Je l' to ovaj covjek? Iko?

Jos samo fali da dodje neki zidar da se kandiduje za nacelnika ....fidoremilienko wrote:
Je l' to ovaj covjek? Iko?
Pa stvarno misliš da ih nema gorih (mislim na načelnike) od zidaraVreloBosne wrote:Jos samo fali da dodje neki zidar da se kandiduje za nacelnika ....fidoremilienko wrote:
Je l' to ovaj covjek? Iko?![]()
http://--- NO LINKS ---/clanak/782007193437FOČANSKI PROPISI wrote:Imamo mlađeg.golfiista wrote:Haris Dučić neće biti kandidat za načelnika, potvrđeno od strane istog.
Šta sad?![]()
![]()
![]()
Šta god da bio, opis je extra.....PipiDugaDevetka wrote:Ajdin Tinjak je četnik, velikosrbin, par exellance!
Naravno da ću praviti jasnu razliku između časnih i poštenih Srba i velikosrba=četnika.DELEGACIJA wrote:Šta god da bio, opis je extra.....PipiDugaDevetka wrote:Ajdin Tinjak je četnik, velikosrbin, par exellance!
Neka bosansko turska fondacija. Tj turci sa koledza nesto rade._Alcatraz_ wrote:Zbog cega su postavljeni satori u koritu zeljeznice kod malog i velikog mosta?![]()
Neka izlozba ili nesto slicno ili nesto deseto?
Možes i ti ako hoćeš ispeći kolače ,pa doneseš njima da prodaju, to kasnije ide u dobrotvorne svrhe, za školske internate, djecu bez roditelja, itd ..._Alcatraz_ wrote:Zbog cega su postavljeni satori u koritu zeljeznice kod malog i velikog mosta?![]()
Za tebe je samo MEĐED valjan kandidat.VreloBosne wrote:Jos samo fali da dodje neki zidar da se kandiduje za nacelnika ....fidoremilienko wrote:
Nije "MEĐED"FOČANSKI PROPISI wrote:Za tebe je samo MEĐED valjan kandidat.VreloBosne wrote:Jos samo fali da dodje neki zidar da se kandiduje za nacelnika ....fidoremilienko wrote:
Kultura i pravopis? Mislis na srpski ili hrvatski pravopis? Po svemu sudeci svog jezika se sve vise stidimo, pa sve vise koristimo srpsko-hrvatske rijeci.VreloBosne wrote:Nije "MEĐED"FOČANSKI PROPISI wrote: Za tebe je samo MEĐED valjan kandidat.nego 'Medvjed' ... jos se nisi naucio kulturi i pravopisu.
http://ilidza.ba/ba/index.php/vijesti/v ... ilidi.html_Alcatraz_ wrote:Zbog cega su postavljeni satori u koritu zeljeznice kod malog i velikog mosta?![]()
Mislim da tu ne bi išlo (nažalost).........fidoremilienko wrote:Ne bi bilo lose, kada bi neka vlast, ulozila novac da se Velika Aleja malo "popravi". Tu prije svega mislim na asfalt i na izgradnju biciklistickih staza. Valjda cemo i to docekati.
Cega?fidoremilienko wrote:Ne bi bilo lose, kada bi neka vlast, ulozila novac da se Velika Aleja malo "popravi". Tu prije svega mislim na asfalt i na izgradnju biciklistickih staza. Valjda cemo i to docekati.
U Pragu isto voze fijakeri i kočije sa upregnutim konjima. Balege na praškim ulicama NEMA!_Alcatraz_ wrote:Cega?fidoremilienko wrote:Ne bi bilo lose, kada bi neka vlast, ulozila novac da se Velika Aleja malo "popravi". Tu prije svega mislim na asfalt i na izgradnju biciklistickih staza. Valjda cemo i to docekati.![]()
Oni do prije par godina forsirali da se drvece posijece zbog neke (africke) bakterije koja unistava stabla i da prave novu veliku aleju, vjerovatni punu betona.
Bilo bi lijepo, ali jos ljepse bi bilo kada bi postavili cunjeve ili rampu tako da ne moze svaka bagra sa autom da se voza alejom.
Zatim upozoriti fijakere da uspore malo jer ima ljudi koji hodaju i izbjegavaju balegu od njihovih konja, a pored toga i moraju da se sklanjaju pri brzom prolazenju fijakera pored njih. Fijakeri zure da bi napravili sto vise tura.
Postaviti neke eko-kante za smece i sl. duz cijele aleje, a maknunti one kontejnere koji kvare ugled Velike aleje.
Prije svega treba malo kulture uvesti!
Slazem se sa navedenim, ali mogao bi se bar asfalt uraditi._Alcatraz_ wrote:Cega?fidoremilienko wrote:Ne bi bilo lose, kada bi neka vlast, ulozila novac da se Velika Aleja malo "popravi". Tu prije svega mislim na asfalt i na izgradnju biciklistickih staza. Valjda cemo i to docekati.![]()
Oni do prije par godina forsirali da se drvece posijece zbog neke (africke) bakterije koja unistava stabla i da prave novu veliku aleju, vjerovatni punu betona.
Bilo bi lijepo, ali jos ljepse bi bilo kada bi postavili cunjeve ili rampu tako da ne moze svaka bagra sa autom da se voza alejom.
Zatim upozoriti fijakere da uspore malo jer ima ljudi koji hodaju i izbjegavaju balegu od njihovih konja, a pored toga i moraju da se sklanjaju pri brzom prolazenju fijakera pored njih. Fijakeri zure da bi napravili sto vise tura.
Postaviti neke eko-kante za smece i sl. duz cijele aleje, a maknunti one kontejnere koji kvare ugled Velike aleje.
Prije svega treba malo kulture uvesti!
Mogu rampe, s tim sto ce vlasnici imati daljinski ili karticu za rampu isto kao sto u pojedinim gradskim zgradama sto svi stanari koji imaju parking mjesto imaju daljinski za zajednicku garazu.fidoremilienko wrote: Ne mogu rampe, jer imaju ljudi tamo kuce. Ko im je dozvolio...
A fijakeri? Nasa posla.
Efikasnije bi bilo da policija pise velike kazne, vjeruj, vise bi se isplatilo. Samo po dzepu_Alcatraz_ wrote:Mogu rampe, s tim sto ce vlasnici imati daljinski ili karticu za rampu isto kao sto u pojedinim gradskim zgradama sto svi stanari koji imaju parking mjesto imaju daljinski za zajednicku garazu.fidoremilienko wrote: Ne mogu rampe, jer imaju ljudi tamo kuce. Ko im je dozvolio...
A fijakeri? Nasa posla.
Je li ti to mene učiš pravopisu i kulturi?VreloBosne wrote: Nije "MEĐED"nego 'Medvjed' ... jos se nisi naucio kulturi i pravopisu.