Honorarni posao ?
-
elldarr
#1 Honorarni posao ?
Pitam se mozel se u Sarajevu naci kakav honorarni posao tipa dijeljenje letaka , ankete i sl. stvari koje se rade preko ljeta a i u slobodno vrijeme. Ako moze , gdje se prijavit il sta vec 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Honorarni posao ?
trebas se prijaviti u studentski centar, adresa im je...fak...tamo kod "malog robota", prekoputa Konica Centrum radnje...jao mozak stao...elldarr wrote:Pitam se mozel se u Sarajevu naci kakav honorarni posao tipa dijeljenje letaka , ankete i sl. stvari koje se rade preko ljeta a i u slobodno vrijeme. Ako moze , gdje se prijavit il sta vec
- nexo
#3 Re: Honorarni posao ?
Ma da, sve ja znam, ali kada treba to dokazati mozak stane i...Tako, stoji. Sta da se radi, mozak stao, a srce i dalje radi! Koja nesreca za covjeka!mIRCerka wrote:trebas se prijaviti u studentski centar, adresa im je...fak...tamo kod "malog robota", prekoputa Konica Centrum radnje...jao mozak stao...elldarr wrote:Pitam se mozel se u Sarajevu naci kakav honorarni posao tipa dijeljenje letaka , ankete i sl. stvari koje se rade preko ljeta a i u slobodno vrijeme. Ako moze , gdje se prijavit il sta vec
- Skyfox
#4 Re: Honorarni posao ?
evo jedan interesantan,
http://www.posao.ba/job.php?jobID=33758
jos par dana do isteka...Moving Board Promoter, Sarajevo Bosna i Hercegovina
Opis posla
ZARADITE ŠETAJUĆI GRADOM!
MOVING-BOARD d.o.o. – jedina je tvrtka u svijetu koja nudi ekskluzivnu mogućnost oglašavanja putem Moving Boarda - pokretnih svjetlećih panoa. Predstvaništvo u BiH treba nove suradnike za povremene poslove i to:
Moving Board Promoter za Sarajevo – 4 izvršitelja;
Opis posla:
Moving Board Promoter radi dnevno 4 sata u tijeku kampanje što je idealno za studente ali i za one koji žele dodatnu zaradu. Moving Board Promoter na leđima nosi lagani specijalizirani svijetleći reklamni pano i šeta gradom, a za to prima dobre dnevnice. Moving Board zbog svog izgleda i pokretljivosti ostavlja upečatljiv vizualni dojam kod publike. Oglasne površine nalaze se s prednje i stražnje strane Moving Boarda.
Broj radnih mjesta
4
Datum objave
14. Apr 2009.
Oglas ističe 28. Apr 2009.
http://www.posao.ba/job.php?jobID=33758
- Skyfox
#5 Re: Honorarni posao ?
forum zeza
- Skyfox
- cappy_tempo
#7 Re: Honorarni posao ?
da ne otvaram novu temu,a ovu nadjoh na gugletu. Jel moguce da u Sarajevu nema posla bilo honorarni ili ne za studente ali studente koji su tek poceli,znaci koji nisu pri kraju ili negdje 3 godina.ja prerovio sve zivo i nisam nista nasao osim da dilam .ws domene
ili da sam inzinjer necega .ako smo spali na to da student moze naci posao bez koliko toliko problema kao dostavljac u ovim fast fudovima,picerijama onda smo daleko dogurali 
-
black_noke
#8 Re: Honorarni posao ?
zna li iko nesto za neki honorarni posao? 
-
marisarajevo
#9 Re: Honorarni posao ?
Nema ovdje nikakvog honorarnog posla,ovdje nema nista,bjez'te narode odavde!!!
- ProbuseniDolar
#10 Re: Honorarni posao ?
hahhahaha ... svak cast ... najjaci komentar u istoriji sa-x foruma ... hahahamarisarajevo wrote:Nema ovdje nikakvog honorarnog posla,ovdje nema nista,bjez'te narode odavde!!!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#11 Re: Honorarni posao ?
Evo honorarnog posla, čovjek kumi i moli da se 15-tak ljudi prihvati honorarnog posla, čak je i otvorio temu na podforumu Ekonomija:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 38&t=77396
Da ga u tudjini ne bi glabao za preživljavanje, fataj se ovog honorarnog posla na At Mejdanu!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 38&t=77396
Da ga u tudjini ne bi glabao za preživljavanje, fataj se ovog honorarnog posla na At Mejdanu!
- lara b.
#12 Re: Honorarni posao ?
raspitaj se da dijelis one letke OBI i sl... skokni do bh telekoma i pitaj imaju li sta sezonski, mislim da svake god.primaju sezonske radnike... pogledaj u oglase 
-
dobra luka
#13 Re: Honorarni posao ?
23.10.2010.
Honorarnih poslova ima, samo malo potrazi... imas ovaj moving-board, svjetlece reklame sto se nosaju na ledjima, njima uvijek treba ljudi, javis im se na email [email protected] , a imaju oni i one hostese sa zastavicama na ledjima-neznam kako to zovu to , ali primaju uvijek ljudi.
Za poslove podjele reklamnog materijala imas email [email protected], znam da zaposljavaju u Sarajevu, a mislim da je i za cijelu BiH.
Sto se hostesiranja i manekenisanja tice, cv saljes na [email protected],tu ti je izvor hostesa i promoterki svim agencijama-provjereno.
Postavljanje opreme za kablovsko pracenje kanala treba Telemach-u, potreban veci broj izvrsilaca, nije potrebno posebno tehnicko znanje, radi se po ucinku.Pogledas email na njihovoj stranici,imaju formu za slanje emaila.
Blicnet uvodi internet, pa sam vidio letak, i cuo da im treba ljudi za potpisivanje ugovora.Info- njihova stranica,rade u BL i SA.
KRO Rad treba ljudi stalno, narocito ljeti, sadjenje cvijeca, okopavanje...sjediste -Dolac Malta , lako je naci,novogradnja , Nedima Filipovica.Mislim da je soba br.5.
Imas i ljepljenje plakata, to je isto ovaj email [email protected]
Cuo sam da ima neka agencija koja ce uskoro uvesti dostavu sitne poste, racuna, poslovne dokumentacije, karata na kucnu adresu, poklona placenih internetom i slicno, i to sve na motorima i biciklima, ali neznam jos podatke.Ako neko ima , neka napise.
Imas i ispostave osiguravajucih kuca, mjesta za registraciju automobila, oni trebaju ljude koji hodaju po mup-u i ostalim institucijama i zavrsavaju papire.To najbolje pitas nekog u BSO kome treba neko za "setanje".
Od honorarnih poslova imas i dostavu novina, to su ti ovi City-expressi Mhs-ovi ([email protected]) i svi koji rade brzu postu.
Ovoliko ja znam, bice valjda dosta od mene
Honorarnih poslova ima, samo malo potrazi... imas ovaj moving-board, svjetlece reklame sto se nosaju na ledjima, njima uvijek treba ljudi, javis im se na email [email protected] , a imaju oni i one hostese sa zastavicama na ledjima-neznam kako to zovu to , ali primaju uvijek ljudi.
Za poslove podjele reklamnog materijala imas email [email protected], znam da zaposljavaju u Sarajevu, a mislim da je i za cijelu BiH.
Sto se hostesiranja i manekenisanja tice, cv saljes na [email protected],tu ti je izvor hostesa i promoterki svim agencijama-provjereno.
Postavljanje opreme za kablovsko pracenje kanala treba Telemach-u, potreban veci broj izvrsilaca, nije potrebno posebno tehnicko znanje, radi se po ucinku.Pogledas email na njihovoj stranici,imaju formu za slanje emaila.
Blicnet uvodi internet, pa sam vidio letak, i cuo da im treba ljudi za potpisivanje ugovora.Info- njihova stranica,rade u BL i SA.
KRO Rad treba ljudi stalno, narocito ljeti, sadjenje cvijeca, okopavanje...sjediste -Dolac Malta , lako je naci,novogradnja , Nedima Filipovica.Mislim da je soba br.5.
Imas i ljepljenje plakata, to je isto ovaj email [email protected]
Cuo sam da ima neka agencija koja ce uskoro uvesti dostavu sitne poste, racuna, poslovne dokumentacije, karata na kucnu adresu, poklona placenih internetom i slicno, i to sve na motorima i biciklima, ali neznam jos podatke.Ako neko ima , neka napise.
Imas i ispostave osiguravajucih kuca, mjesta za registraciju automobila, oni trebaju ljude koji hodaju po mup-u i ostalim institucijama i zavrsavaju papire.To najbolje pitas nekog u BSO kome treba neko za "setanje".
Od honorarnih poslova imas i dostavu novina, to su ti ovi City-expressi Mhs-ovi ([email protected]) i svi koji rade brzu postu.
Ovoliko ja znam, bice valjda dosta od mene
- perfect_guy
#14 Re: Honorarni posao ?
mrzim kad neko ne zna ni vlastiti graddobra luka wrote:23.10.2010.
KRO Rad treba ljudi stalno, narocito ljeti, sadjenje cvijeca, okopavanje...sjediste -Dolac Malta , lako je
naci,novogradnja , Nedima Filipovica.Mislim da je soba br.5.
-
nino90
#15 Re: Honorarni posao ?
ima li kakvih honorarnih poslova u 2011
posto su ovi postovi stari godinu i vise XD
posto su ovi postovi stari godinu i vise XD
- Glas
#16 Re: Honorarni posao ?
I mene zanima nekakav honorarni posao, može i sezonski do oktobra kada mi počinje nastava, a može i stalan uz dogovor, radi predavanja. 
Za sve sam spreman, počevši od odnosa s javnošću, menadžmenta, pisanja vijesti, članaka, pjesama i drugih tekstova, prekucavanja i lektorisanja istih pa do oglašavanja, trgovine, održavanja bašti, travnjaka, objekata, kompjuterskih i kablovskih sistema, dijeljenja letaka, kurirskih poslova itd. itd.
Za sve sam spreman, počevši od odnosa s javnošću, menadžmenta, pisanja vijesti, članaka, pjesama i drugih tekstova, prekucavanja i lektorisanja istih pa do oglašavanja, trgovine, održavanja bašti, travnjaka, objekata, kompjuterskih i kablovskih sistema, dijeljenja letaka, kurirskih poslova itd. itd.
- Urban B.
#17 Re: Honorarni posao ?
kakav si sa njemackim jezikom?Glas wrote:I mene zanima nekakav honorarni posao, može i sezonski do oktobra kada mi počinje nastava, a može i stalan uz dogovor, radi predavanja.
-
nino90
#18 Re: Honorarni posao ?
znamja njemacki daj staUrban B. wrote:kakav si sa njemackim jezikom?Glas wrote:I mene zanima nekakav honorarni posao, može i sezonski do oktobra kada mi počinje nastava, a može i stalan uz dogovor, radi predavanja.
otimamo se ovdje za poso :O
- Urban B.
#19 Re: Honorarni posao ?
ko vise ponudi njemu posao 
- Glas
#20 Re: Honorarni posao ?
Slabo, nažalost, možda 2+ ili 3- (na skali od 1 do 5) razumijevanje i sporazumijevanje.Urban B. wrote:kakav si sa njemackim jezikom?Glas wrote:I mene zanima nekakav honorarni posao, može i sezonski do oktobra kada mi počinje nastava, a može i stalan uz dogovor, radi predavanja.
-
Frooteky
#21 Re: Honorarni posao ?
Znal ko imal sta od ovih poslova u TZ za učenike, znači ubacivanje onih letaka u poštanske sandučiče i tako to, motiku i nosanje mi ne spominjite