
Evo sad cujem (doduse rekla-kazala) da je poginulo dijete koje je prelazilo ulicu i nastradao je par sa Grbavice koji je krenuo na more. Djevojka jako kriticno i velike su sanse da ce i ona podleci![]()
Dva idiota se "trkala", prosla kroz crveno i jedan od njih pobjegao?!![]()
Ja stvarno mislim da ovo zasluzuje reakciju....najblaze receno
cini mi se kod E. skole koliko sam razumio na radiju...Karabaja wrote:a gdje tačno na pofalićima
Karabaja wrote:a gdje tačno na pofalićima

Ono su stvari iz auta koje su poispadale od udarakaranana wrote:sta je ono po ulici? jeli ti ispalo iz torbi?