izlasci?!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mr_orange

Post by mr_orange »

Kukuruz_Barbe-q wrote:
nevidljiva wrote:Izlasci u gradu su fakat kriza.Pub jeste ok al me muzika tamo uzasno nervira.Uvijek isto svira i nista nema veze s vezom.Raja je ukocena i ne dao Bog da ko slucajno zaplese.Ovom gradu treba jedan dobar,pravi disko za ljude kao sto sam ja koji ne mogu po 2h sjedit negdje i ubijat se.Nekada mi dodje da prestanem izlazit subotom.Po danu je definitivno bolje izlazit.
ima jos papaka tamo.neki dan sam bio nochu sa jaranom kad ugledasm neku malu od 16 godina sa nekim drustvom.(drustvo je starije)oni su njoj uvalili kriglu pive i mala se skroz osamutila i jos joj dali veliku kubansku cigaru i oni je gledaj i smijujoj se a mala napijena buba gluposti itd.fazon je u tome zasto su oni dozvolili da dijete popije litar i po pive??

Mozda im ne bi dala da je trijezna. :D
E-lektra

Post by E-lektra »

Sigurno je to. :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Izlasci su mi se odavno zgadili.....
dodjes, svi te nesto gledaju, ne dao Bog da si veseo...
pozelila sam se kafane, kakve god, samo da se iskacem i "otplesem", ako se ono batrganje krakova moze nazvati plesom...
situacija u gradu je Image
RPM

Post by RPM »

stochar wrote:Sto se basti tiche, Dva ribara je ljeti zakon, dobra hladovina, nema muzike nikako, mirnjak totalni...
imal' ribe ... :? :D
bug

Post by bug »

Linea, tu blizu, malo vise sklonjena i "zelenija" :D sjajna kafa sa slagom :D
paauk

Post by paauk »

bug wrote:Linea, tu blizu, malo vise sklonjena i "zelenija" :D sjajna kafa sa slagom :D

sve to stoji ali stoji i ona konobarica ili gazdarica sta li je vec....nesmijes nogu preko noge bacit....ili ne daj boze malo prisnijeg kontkata onog s pocetka veze... :D :D
bug

Post by bug »

ne navracam tamo odavno :D otkako ne studiram u blizini : D
ali sjecam se :D da je imala problema sa zivcima :D
flora.sa

Post by flora.sa »

paauk wrote:
bug wrote:Linea, tu blizu, malo vise sklonjena i "zelenija" :D sjajna kafa sa slagom :D

sve to stoji ali stoji i ona konobarica ili gazdarica sta li je vec....nesmijes nogu preko noge bacit....ili ne daj boze malo prisnijeg kontkata onog s pocetka veze... :D :D
aha,
moju sestru su opomenuli, jer se poljubila-ne ljubila, samo jedan poljubac je bio u pitanju, da se razumijemo.

kaže bilo joj je pravo neugodno kad su joj prišli i glasno opomenuli da svi čuju.
RPM

Post by RPM »

stochar wrote:
RPM wrote:
stochar wrote:Sto se basti tiche, Dva ribara je ljeti zakon, dobra hladovina, nema muzike nikako, mirnjak totalni...
imal' ribe ... :? :D
Ima kitova kol'ko hoces... :)
jesul' ubice il' dobrice ... :D :D
paauk

Post by paauk »

flora.sa wrote:
paauk wrote:

aha,
moju sestru su opomenuli, jer se poljubila-ne ljubila, samo jedan poljubac je bio u pitanju, da se razumijemo.

kaže bilo joj je pravo neugodno kad su joj prišli i glasno opomenuli da svi čuju.
meni se isto desilo, od tad tamo ne idem......

da se to ne desava tako cesto, pomislio bi da sam ti seku poljubio :D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Ona basta kraj poste u Ferhadiji uduplala se prostorno, cirkus.
lejlasa

Post by lejlasa »

Celicna_saka wrote:Ona basta kraj poste u Ferhadiji uduplala se prostorno, cirkus.
Postavljanje baste na onom mjestu je katastrofalna odluka Opcine Centar. Basti ondje ni u kom slucaju nije mjesto.
Izgleda pravo nakaradno. Fuj.
:o
karanana

Post by karanana »

Ako vas interesuje "mlada" riba, koja se tek otisnula u otvoreno more iz buca potoka, preporucujem 2 kafica u villa park centru na chengic villi
flora.sa

Post by flora.sa »

karanana wrote:Ako vas interesuje "mlada" riba, koja se tek otisnula u otvoreno more iz buca potoka, preporucujem 2 kafica u villa park centru na chengic villi
ih što je izgleda tek tamo dernek... :D :D :D

u mene mi moje prijateljice jednom tamo o"šle na kahvu, kažu više kockastih glava nema ni kod Cige.
:D
lejlasa

Post by lejlasa »

flora.sa wrote:
karanana wrote:Ako vas interesuje "mlada" riba, koja se tek otisnula u otvoreno more iz buca potoka, preporucujem 2 kafica u villa park centru na chengic villi

u mene mi moje prijateljice jednom tamo o"šle na kahvu, kažu više kockastih glava nema ni kod Cige.
Al to je stvarno nevjerovatno!
Nema veze kakvo je vrijeme, kisa, sunce, hladno, lijepo, oblacno, tamo je uvijek prepuno!!! Ne kontam uopce u cemu je fazon. Reko bi covjek da u baste ispred Villa Parka izlazi pola grada!
Nisam isla pa ne znam kakve su im glave, al ne sumnjam, Buca je blizu.
I Boljakov isto... :)
karanana

Post by karanana »

flora.sa wrote:

Istina. Ako vas interesuju muski modeli najnovijih trenerki, noseni od strane modela (kockastih glava) mozete ih pogledati u bastama villa parka. Mada ima slatkih curica... ali ne smijes ih ni pogledati od onih faca, nikad se ne zna kome je jos za oko zapala.
Qler

Post by Qler »

pa zatvorio im se vistafon, sad se pomjerili blize gradu! :x

treba otvoriti jedan trzni centar, na alipasniom, da se povuku nazad, ozbiljno pocinju da ugrozavaju :D:x

strah me ako krenu dalje! :D:D
flora.sa

Post by flora.sa »

Qler wrote:pa zatvorio im se vistafon, sad se pomjerili blize gradu! :x

treba otvoriti jedan trzni centar, na alipasniom, da se povuku nazad, ozbiljno pocinju da ugrozavaju :D:x

strah me ako krenu dalje! :D:D

JES, pa bi ih ti poslao dole... :x :D ...pa da dole zagađuju zrak! :D
E-lektra

Post by E-lektra »

Sve neka "truhlez" nemaju pametnijeg posla, nego po citav dan jednu kafu razvlaciti... :x
sure_alma

Post by sure_alma »

sto se tice izlazaka u sarajevu to je danas veliki problem, iako imamo vise kafica nego ikad prije...ironicno ali istinito...
ja sam prije volila izaci u kolobaru, bas je bilo lijepo..fina raja su se skupljala i fina je basta bila...jedno vrijeme epoha je bila aktuelna ali onda katastrofa od konobara poput DURANA je otjerala i ono malo fine raje sto je dolazilo...
onda ispred ekonomije je bilo fino ljeti sjesti, ali i to su papci provalili i onda smo se i odatle razbjezali...
pab i central nikad nisam gotivila, previse mi je napucano i izvjestacno...
helem, slabo se sad vise i izlazi, a kad se izlazi onda se izabere neki fin restoran izvan sarajeva i tu se zameraci...
jos uvijek je tu popodnevna kafa ali to je gdje bilo na brzaka... :D
pozdrav svima
Tsunami

Post by Tsunami »

Alma, hajde ne laprdaj vise Sarajeva ti tvoga :D
Brando

Post by Brando »

nevidljiva wrote:Izlasci u gradu su fakat kriza.Pub jeste ok al me muzika tamo uzasno nervira.Uvijek isto svira i nista nema veze s vezom.Raja je ukocena i ne dao Bog da ko slucajno zaplese.Ovom gradu treba jedan dobar,pravi disko za ljude kao sto sam ja koji ne mogu po 2h sjedit negdje i ubijat se.Nekada mi dodje da prestanem izlazit subotom.Po danu je definitivno bolje izlazit.
neki dan zamalo ograjisah u pubu zbog tog plesanja, bili nas trojica i tri jaranice i haj uhvatila piva i pocele se nase dame uvijati... :D kad nekakav glavonja uhvati ovu jednu za dupe, a ona ni pet ni sest pivu pa u lice :lol: :lol: i haj reko neka si svaka cast kad za po minute njih sest se skupilo oko stola sta je ovo ono zamalo tuca... sto je najgore ja nisam odmah skontao da je njih sest a nas ostala dvojica jer je ovaj jedan otisao u wc :x :x

i haj ti sad plesi... :-? :-?
Bumbar

Post by Bumbar »

Brando wrote:[

neki dan zamalo ograjisah u pubu zbog tog plesanja, bili nas trojica i tri jaranice i haj uhvatila piva i pocele se nase dame uvijati... :D kad nekakav glavonja uhvati ovu jednu za dupe, a ona ni pet ni sest pivu pa u lice :lol: :lol: i haj reko neka si svaka cast kad za po minute njih sest se skupilo oko stola sta je ovo ono zamalo tuca... sto je najgore ja nisam odmah skontao da je njih sest a nas ostala dvojica jer je ovaj jedan otisao u wc :x :x

i haj ti sad plesi... :-? :-?

haha...svaka joj cast...

Sto se tice baste kod Ekonomije...mrzim njihove konobare...ja narucim caj on meni donese kafu...pitam ja sta je to, tip onako nonsalantno rece da nemaju caj i da mi je to isto. Nisam mu nista ni mogla reci jer sam bila u soku jos pola sata. :x
sure_alma

Post by sure_alma »

Tsunami wrote:Alma, hajde ne laprdaj vise Sarajeva ti tvoga :D
ma samo za tebe Tsunami :D
paauk

Post by paauk »

sure_alma wrote:sto se tice izlazaka u sarajevu to je danas veliki problem, iako imamo vise kafica nego ikad prije...ironicno ali istinito...
ja sam prije volila izaci u kolobaru, bas je bilo lijepo..fina raja su se skupljala i fina je basta bila...jedno vrijeme epoha je bila aktuelna ali onda katastrofa od konobara poput DURANA je otjerala i ono malo fine raje sto je dolazilo...
onda ispred ekonomije je bilo fino ljeti sjesti, ali i to su papci provalili i onda smo se i odatle razbjezali...
pab i central nikad nisam gotivila, previse mi je napucano i izvjestacno...
helem, slabo se sad vise i izlazi, a kad se izlazi onda se izabere neki fin restoran izvan sarajeva i tu se zameraci...
jos uvijek je tu popodnevna kafa ali to je gdje bilo na brzaka... :D
pozdrav svima
kako li su ovo provalili.... :roll: :roll: :roll: :D
Post Reply