Istocno Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

karanana

Post by karanana »

KeepItSimplE wrote:izgleda da se niko ne sjeća Murata Šabanovića :(
Ah da da. Saban je legenda. Nakon boravka u Chicagu, Saban se vratio i vrti pilice na Anexu.
KeepItSimplE

Post by KeepItSimplE »

karanana wrote:
KeepItSimplE wrote:izgleda da se niko ne sjeća Murata Šabanovića :(
Ah da da. Saban je legenda. Nakon boravka u Chicagu, Saban se vratio i vrti pilice na Anexu.
Ja Sabana sto je uspio u zivotu... :lol: :D
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Sjecam se i dnevnika Riste Djoge...pa kad je bio masakr na Markalama....pa kad je idiot na kraju dnevnika lego na pod, digo tri prsta, a kraj njega stoji proteza za nogu...ako se sjecate snimaka sa Markala pa je bila jedna proteza na Markalama...yah i za kapiju nasu je bilo isto na bijeljinskoj televiziji kako smo sami bombu postavili, mudzahedini i slicne nebuloze...
KeepItSimplE

Post by KeepItSimplE »

fukara_tz wrote:Sjecam se i dnevnika Riste Djoge...pa kad je bio masakr na Markalama....pa kad je idiot na kraju dnevnika lego na pod, digo tri prsta, a kraj njega stoji proteza za nogu...ako se sjecate snimaka sa Markala pa je bila jedna proteza na Markalama...yah i za kapiju nasu je bilo isto na bijeljinskoj televiziji kako smo sami bombu postavili, mudzahedini i slicne nebuloze...
da..imali smo dobre lutke i dobru kostimografiju,te smo dobro odradili
specijalne efekte..da sve izgleda uvjerljivo..kao da je stvarno bio masakr :x :x
a eto..valjda je moja komsinica jedna slucajno uletila u kadar,pa sam je vidjela u lokvama krvi,kako ljude dize i cupa kosu s glave...
toliko o onom njihovom da smo sami sebe rokali,klali,bombe postavljali..
itd...
a ni ristina nije do zore sjala..i on je ubijen,tako nesto???znam da nije medju zivima :-D

i ps: nek mi se smije ko hoce,al ja ne vjerujem uopste da je hrakan mrtav,a imam brdo argumenata :D
pupi

Post by pupi »

ja sam cula da ga je Arkan rokno navodno je zadnji put vidjen s njim i sa cecom
KeepItSimplE

Post by KeepItSimplE »

pupi wrote:ja sam cula da ga je Arkan rokno navodno je zadnji put vidjen s njim i sa cecom
:D :D i ja sam to cula...
Post Reply