Kenan-sa wrote:djeda mraza niko nije protjerao,nego je samo djeci ostavljena mogucnost da ga izaberu ili ne,tj zavisno od zelje njihovih roditelja! najveca je laz da je direktorica protjerala djeda mraza,to je komunisticka utopija pogodna za manipulaciju besposlicara i ljudi koji ne razmisljaju svojom glavom,nego glavom FTV-a i ostalih komunistickih ideoloskih aparata! Po prvi put djeca roditelja koji ne zele da njihovo dijete njeguje katolicku a dijelom i komunisticku tradiciju,imaju mogucnost da zaobidju djeda mraza,i mislim da je najveci problem u tome! Ko voli neka izvoli,to je zlatno pravilo koje direktorica Mahmutovic nije ugrozila,ali eto problem je sto je nekim roditeljima ostavljena mogucnost da njihovo dijete ako oni to ne zele,ne njeguju taj katolicki obicaj!..
Evo sad se mi svi javljamo na Kenanov post, ali moramo.
Moramo zato što sve što je napisao je apsloutna laž, i ne smijemo dozvoliti da se laži šire i dalje. Dosta je više.
Očigledno Kenan nema dijete u JU djeca Sarajeva i nema pojma šta se tamo dešava.
O Arziji mogu reći puno ružnih stvari, ali reći ću ono što je istina, kod nje mi je najodvratnija, najogavnija njena bezobraština jer je lažov, neviđen lažov.