Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1401 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Truba »

ne razumijete vi vezu između mame i sina :mrgreen:
alijadzigibau

#1402 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by alijadzigibau »

komi wrote:ne razumijete vi vezu između mame i sina :mrgreen:
:D :lol: :lol: :lol: :lol:
amrica

#1403 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by amrica »

pa onda ih obadvoje u zatvor, ako se ne mogu razdvajati :D
Dozer

#1404 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Dozer »

Djes' to radit...pa moglo bi doc' do incestoidne sitovacije u tom zatvoretu :)
atko

#1405 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by atko »

Razumijem zapljenu auta (ili bilo cega drugog) na ime dugovanja ali od onoga ko duguje i ko raspolaze tom imovinom ali oduzimanje vozila i to bilo cijeg umjesto pritvaranja idiota na duzi niz godina je apsolutna budalastina i u pravnom i u svakom drugom smislu :x :shock: :roll:
Neelix

#1406 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

amrica wrote:pa onda ih obadvoje u zatvor, ako se ne mogu razdvajati :D
:roll:
slavkoimamodilera

#1407 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by slavkoimamodilera »

atko wrote:Razumijem zapljenu auta (ili bilo cega drugog) na ime dugovanja ali od onoga ko duguje i ko raspolaze tom imovinom ali oduzimanje vozila i to bilo cijeg umjesto pritvaranja idiota na duzi niz godina je apsolutna budalastina i u pravnom i u svakom drugom smislu :x :shock: :roll:
Nije budalastina, jer ta opcija postoji u zakonu ;-) to sto se nasa ekspeditivna policija tek sad toga sjetila, to je druga stvar :)
bpsang

#1408 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

prije otprilike dva do dva ipo sata raskrsnica iza Fahdovke, ne vidim dobro ko je drugi ucesnik,al ovo je ostalo od Golfa
Image

Image
atko

#1409 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by atko »

slavkoimamodilera wrote:
atko wrote:Razumijem zapljenu auta (ili bilo cega drugog) na ime dugovanja ali od onoga ko duguje i ko raspolaze tom imovinom ali oduzimanje vozila i to bilo cijeg umjesto pritvaranja idiota na duzi niz godina je apsolutna budalastina i u pravnom i u svakom drugom smislu :x :shock: :roll:
Nije budalastina, jer ta opcija postoji u zakonu ;-) to sto se nasa ekspeditivna policija tek sad toga sjetila, to je druga stvar :)
Naravno da postoji, ali je budalastina ... znaci ako sam ja kabadahija i malo popijem i zagalamim pa izvadim utoku pa malo zapucam oni mi svaki put oduzmu pistolj ... lik koji sa 20 goidna ima 200 preksrsaja bez vozacke jednako je opasan ko da se zajebava sa pistoljem ... poent je da je taj koji pravi prekrsaje uzrok problema i treba se baviti prvo uzrokom ... a poslije mogu doci u obzir i oduzimanja, ali mi je nazamislivo da ne sankcionisu prvo tog lika i to zestoko ;)
slavkoimamodilera

#1410 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by slavkoimamodilera »

Ovako hin vise boli atko ba.... :wink:
atko

#1411 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by atko »

slavkoimamodilera wrote:Ovako hin vise boli atko ba.... :wink:
Ma kontam te buraz ;) ... oduzmu maimn auto ... pa uduzmu dajdzin auto ... neka ih boli ... ali idiot uzme amidzin auto i opali u tramvasku ... to mnogo vise zaboli neduzne... to je problem ;)
Lesli Eldridž

#1412 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Lesli Eldridž »

atko wrote:
slavkoimamodilera wrote:
Naravno da postoji, ali je budalastina ... znaci ako sam ja kabadahija i malo popijem i zagalamim pa izvadim utoku pa malo zapucam oni mi svaki put oduzmu pistolj ... lik koji sa 20 goidna ima 200 preksrsaja bez vozacke jednako je opasan ko da se zajebava sa pistoljem ... poent je da je taj koji pravi prekrsaje uzrok problema i treba se baviti prvo uzrokom ... a poslije mogu doci u obzir i oduzimanja, ali mi je nazamislivo da ne sankcionisu prvo tog lika i to zestoko ;)
:thumbup: To je samo način da policija maltretira nedužne građane, a da hrani i brani kriminalce... :D
karanana

#1413 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by karanana »

hahahaha, denis kondom
Qler

#1414 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Qler »

@stoka, punto je drugi ucesnik, maloprije mi jaran pricao bas o ovom sudaru, punot isao iz pravca dobrinje, ovaj iz pravca dzamije, sa mojmila, kaze ne konta kako su se onako opalili...
terra_incognita

#1415 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by terra_incognita »

Veceras na semaforu kod kod Hypo Banke tj. BBI Centra, lik izadje iz crvene napucung petice (ne moram ga opisivati, svi su slicni), razbi curi prozor na njenom vozilu (u susjednoj traci). :x :x :x Cini m ise da je kroz razbijen prozor i udario.
A onda, naravno GAS, GAS...
Troll_Happens

#1416 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

terra_incognita wrote:Veceras na semaforu kod kod Hypo Banke tj. BBI Centra, lik izadje iz crvene napucung petice (ne moram ga opisivati, svi su slicni), razbi curi prozor na njenom vozilu (u susjednoj traci). :x :x :x Cini m ise da je kroz razbijen prozor i udario.
U kucevicevom stilu ocito kockasta glava... iz kola dara i niko kao ja.... joooj papka :x
Cafe Camargue

#1417 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Cafe Camargue »

terra_incognita wrote:Veceras na semaforu kod kod Hypo Banke tj. BBI Centra, lik izadje iz crvene napucung petice (ne moram ga opisivati, svi su slicni), razbi curi prozor na njenom vozilu (u susjednoj traci). :x :x :x Cini m ise da je kroz razbijen prozor i udario.
bogzna šta je uradila :D
Lesli Eldridž

#1418 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Lesli Eldridž »

Možda ga je ružno pogladala ili je bila toliko drčna da se usudila voziti ispred njega ili biti brža..- :D
vjesticanametli

#1419 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by vjesticanametli »

Qler wrote:@stoka, punto je drugi ucesnik, maloprije mi jaran pricao bas o ovom sudaru, punot isao iz pravca dobrinje, ovaj iz pravca dzamije, sa mojmila, kaze ne konta kako su se onako opalili...
ali i likovi su se dobro skrsili..............samo da hoce neko objasniti kako su zauzeli one polozaje nakon udesa .............bandera u koju je punto udario pukla :-)
Lesli Eldridž

#1420 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Lesli Eldridž »

Jurili međedi. Mora da je neko skretao u bočnu ulicu... :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#1421 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by anjusha »

:shock: :shock:
ne mogu da vjerujem. iko uzeo brojeve tablica? da ga se malo sretne u mraku?
terra_incognita

#1422 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Da.
Ali znas vec kako to ide :x
Troll_Happens

#1423 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

anjusha wrote:
:shock: :shock:
ne mogu da vjerujem. iko uzeo brojeve tablica? da ga se malo sretne u mraku?
ma eto najbolje mu auto malo proburgijati po sajbi prozorima i gumama pa tako par puta ... pa ce se smiriti momak ako ne smiri zna se po glavi onda ravno :x
clav

#1424 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by clav »

To je bio onaj punto na semaforu sinoc oko pola 12? Ja sam vidio razbijeno bocno staklo, upaljena poziciona i policiju pored, ali nigdje nije bilo vozaca. Na motoroli su pricali kako je vozilo napusteno/ostavljeno.
terra_incognita

#1425 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Vozilo nije napusteno. Vozilo je ostavljeno na cuvanje drotu jer se zapisnik moze napraviti tek kada se utvrdi stepen ozljeda.
Djevojka je imala ozljede na glavi i na licu.
Locked