Gdje u Sarajevu pojesti svinjski roštilj

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Mario979

#326 Re: Gdje u Sarajevu pojesti svinjski roštilj

Post by Mario979 »

exliberal-ex wrote:
Sad bi zamoli moderaciju da zakljuca ovu temu...istekao joj je rok zbog "provokatora" ali I "multietnicara"

Pa da sad bi trebalo zabraniti pominjanje svinjetine na KLIX-u ?
Streptokok

#327 Re: Gdje u Sarajevu pojesti svinjski roštilj

Post by Streptokok »

Mario979 wrote:
exliberal-ex wrote:
Sad bi zamoli moderaciju da zakljuca ovu temu...istekao joj je rok zbog "provokatora" ali I "multietnicara"

Pa da sad bi trebalo zabraniti pominjanje svinjetine na KLIX-u ?
koja drskost
Drvosjeca iz Dejcica

#328 Re: Gdje u Sarajevu pojesti svinjski roštilj

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Mario979 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Što je najgore pokretač teme redovno ordinira, ako i ne živi, u I. Sarajevu a tema je još aktivna. Dakle namjera je bila čisto da provocira kako sam napomenuo u svom prvom postu na ovoj temi. :oops:
Redovno ostavljam pare u I Sarajevu, a zašto je tema provokativna, svinjetina nije zvanično zabranjena u Sarajevu, i sigurno je konzumira bar 10000 ljudi u Sarajevu a to je dovoljan broj potrošača da bi postojao bar jedan gril koji bi u svojoj ponudi imao i svinjske specijalitete.

A kad si već prisutan na temi da te pitam šta rade lovci u Dećićima kad ulove divlje krme, jeli prodaju?
Zaboli nekog đoka gdje ti ostavljaš pare i šta jedeš, poenta je da si provokator obični. Ordiniraš redovno po Lukavici, možda i živiš tamo, a postavljaš teme o svinjskom roštilju u Sarajevu i tvrdiš da ti Lukavica nije blizu, e to se zove licemjernost u najmanju ruku. Ti da razumiješ zakon tržišta shvatio bi da zaista postoji potreba za takvim grilom da bi u Sarajevu sutra bio otvoren. :oops:

Tema fakat zrela za zatvaranje.
emko1234

#329 Re: Gdje u Sarajevu pojesti svinjski roštilj

Post by emko1234 »

Joj balijskog posla i gluposti.
Ja sam musliman, al što ne mogu ovog sitnodušnog balinluka nikako.
Sex - može, alkohol - može, droga - može, kurve - može, svinjetina - ne, ja sam musliman. :lol: :lol: :lol:
O jebem nas nakaradne, jesmo prokleti u pičku materinu.

90% mladih muslimanske vjeroispovjesti u dobi od 20-28 godina prvu noć najvećeg muslimanskog praznika dođe kući oblokano s provoda na kojem je pjevao pjevač ili pjevačica s one strane Drine. I nikad nisam vidio da se na temi koja je posvećena tome neko žustro bori da dokaže kako je to pogrešno.
Čovjek dođe i pita đe može kupit krmetinu u Sarajevu, jer mu je iz nekog kurac čejf da nju jede na roštilju umjesto lijepe halal teletine koju konzumiraju ovi naši plahi braća muslimani, kad eto ti hrabrih ratnika islama da odbrane svu lažnost filozofije koju ovdje propagiraju i koju će ispišat i israt u šolju u nedjelju ujutro, mamurni i izobličeni od rakije.

fuj
Alkos

#330 Re: Gdje u Sarajevu pojesti svinjski roštilj

Post by Alkos »

O čemu bolan pišeš ti? Ločem stalno, ne idem u džamiju, ne klanjam, pijem za Bajram, jeo sam i krmetinu, jebo sam prije braka... Kakav hrabri ratnik islama?

Najviše volim ove naše dobre merhametli Bošnje koji brane svoje komšije Srbe... Tako su isto i njih Srbi '92. Popišam vam se na vašu kratku pamet.

PS - ne znam da li si pročitao temu od početka do kraja. Nije pitao gdje ima kupiti svinjsko meso (a ima u svakom većem tržnom centru), već je pitao zašto nema svinjetine u užem dijelu grada, centru grada, na čaršiji...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#331 Re: Gdje u Sarajevu pojesti svinjski roštilj

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Red Wolf

mjesec
Locked