ti si potpuno promašio moju poentu. stvar je da ljude nazivaš nevjernicima i mrziteljima Islama. kao neko ko se predstavlja kao vjernik čudi me da imaš hrabrosti tako nešto reći. otud i moje reagovanje kao forumaša, ne moderatora.iceman2010 wrote:
Isto tako me cudi da moralne lekcije nisi dijelio kada su mene "podobni" castili svakakvim epitetima. Ali oni su tvoji cmoljo pa si se iza coska smijao i odobravao, a sada meni dijelis lekcije? Jel to imamo dvostruke arsine ili je pripadnicima partije i velikog vodje dozvoljeno vrijedjanje i pljuvanje, a meni nije dozvoljeno da licemjerje nazovem pravim imenom?
I da, jos nesto. Nikog nisam poimenice imenovao. Ko se sam prepoznao sta cu mu ja.
zato i rekoh, na Sudnjem danu kada nam se bude moderirala sudbina, srešćemo se, nadam se, pa da te upitam opet, otkud ti tolika hrabrost prozivati ljude na osnovu njihovog stava i njihovog iskustva i iskustva njihove djece.
i šta kažeš, nisi poimence imenovao. 'em što je "poimence imenovati" nepravilno reći, 'em što kada nekome repliciraš valjda znači da se njemu obraćaš, pa ne moraš "poimence imenovati".