Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- Neelix
#1551 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ma oni su fini, zlatni. nego pjesaci svuda trce, ne gledaju. dje bi motoristi divljaci bili, sta ti je.
- Neelix
#1552 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

danas s malte
-
skojotovski
#1553 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
danas je udesa bilo na sve strane. i u vise od pola bilo je najmanje jedno auto zutog taxija
- sistem
#1554 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
nije, kad se qurchis pred rajom.Dile wrote:brza voznja od 70km/h![]()
![]()
![]()
kad vozis kroz centar grada - da.
- Cholina_Lokica
#1555 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jah, pravo je qurcenje tolika brzina...

- lolita_xx
#1556 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sistem wrote:nije, kad se qurchis pred rajom.Dile wrote:brza voznja od 70km/h![]()
![]()
![]()
kad vozis kroz centar grada - da.
- sistem
#1557 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
koliko je ogranicenje u gradu?Dile wrote:jah, pravo je qurcenje tolika brzina...![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#1558 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
znamo svi koliko je ogranicenje u gradu, ali proglasiti brzinu od 10km/h iznad ogranicenja qurcenjem, i napraviti od toga kamikaznu brzinu je smijesno
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#1559 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
...
Ako opet ponovis post, ban ti je.
zoom66
Ako opet ponovis post, ban ti je.
zoom66
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
- Skyfox
#1561 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jucer je udes bio i kod RTV doma, oko pola jedan ali samo u jednoj traci, izgleda kao da se je auto sa stranim tablicama zabilo u nekoga ko je kocio na treptajuce, ali nigdje tog drugog... Kolona se napravila do remize.
- karanana
#1562 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
e kad mi koci na treptajuce svjetlo najradje bi izaso i opalio ga stocem kroz prozor. posebno kad prikoci na prvi treptaj. ovi su mi glupsoni gori i opsaniji od onih lola trkaca.
- amrica
#1563 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
karanana wrote:e kad mi koci na treptajuce svjetlo najradje bi izaso i opalio ga stocem kroz prozor. posebno kad prikoci na prvi treptaj. ovi su mi glupsoni gori i opsaniji od onih lola trkaca.
I ja bih, ali me nesto zezaju dimenzije....
- holowey
#1564 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sitna al' dinamitna?amrica wrote:karanana wrote:e kad mi koci na treptajuce svjetlo najradje bi izaso i opalio ga stocem kroz prozor. posebno kad prikoci na prvi treptaj. ovi su mi glupsoni gori i opsaniji od onih lola trkaca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja bih, ali me nesto zezaju dimenzije....
- karanana
#1565 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ma ja bi se najradje zabio autom u takve, ali tad si 100% kriv.
mislim da je pucanje dobra opcija.
- Cholina_Lokica
#1566 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
osevapili bi se kad bi to uradili...karanana wrote:ma ja bi se najradje zabio autom u takve, ali tad si 100% kriv.
sreca pa nemam kakvog terenca, sve bi ih lupala... hebes kaznu i to, ovako mi zao mog auta...
- atko
#1567 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Oj sto ste mi svi mLogo zafrkaTi ... ja ni ne smijem da pitam koliko je to groblje... sto ste pobili
A za tih 70 kmh ... to je relativno kao i vrijeme u zavisnosti sa koje strane vc vrata se nalazis
A za tih 70 kmh ... to je relativno kao i vrijeme u zavisnosti sa koje strane vc vrata se nalazis
-
Lesli Eldridž
#1568 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
atko wrote:Oj sto ste mi svi mLogo zafrkaTi ... ja ni ne smijem da pitam koliko je to groblje... sto ste pobili
- strong69
#1569 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Gasi, Saja? Jeste li vi to? Bakire Izetbegovicu, sta ovo pisu ovi fini ljudi?Dile wrote:osevapili bi se kad bi to uradili...karanana wrote:ma ja bi se najradje zabio autom u takve, ali tad si 100% kriv.
sreca pa nemam kakvog terenca, sve bi ih lupala... hebes kaznu i to, ovako mi zao mog auta...
- chuchumbamayumbe
#1570 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Uz dužno poštovanje prema uvaženim forumašima koji ovdje pozivaju na linč zbog trepčućeg zelenog i kočenja zbog istog, da se prijavim da sam jedan koji po gradu fakat poštuje propise i rijetko ga kada stisnem preko 65, max 70. I održavam razmak da mogu na vrijeme da zakočim ako onaj ispred mene zakoči. I polako usporim ako je trepčuće zeleno (ne na prvi treptaj, ali ako procijenim da mogu normalno da zakočim bez da ugrozim ovog iza, onda prikočim i stanem dok je još žuto, ili taman na crveno).
Ne znam u čemu je vaš problem sa trepčućim zelenim!?
-
Lesli Eldridž
#1571 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ne drže odstojanje, a reaguju k'o mrtav konj...chuchumbamayumbe wrote:Uz dužno poštovanje prema uvaženim forumašima koji ovdje pozivaju na linč zbog trepčućeg zelenog i kočenja zbog istog, da se prijavim da sam jedan koji po gradu fakat poštuje propise i rijetko ga kada stisnem preko 65, max 70. I održavam razmak da mogu na vrijeme da zakočim ako onaj ispred mene zakoči. I polako usporim ako je trepčuće zeleno (ne na prvi treptaj, ali ako procijenim da mogu normalno da zakočim bez da ugrozim ovog iza, onda prikočim i stanem dok je još žuto, ili taman na crveno).
-
Lesli Eldridž
#1572 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Zajebani forumaši...strong69 wrote:Gasi, Saja? Jeste li vi to? Bakire Izetbegovicu, sta ovo pisu ovi fini ljudi?Dile wrote:osevapili bi se kad bi to uradili...karanana wrote:ma ja bi se najradje zabio autom u takve, ali tad si 100% kriv.
-
shadow
#1573 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Trepcuce je ok rjesenje ali u nekim drugim zemljama. Za nas bi puno bolje bilo da su produzili zuto, ne voli narod da odbrojavaLesli Eldridž wrote:Ne drže odstojanje, a reaguju k'o mrtav konj...chuchumbamayumbe wrote:Uz dužno poštovanje prema uvaženim forumašima koji ovdje pozivaju na linč zbog trepčućeg zelenog i kočenja zbog istog, da se prijavim da sam jedan koji po gradu fakat poštuje propise i rijetko ga kada stisnem preko 65, max 70. I održavam razmak da mogu na vrijeme da zakočim ako onaj ispred mene zakoči. I polako usporim ako je trepčuće zeleno (ne na prvi treptaj, ali ako procijenim da mogu normalno da zakočim bez da ugrozim ovog iza, onda prikočim i stanem dok je još žuto, ili taman na crveno).
- bpsang
#1574 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
@ chuchumbamayumbe
moram da se pridruzim komsiji u ispravnom razmisljanju, to trepcuce je upravo i postavljeno da se vozaci upozore na brzo dolazece zuto, a jos brze crveno,meni samo nije jasno gdje sav taj narod zuri da stigne na vrijeme pa se prikaci uz tebe na dva metra i ne dozvoljava ti da manevrises sa svojim automobilom . To je krajnje prije svega nekultura i nepostivanje osnove kretanja kroz grad.
Zar nije sigurnije za sve nas koliko nas ima ovdje, a u vecini smo vozaci da postujemo saobracajne znakove i drzimo razumno rastojanje, i ne bi se desavale situacije( naredali se njih 6 jedan na drugog.)
Zbog svega toga, zbog nase sigurnosti drzite rastojanje medju vozilima, a sto se tice, da ce te zakasniti negdje, bolje i zakasniti nego drugom placati stetu,a sebi uskratiti osiguranje.
Ja konkretno vozim preko 20 godina, sa niti jednom ,naplacenom kaznom , i sa niti jednim, prekrsajem koji bi me doveo u nelagodnu situaciju, a promjenio sa 4 automobila.
I sad apelujem na vas forumase da prilagodite svoju brzinu kretanja kroz grad i na otvorenom putu, da ne bi dolazili u situaciju iz koje ce te se vrlo tesko izvuci.
ZELIM VAM SRETNE LJETNJE VOZNJE I BEZ OGREBOTINE NA VASIM LJUBIMCIMA
moram da se pridruzim komsiji u ispravnom razmisljanju, to trepcuce je upravo i postavljeno da se vozaci upozore na brzo dolazece zuto, a jos brze crveno,meni samo nije jasno gdje sav taj narod zuri da stigne na vrijeme pa se prikaci uz tebe na dva metra i ne dozvoljava ti da manevrises sa svojim automobilom . To je krajnje prije svega nekultura i nepostivanje osnove kretanja kroz grad.
Zar nije sigurnije za sve nas koliko nas ima ovdje, a u vecini smo vozaci da postujemo saobracajne znakove i drzimo razumno rastojanje, i ne bi se desavale situacije( naredali se njih 6 jedan na drugog.)
Zbog svega toga, zbog nase sigurnosti drzite rastojanje medju vozilima, a sto se tice, da ce te zakasniti negdje, bolje i zakasniti nego drugom placati stetu,a sebi uskratiti osiguranje.
Ja konkretno vozim preko 20 godina, sa niti jednom ,naplacenom kaznom , i sa niti jednim, prekrsajem koji bi me doveo u nelagodnu situaciju, a promjenio sa 4 automobila.
I sad apelujem na vas forumase da prilagodite svoju brzinu kretanja kroz grad i na otvorenom putu, da ne bi dolazili u situaciju iz koje ce te se vrlo tesko izvuci.
ZELIM VAM SRETNE LJETNJE VOZNJE I BEZ OGREBOTINE NA VASIM LJUBIMCIMA
- sistem
#1575 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
tacno, drug sto_ka