Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mamicala wrote:Ah što svega ima u ovom http://www.r&s.ba, ja oduševljena katalogom, samo ne mogu cijene skontati nigdje.
zato sto ni ne stavljaju cijene..nego kad hoces nesto kupiti nazoves i vidis...
oni ugl rade sa firmama i na veliko... nama posalju katalog pa kad im zatrazimo i cjenovnik...
Kupiti cili, ali ne u prahu(jer mi se nesto rpevise i ne svidja, ne osjeti se nekako), vec krupni komadici paprike, sjecam se da je nekad davno bilo naci ali sad samo ima onaj u prahu! Ima i ona verzija u bocici i sa mlinom, ali mi se ne svidja, previse morske soli u sebi ima i onda vise hranu posolis nego sto je zacinis cilijem, da mi je onako nesto naci ali bez morske soli u sebi!
Naocale za plivanje, ne pustaju vodu, u sportskoj radnji opreme za plivanje odmah lijevo kad se ulazi u olimpijski bazen. mislim oko 20 km slikonske mada ima i jeftinijih ali ne znam pustaju li te vodu. kupovala i u intersportu ali nisu dugo trajale a nije neka razlika u cijeni. za jako male pare neces naci silikonske nego sa obicnom gumom a te ipak pustaju malo...
Gdje u Sarajevu kupiti bocu za plin onu standardnu 10 kg (nemojte mi PIK), pitao po pumpama, ali oni samo rade zamjenu prazne za novu, i kolika je cijena???
BHF_Manijak wrote:Kupiti cili, ali ne u prahu(jer mi se nesto rpevise i ne svidja, ne osjeti se nekako), vec krupni komadici paprike, sjecam se da je nekad davno bilo naci ali sad samo ima onaj u prahu! Ima i ona verzija u bocici i sa mlinom, ali mi se ne svidja, previse morske soli u sebi ima i onda vise hranu posolis nego sto je zacinis cilijem, da mi je onako nesto naci ali bez morske soli u sebi!
mayab wrote:Gdje u Sarajevu kupiti bocu za plin onu standardnu 10 kg (nemojte mi PIK), pitao po pumpama, ali oni samo rade zamjenu prazne za novu, i kolika je cijena???
jesi bio tamo u hrasnici u krugu famosa ima punionica plina, mislim da se zove fero..nesto. feromont? tako nesto. znam da smo mi tamo praznu kupili, kostala je 100tinjak KM, mozda manje.
BHF_Manijak wrote:Kupiti cili, ali ne u prahu(jer mi se nesto rpevise i ne svidja, ne osjeti se nekako), vec krupni komadici paprike, sjecam se da je nekad davno bilo naci ali sad samo ima onaj u prahu! Ima i ona verzija u bocici i sa mlinom, ali mi se ne svidja, previse morske soli u sebi ima i onda vise hranu posolis nego sto je zacinis cilijem, da mi je onako nesto naci ali bez morske soli u sebi!
Znate li koga da vrši prevoz robe iz Njemačke jeftino ali da mogu naručiti da čovjek nešto kupi tamo pošto nemam nikoga u Njemačkoj (vjerovatno jedini Bosanac bez rodbine u DE ).
Hendrix wrote:Znate li koga da vrši prevoz robe iz Njemačke jeftino ali da mogu naručiti da čovjek nešto kupi tamo pošto nemam nikoga u Njemačkoj (vjerovatno jedini Bosanac bez rodbine u DE ).