Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gdje se moze naci dobrih kopija skijaskih jakni marke north face ili spyder?
kazem kopija, jer sumnjam da su originali 120 KM.
nisam odavno zalazio dole u skenderiju. prije 5-6 godina sam kupio fenomenalnu kopiju spyder jakne u trznom centru TOM lukavica za 120 maraka. ma kao i da nije kopija, tako mi je dobro izgledala i sluzila.
ja ovu sto sam imo spyder nikad ne bih rekao da je kopija. jedino po cijeni jer takvih nema ispod nekih 300 KM negdje vani. ili je odradjena negdje.
doduse pitanje je sada sta je kopija a sta ne kad sve dolazi iz istih izvora i fabrika.
karanana wrote:ja ovu sto sam imo spyder nikad ne bih rekao da je kopija. jedino po cijeni jer takvih nema ispod nekih 300 KM negdje vani. ili je odradjena negdje. doduse pitanje je sada sta je kopija a sta ne kad sve dolazi iz istih izvora i fabrika.
mislim da nije toliko ni bitno da li je kopija ako dobro izgleda, i ako kako i sam kazes jedino po cijeni pretpostavljas da je kopija...jos bolje, jer ces manje para potrositi
a sto se tice pik.ba, odes i probas..i ako si zadovoljan pazaris istu!
krompir i riza wrote:gdje bih mogao naći kvalitetne boje za slikanje?
kod trase imas onu prodavnicu x galeriju, ne znam ni ja sta je ono. elem, tu moja sestra kupuje i boje i kistove i platno i sve
ima jos i u obiju, al ne znam kakve su kvalitete.
hvala alice
za obi znam,ali nisu baš nešto..pogledaću tu.. na pp mi maloprije stiže info da ima i u galeriji u ulici hamdije kreševljakovića, blizu m.pointa , bio sam zaboravio na njih ..