Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na autobuskom stajalištu Nedžarići danas nešto prije podne pun sat i po čekam autobus za Dobrinju..... prolaze svako malo autobusi "komercijala"..... voze bogami i to punom parom, jer ih je bar 5 ili 6 prošlo prema Dobrinji. Na kraju udjem u komercijalu i platim kartu iako imam kupon.....
Pa se eto pitam otkud GRASU toliko komercijala autobusa, da li su ta vozila kupljena po komercijalnim cijenama, pa eto naplaćuju karte. Dobro ako je tako ok, ali vidim sve su to oni japanski autobusi čini mi se sve donacije. U ovoj komercijali u kojoj sam se vozila primjetila sam po tome koliko su neuredni i po koje kakvim škrabotinama da taj autobus koriste nekad kao komercijala, a nekad i u redovnom prevozu putnika.???????????
Pitam se zašto putnici koji čekaju prevoz od Nedžarića do Dobrinje, moraju platiti kartu, u vrijeme kada niti jedan "redovan" autobus ne vozi...... Svaka komercijala se zaustavi u Nedžarićima i nastavi prema Dobrinji skoro prazan a ljudi čekaju, naravno čekaju oni koji nemaju pare za komercijalu............
munevera44 wrote:Na autobuskom stajalištu Nedžarići danas nešto prije podne pun sat i po čekam autobus za Dobrinju..... prolaze svako malo autobusi "komercijala"..... voze bogami i to punom parom, jer ih je bar 5 ili 6 prošlo prema Dobrinji. Na kraju udjem u komercijalu i platim kartu iako imam kupon.....
Pa se eto pitam otkud GRASU toliko komercijala autobusa, da li su ta vozila kupljena po komercijalnim cijenama, pa eto naplaćuju karte. Dobro ako je tako ok, ali vidim sve su to oni japanski autobusi čini mi se sve donacije. U ovoj komercijali u kojoj sam se vozila primjetila sam po tome koliko su neuredni i po koje kakvim škrabotinama da taj autobus koriste nekad kao komercijala, a nekad i u redovnom prevozu putnika.???????????
pa kada zafali para ubace komercijaluu sala valjda je tako
il ako je neka guzva na trolebuskim linijama pojacaju komercijale al jestel primjetili kako te komercijale brzo voze nekoliko sam upratio i 80kmh dofate
Kakve veze ima komercijala Vijećnica Dobrinja sa trolom.......
Kad zafali para redovne autobuse prešaltaju u komercijale, a kad pitaš što nema redovnih linija kažu autobus u kvaru..... levate nas to je fakat.
Pa eto baš bi me zanimalo koji autobusi u GRASu imaju status komercijale, koja su to vozila, koliko vozila komercijale dnevno voze od Vijećnice do Dobrinje......