GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dezurni_ucenik

#8751 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by dezurni_ucenik »

I ovi ublehasi dobili 700 maraka vise.Pazi tog selamanja Sline Konakovica i Radeljasa.Fuj
Nisrin

#8752 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Nisrin »

Nije mi jasna ni Vlada ni GRAS!!! Krivi su i jedni i drugi i zasto se ministar ovoliko protivi da se SASLUSA I DRUGA STRANA?! Bez obzira bio neki kriv ili ne, svi imaju JEDNAKA PRAVA da iznesu svoje stavove!
drndalo

#8753 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by drndalo »

Jebem ti Tito pleme plemensko sto umrije prerano, pa sad moram ovu demokraCiju gledati i slusati... Onima koji ovo sranje ne gledaju, zahvalite se bogu sto cete sacuvati zivce, pa ovo je gore od kafane "slozna braca"... :skoljka:
branimir stulic

#8754 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by branimir stulic »

A kako i koliki topli topli obrok da im isplate kada imaju restoran????? Ovo je zacarani krug koji samo atomska bomba moze rijesiti...
A jedini koji ce ispasti kriv je vozac Oruc... po svemu sudeci...
cranberries

#8755 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by cranberries »

drndalo wrote:Jebem ti Tito pleme plemensko sto umrije prerano, pa sad moram ovu demokraCiju gledati i slusati... Onima koji ovo sranje ne gledaju, zahvalite se bogu sto cete sacuvati zivce, pa ovo je gore od kafane "slozna braca"... :skoljka:
Na kojem programu je ?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8756 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by KatarinaKosaca »

Panini wrote:Pa i ovaj strajk ce biti zavrsen kao i obaranje prosle vlade, SDA ide okolo i placa u keshu kao sto su platili Radeljasa, Zekovica i Hanku, ma sve je ovo vise smjesno
Hajd, ba ofiran si više. Reci centrali da si zaradio današnju dnevnicu, nek te isplate i pusti ljude da pričaju o problemima, a ne da ovdje tvoje spamove stalno čitamo.
p206

#8757 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by p206 »

Sad je sve do toplog obroka...ahahhahah
Dan vas jebo! I vas i one u skupštini.
drndalo

#8758 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by drndalo »

cranberries wrote:
drndalo wrote:Jebem ti Tito pleme plemensko sto umrije prerano, pa sad moram ovu demokraCiju gledati i slusati... Onima koji ovo sranje ne gledaju, zahvalite se bogu sto cete sacuvati zivce, pa ovo je gore od kafane "slozna braca"... :skoljka:
Na kojem programu je ?
Ma na TV SA... Za Eska sam trebao glasovati majke mi !!!
kamen spoticanja

#8759 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by kamen spoticanja »

KatarinaKosaca wrote:
Panini wrote:Pa i ovaj strajk ce biti zavrsen kao i obaranje prosle vlade, SDA ide okolo i placa u keshu kao sto su platili Radeljasa, Zekovica i Hanku, ma sve je ovo vise smjesno
Hajd, ba ofiran si više. Reci centrali da si zaradio današnju dnevnicu, nek te isplate i pusti ljude da pričaju o problemima, a ne da ovdje tvoje spamove stalno čitamo.
+1
jazzer

#8760 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by jazzer »

CVIKERASH wrote:I ovi ublehasi dobili 700 maraka vise.Pazi tog selamanja Sline Konakovica i Radeljasa.Fuj
Sta ima tu cudno, srela se dva ahababa i mumin'a :lol: :lol:
Panini

#8761 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Panini »

CVIKERASH wrote:I ovi ublehasi dobili 700 maraka vise.Pazi tog selamanja Sline Konakovica i Radeljasa.Fuj
To su glavne poluge ove vlade, fuj fuj i samo fuj
DiplomataSaSela

#8762 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by DiplomataSaSela »

Panini wrote:
Sa kakvom bagrom mi imamo posla pa to je nevjerovatno
Slazem se potpuno a i vidjeli smo to juce...onu "gospodju" i "gospodina" kako pljuju Fehima...bagra nevidjena...u pravu si
omega369

#8763 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by omega369 »

Dobar dio moje porodice zaradio je penziju u GRAS-u tako da mogu djelimicno razumjeti ove ljude. ipak, ne mogu razumjeti da drze u blokadi moj grad!! pustite barem tramvaje, grad i njegovi gradjani ne smiju ispastati zbog - izvinite na izrazu ali - vasih problema. jesu li problemi iskljucivo finansijske prirode ili tu ima i politike (a ima sigurno), to je sad najmanje bitno. Grad i gradjani sarajeva nisu zasluzili da se ovako prema njima bilo ko na svijetu ophodi!

Pitanje GRASA treba rijesti jednom za svagda. GRAS je neprofitabilna firma i treba je ili pokusati uciniti profitabilnom (pa i po cijenu otpustanja radnika jer je to neminovnost) ili je ugasiti i posao prevoza dati drugima. Dok se god to ne uradi imacemo slicne scene
Last edited by omega369 on 10/04/2013 13:03, edited 1 time in total.
Panini

#8764 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Panini »

KatarinaKosaca wrote:
Izvinjavam se svim stovateljima lika i djela Esada Radeljasa i Suada Zeljkovica, inace eksperta po struci, imas sta pametno napisati?
fredi_bobic

#8765 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by fredi_bobic »

Nek im plate topli obrok, al brate treba neko da snosi odgovornost za ovih 8 dana maltretiranja građana. Znaci, hoćemo otkaze da vidimo
dezurni_ucenik

#8766 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by dezurni_ucenik »

Kad sasica nepismenih djikana napravise haos koji ce kako stvari stoje,zavrsiti u njihovu korist,sta bi bilo da su se neki akademici ovako pobunili?
Prpa.ba

#8767 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Prpa.ba »

Nisrin wrote:Nije mi jasna ni Vlada ni GRAS!!! Krivi su i jedni i drugi i zasto se ministar ovoliko protivi da se SASLUSA I DRUGA STRANA?! Bez obzira bio neki kriv ili ne, svi imaju JEDNAKA PRAVA da iznesu svoje stavove!
Sa teroristima se ne pregovara nigdje u civiliziranom svijetu.
Panini

#8768 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Panini »

DiplomataSaSela wrote:
Panini wrote:
Slazem se potpuno a i vidjeli smo to juce...onu "gospodju" i "gospodina" kako pljuju Fehima...bagra nevidjena...u pravu si
Pa ono dvoje su odron i zaista nikada mi nece biti jasno zasto ih policija nije pisala, ali opet bude mi lakse kad vidim Radeljasa, Konakovica i Zukica jer su oni istog nivoa piljari
kamen spoticanja

#8769 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by kamen spoticanja »

CVIKERASH wrote:Kad sasica nepismenih djikana napravise haos koji ce kako stvari stoje,zavrsiti u njihovu korist,sta bi bilo da su se neki akademici ovako pobunili?
dobili bi po labrnji :wink:
dezurni_ucenik

#8770 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by dezurni_ucenik »

omega369 wrote:Dobar dio moje porodice zaradio je penziju u GRAS-u tako da mogu djelimicno razumjeti ove ljude. ipak, ne mogu razumjeti da drze u blokadi moj grad!! pustite barem tramvaje, grad i njegovi gradjani ne smiju ispastati zbog - izvinite na izrazu ali - vasih problema. jesu li problemi iskljucivo finansijske prirode ili tu ima i politike (a ima sigurno), to je sad najmanje bitno. Grad i gradjani sarajeva nisu zasluzili da se ovako prema njima bilo ko na svijetu ovako ophodi!

Pitanje GRASA treba rijesti jednom za svagda. GRAS je neprofitabilna firma i treba je ili pokusati uciniti profitabilnom (pa i po cijenu otpustanja radnika jer je to neminovnost) ili je ugasiti i posao prevoza dati drugima. Dok se god to ne uradi imacemo slicne scene

I ti si dokazao da je GRAS porodicna firma...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8771 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:Kad sasica nepismenih djikana napravise haos koji ce kako stvari stoje,zavrsiti u njihovu korist,sta bi bilo da su se neki akademici ovako pobunili?
Jako tačno
akcid

#8772 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by akcid »

Prpa.ba wrote:
Nisrin wrote:Nije mi jasna ni Vlada ni GRAS!!! Krivi su i jedni i drugi i zasto se ministar ovoliko protivi da se SASLUSA I DRUGA STRANA?! Bez obzira bio neki kriv ili ne, svi imaju JEDNAKA PRAVA da iznesu svoje stavove!
Sa teroristima se ne pregovara nigdje u civiliziranom svijetu.

Znaš li ti uopšte šta je terorizam :-)
DiplomataSaSela

#8773 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by DiplomataSaSela »

Panini wrote:
DiplomataSaSela wrote:
Panini wrote:
Pa ono dvoje su odron i zaista nikada mi nece biti jasno zasto ih policija nije pisala, ali opet bude mi lakse kad vidim Radeljasa, Konakovica i Zukica jer su oni istog nivoa piljari
A ko je to pismeniji...fazlija i segmedina...jel...
cranberries

#8774 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by cranberries »

Narod sjedi i gleda.... i gleda... i gleda.... i trpi... i trpi.... i trpi....
fredi_bobic

#8775 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by fredi_bobic »

šta bi bilo da su uposlenici KCUS-a stupili u štrajk? Najebali smo kad jedan Radeljaš i Gavrankapetanović (kombinovano imaju preko 300kg) upravlja zdravstvom. fuj
Post Reply