U zlataramarashtiman wrote:+?Walter76 wrote:Gdje mogu gravirati sebi neki motiv na dog tag plocicu? Primjer:
Zna li neko otprilike cijenu?
Gdje u Sa......
- L.e.g
#1476 Re: Gdje u Sa......
- Altsa
#1477 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti gitaru za igricu Guitar Hero PS2
-
vryzas
#1478 Re: Gdje u Sa......
Prodavnicu u kojoj se moze uzeti dobar G-Shock sat?
- Michun
#1479 Re: Gdje u Sa......
ovo je vise ko u Sa al eto...
znate li koga da crta karikature al' da nije skupo
- swirl
#1480 Re: Gdje u Sa......
Nadji nekog studenta sa Likovne akademije, tako je moja prijateljica uradila da joj neko nacrta Ben Ten-a na zidu djecije sobeMichun wrote:ovo je vise ko u Sa al eto...
- CASUALE
#1481 Re: Gdje u Sa......
treba mi za teretanakokuz_sa wrote:hahahahahahahahahaah
znam da imaju ukiseljena jaja i to je nesto najgore sto sam probao u inostranstvu mada raja se tim davi..
tebi je najbolje trumanoova jaja da kupis..to su ona u prahu ratna..2 kasike praha malo vode il mlijeka i na tavu i eto omlet
ovako pegla gulit i te zajebancije.
-
shambho
#1482 Re: Gdje u Sa......
ALTA pored Waikikija ona radnja..Altsa wrote:Gdje kupiti gitaru za igricu Guitar Hero PS2
- alica.k
#1483 Re: Gdje u Sa......
znal ko dje to ima, al ozbiljno pitam? ova jaja u prahu. e neki dan su mi bas ono naumpala, sjecam ih se iz rata, jaooooj kakav cimbur od njih bude. il mi se to tad cinilo jer jaja nismo imali.kokuz_sa wrote:hahahahahahahahahaah
znam da imaju ukiseljena jaja i to je nesto najgore sto sam probao u inostranstvu mada raja se tim davi..
tebi je najbolje trumanoova jaja da kupis..to su ona u prahu ratna..2 kasike praha malo vode il mlijeka i na tavu i eto omlet
enivejz, igdje kod nas?
- Michun
#1484 Re: Gdje u Sa......
cinilo ti se boga mi...al ako vidim kupicu ti maxuz.alica.k wrote:znal ko dje to ima, al ozbiljno pitam? ova jaja u prahu. e neki dan su mi bas ono naumpala, sjecam ih se iz rata, jaooooj kakav cimbur od njih bude. il mi se to tad cinilo jer jaja nismo imali.kokuz_sa wrote:hahahahahahahahahaah
enivejz, igdje kod nas?
-
radiostar
#1485 Re: Gdje u Sa......
jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
- hadzinicasa
#1486 Re: Gdje u Sa......
meni se čini u onoj poprečnoj ulici kad prođeš Vatru, pa skreneš desno i preko puta Bate.radiostar wrote:jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
mislim da sam vidjela u izlogu.
-
radiostar
#1487 Re: Gdje u Sa......
hadzinicasa wrote:meni se čini u onoj poprečnoj ulici kad prođeš Vatru, pa skreneš desno i preko puta Bate.radiostar wrote:jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
domod? es kompany bivsi? bio prije 18 minuta tamo i nema... ima sa drugacijim dezenima, ali to nema. znaci, bio sam u tom domod-u, fis-u i robotu i tamo nema...
- Irm@
#1488 Re: Gdje u Sa......
Bogme ja kao da sam vidjela u Robotu na socijalnom..i to bas teske i poskupe te serpe...
- LieToMe
#1489 Re: Gdje u Sa......
ja sam ih vidjala u esi (sad domod) i to mislim da je metalac - gornji milanovac samo to pukne brzo. ja sam nedavno nasla onu birvaktile tavu za kajganu 
- hadzinicasa
#1490 Re: Gdje u Sa......
nemam onda pojma.radiostar wrote:hadzinicasa wrote:meni se čini u onoj poprečnoj ulici kad prođeš Vatru, pa skreneš desno i preko puta Bate.radiostar wrote:jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
domod? es kompany bivsi? bio prije 18 minuta tamo i nema... ima sa drugacijim dezenima, ali to nema. znaci, bio sam u tom domod-u, fis-u i robotu i tamo nema...
p.s. priznaj da ti treba za Snješka
- wewa
#1491 Re: Gdje u Sa......
radiostar, probaj i u coincasi u bbi, oni su imali jednu takvu starinsku seriju 
-
radiostar
#1492 Re: Gdje u Sa......
hadzinicasa wrote:nemam onda pojma.radiostar wrote:hadzinicasa wrote:
meni se čini u onoj poprečnoj ulici kad prođeš Vatru, pa skreneš desno i preko puta Bate.
p.s. priznaj da ti treba za Snješka
nije, imam takvu kecelju, crvenu s bijelim tufnama, pa reko da sparim
- hadzinicasa
#1493 Re: Gdje u Sa......
pih.radiostar wrote:hadzinicasa wrote: nemam onda pojma.
p.s. priznaj da ti treba za Snješka![]()
nije, imam takvu kecelju, crvenu s bijelim tufnama, pa reko da sparim
- chuchumbamayumbe
#1494 Re: Gdje u Sa......
To ti najviše radi Metalac, Srbijanci.radiostar wrote:jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
Toga mora biti u RS-u...otiđi do TUŠ-a ili TOM-a u East Capajebo.
-
radiostar
#1495 Re: Gdje u Sa......
chuchumbamayumbe wrote:To ti najviše radi Metalac, Srbijanci.radiostar wrote:jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
Toga mora biti u RS-u...otiđi do TUŠ-a ili TOM-a u East Capajebo.
nas'o sam u PC, tacnije u Laktasima, ali mi je to malo podaleko... reko ako ima sta blize
hvala, chuchu i wewa na sugestijama
- alica.k
#1496 Re: Gdje u Sa......
ja sam to vidjela u fisu (al u vitezu)!hadzinicasa wrote:meni se čini u onoj poprečnoj ulici kad prođeš Vatru, pa skreneš desno i preko puta Bate.radiostar wrote:jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
- orangina
#1497 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti djecije igracke a da nisu Made in China, Made in Thailand .... itd., odnosno da su iz EU
U Turbo Limač, One2play je sve Made in China
U Turbo Limač, One2play je sve Made in China
-
radiostar
#1498 Re: Gdje u Sa......
alica.k wrote:ja sam to vidjela u fisu (al u vitezu)!hadzinicasa wrote:
meni se čini u onoj poprečnoj ulici kad prođeš Vatru, pa skreneš desno i preko puta Bate.
evo sad sam zvao FIS Vitez, imaju lonac, crveni s bijelim tufnama, 8 litara, e sad ja neeeeemam pojma koliko je to ustvari
hvala alica.k
- VenomousV
#1499 Re: Gdje u Sa......
probaj i u bingu 
- hadzinicasa
#1500 Re: Gdje u Sa......
puno ti je to. to je velika šerparadiostar wrote:alica.k wrote:ja sam to vidjela u fisu (al u vitezu)!hadzinicasa wrote:
evo sad sam zvao FIS Vitez, imaju lonac, crveni s bijelim tufnama, 8 litara, e sad ja neeeeemam pojma koliko je to ustvari
hvala alica.k