Ah da da. Saban je legenda. Nakon boravka u Chicagu, Saban se vratio i vrti pilice na Anexu.KeepItSimplE wrote:izgleda da se niko ne sjeća Murata Šabanovića
Istocno Sarajevo
-
KeepItSimplE
Ja Sabana sto je uspio u zivotu...karanana wrote:Ah da da. Saban je legenda. Nakon boravka u Chicagu, Saban se vratio i vrti pilice na Anexu.KeepItSimplE wrote:izgleda da se niko ne sjeća Murata Šabanovića
-
fukara_tz
Sjecam se i dnevnika Riste Djoge...pa kad je bio masakr na Markalama....pa kad je idiot na kraju dnevnika lego na pod, digo tri prsta, a kraj njega stoji proteza za nogu...ako se sjecate snimaka sa Markala pa je bila jedna proteza na Markalama...yah i za kapiju nasu je bilo isto na bijeljinskoj televiziji kako smo sami bombu postavili, mudzahedini i slicne nebuloze...
-
KeepItSimplE
da..imali smo dobre lutke i dobru kostimografiju,te smo dobro odradilifukara_tz wrote:Sjecam se i dnevnika Riste Djoge...pa kad je bio masakr na Markalama....pa kad je idiot na kraju dnevnika lego na pod, digo tri prsta, a kraj njega stoji proteza za nogu...ako se sjecate snimaka sa Markala pa je bila jedna proteza na Markalama...yah i za kapiju nasu je bilo isto na bijeljinskoj televiziji kako smo sami bombu postavili, mudzahedini i slicne nebuloze...
specijalne efekte..da sve izgleda uvjerljivo..kao da je stvarno bio masakr
a eto..valjda je moja komsinica jedna slucajno uletila u kadar,pa sam je vidjela u lokvama krvi,kako ljude dize i cupa kosu s glave...
toliko o onom njihovom da smo sami sebe rokali,klali,bombe postavljali..
itd...
a ni ristina nije do zore sjala..i on je ubijen,tako nesto???znam da nije medju zivima
i ps: nek mi se smije ko hoce,al ja ne vjerujem uopste da je hrakan mrtav,a imam brdo argumenata
-
KeepItSimplE
pupi wrote:ja sam cula da ga je Arkan rokno navodno je zadnji put vidjen s njim i sa cecom